آبان و دی واسه آموزشی خیلی سرده !
من اعزامم افتاده بود آبان پارسال !
اردوی پایان دوره رو عملا یخ زدیم !![]()
آبان و دی واسه آموزشی خیلی سرده !
من اعزامم افتاده بود آبان پارسال !
اردوی پایان دوره رو عملا یخ زدیم !![]()
چرا من الان آموزشی هستم، تا 13م مرخصی دادن
من اول سال (10 فروردین) دفترچه فرستادم بعد 20روز برگه سبز اومد و اعزامم 6/1 بود که رفتم انداختم 4/1
شما هم تا 20 روز اگه برگه سبز نیومد برو از +10 بگیر
صد در صد شما شهریور اعزام نمیشی، احتمالا میندازن آخرای سال که میتونی تاریخ رو عقب و جلو کنی
هرچه زوتر هم بری به نفعه خودته، عمرت داره حروم میشه![]()
Last edited by Gladiator King; 28-06-2011 at 23:06.
دوستانی که میگند اگه الان دفترچه رو پست کنی اواخر سال میفتی و این حرفها فکر کنم دارند اشتباه میکنند ...
اگر الان کسی دفترچه رو پست کنه صد در صد آبان ماه حتمیه واسه اعزام و حتی امکان شهریور هم وجود داره .. افرادی که کارشناسی یا بالاتر هستند در اولویت اعزام هستند .. من خودم 10 خرداد بود فکر کنم دفترچه رو پست کردم الان 10 روزی میشه برگ سبزم اومده و اول شهریور اعزامم
سلام به همگی
چند روز مرخصی گرفتم...یه سری چیز ها هست که لازم دونستم بگم:
1-اول اینکه همیشه و همه جا توکلتون به خدا باشه.
2-اگر کسری یا الویت قابل توجهی ندارید تا جاییکه که میتونید با تحصیلات بالا به خدمت برید...به جرات میگم جایی که من هستم لیسانسه ها و فوق لیسانس ها از هتل هم براشون راحت تره!!!
3-قدر دوران آموزشی رو بدونید,میدونم خیلی سخته...ولی هرچی که هست سخت تر از این نیست که تو یگان یه سرباز پایه بالا که تا پنجم دبستان هم سواد نداره بیاد بهتون زور بگه!!!
4-تا جاییکه میتونید به کسی اعتماد نکنید...حتی بعضی از هم دوره ای ها!!!
5-دعوا و ضرب و شتم حاصلی جز بازداشت و اضاف نداره!اگر مشکلی با هر کس داشتید به بازرسی و ایمنی یا عقیدتی اطلاع بدید!
6-در هر شرایطی به هیچ وجه سمت دود و سیگار نرید...مطمئن باشید دردی از شما دوا نمیکنند!
7-کم رو بازی و خجالتی بودن و... رو یک بار برای همیشه بزارید کنار...اگر غیر از این باشید همه سوارتون میشن!(بخور تا خورده نشی!)
8-دوران خدمت هر روزش به انداره یک سال میگذره,و هر سالش به اندازه یک روز!مهم اینه که ما اونو چطور بگذرونیم!
9-به همه چیز هایی که قبل از خدمت داشتید و قدرشونو نمیدونستید فکر کنید و سعی کنید برای زندگیتون در آینده برنامه ریزی کنید تا انشاا... با موفقیت از عهده زندگی بر بیاید.
فعلا همینا به ذهنم رسید...باز هم بهتون سر میزنم و در خدمتتون هستم.
در آخر همیشه خدارو شکر کنید و بدونید که سربازانی هستن که وضعیتی بدتر از شما دارند...پس شاکر خداوند باشید.
و به فرموده امام علی (ع):اگر به آنچه خواستی نرسیدی,از آنچه هستی نگران مباش.
موفق باشید![]()
ایول ! یعنی دو هفته همین جوری مرخصی دادن؟
الان آموزشی شما به جای 8 هفته میشه 6 هفته که.
امیدوارم برا ما هم این طوری بشه!
آره، یکی از بچه های همین فروم تا 18م مرخصی دارن!
من از دانشگاهم پرسيدم گفتن تاريخ فراغت از تحصيل واسم 90/5/31 ميزنن
حالا من تا كي وقت دارم برم خدمت؟ خودم حساب كردم ديدم ميشه 1 اسفند امسال.
ميخوام كنكور ارشد بدم(28بهمن امسال) و همين كه كنكور ارشد دادم بدون غيبت برم خدمت، دفترچه مو كي بفرستم؟
اعزام مشمولان به خدمت سربازي+تصاوير
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by urumchi; 29-06-2011 at 11:02.
شما اول بهمن دفترچه رو بفرست بعد کنکورت هم میری خدمت ولی اگه میخوای بعد از کنکورت 12/1 بری خدمت باید زودتر دفترچه بفرستی و اگه زمان اعزامت اموم برا یه وقت بجز 12/1 میتونی بری نظام وظیفه و تاریخ اعزامت رو جلوتر بندازی.
خواهشآ يكي جواب سوال بنده ي حقير رو التماسآ بده
من شديدآ پيگير معافيت كفالت هستم. تو تاريخ 23 خرداد بود كه تو پليس+10 مدارك رو ثبت كردم. پنج شنبه اين هفته بايد برم كميسيون. الان هم درفترچه ي جديد رو نگاه كردم كه ديپلمه هاي واجد معافيت بايد 100 تومن بريزن به حساب خزانه داري استان! حالا من بايد اين كار رو انجام بدم؟ چه موقعي بايد انجام بدم؟ بعد از كميسيون؟
من خودم تصورم اينه كه چون من حداكثر تا اول اسفند وقت دارم اگه بهمن ماه هم بفرستم چون اعزامم رو واسه اول اسفند نزنن بايد غيبت بخورم كه ميشه تقصير خودشون واسه همين من احتمال قوي ميدم كه منو همون سروقت اعزام كنن
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)