تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 346 از 386 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

اینجا چه سوت و کور شده؟
    خوب یکسری سرویس ها را انجام دادم که لینکش را می ذارم برای دوستان
    اول اینکه روغن خودور با ایرانول رونیا 10w40با سطح کیفی SN تعویض شد و به واسطه لطف یکی از دوستان مجانی به دستم رسید در بطری 5 لیتری که 4.5 لیتر با تعویض فیلتر استفاده شد
    مورد دوم شمع ها هست که هر چند چند هفته از خریدشون می گذره ولی امروز خودم تعویضشون کردم که عکس ها ضمیمه خواهد شد :

شمع ها کمی کمتر از 20000 کیلومتر کار کردند (حدود 18500 ) که از نظر ظاهری وضعیت مطلوبی نداشتند ولی مشکلی از لحاظ کشش و ریپ زدن وجود نداشت
    کویل های فابریک هم که مارک الدور ترک هست که از سال 89 داره استفاده میشه و باید فکر یک عدد زاپاس باشم که توی جاده زمین گیر نشم
    یک گریس هم به بدنه کویل ها زده شده بود که نمی دونم چی بود و مقداری هم روی سرامیک شمع ریخته بوده که احتمالا نوبت قبلی که نمایندگی اقدام به تعویض شمع کرده از گریس نسوز استفاده کرده که شل شده و رفته پایین
    سایر کارهایی که باید انجام بشه یکی تعویض فیلتر بنزین هست که خریداری شده ولی مجالی برای تعویضش فعلا نیست و بعدی هم یک دست لنت جلو هست که هنوز داره روی فابریک راه میره و احتمالا ماه آینده تعویض خواهد شد

2. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

شما لنت ترمز فابریکت چندهزارتا کار کرد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

33000 کیلومتر
    فعلا یک مشکل حاد دارم
    بعد از تعویض روغن از زیر ماشین روغن میریزه
    جاش هم اصلا مشخص نیست یک جایی بین کارتل و بلوک سیلندر از جلو
    حدس میزنم درست فیلتر را نتونسته جا بزنه و داره از فیلتر می پاشه بیرون
    فعلا امشب سینی زیر را باز کردم ببینم دقیق مشخص میشه یا نه؟
    کسی نظری نداره

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خوب مشکل مشخص شد
    یعنی خاک بر سرش با این تعویض روغن(ععذر خواهی)
    مشکل شدید روغن ریزی داشتم از جلو موتور و جاش حدود گیج روغن بود
    دیشب با مراجعه مجدد به تعویض روغنی به دقت خودم ماشین را بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم که مشکل از گیج روغن هست ولی گیج روغن اصلا درست نشون نمیداد !! و تقریبا تمام گیج روغنی بود و قرار شد که امروز صبح ماشین را ببرم نمایندگی برای بررسی بیشتر
    ضمن اینکه دیشب یک ایمیل ارسال کردم به پشتیبانی رنو و موضوع را کاملا شرح دادم و پرسیدم که آیا استفاده از روغن تمام سنتتیک برای تندر 90 مضرر هست و موجب لیک میشه؟
    امروز صبح جواب رنو البته ترجمه شده بدین شکل بود :
    ما برای داچیا لوگان با موتور k4m روغن الف را توصیه کردیم چون بالانس مناسبی از کیفیت و قیمت هست.
    البته استفاده از روغن با درجه و گرید بالاتر مشکلی بوجود نخواهد آورد فقط باید دید که از نظر هزینه برای شما و این خودرو مقرون به صرفه خواهد بود یا خیر؟
    اگر در طول دو فصل بیش از 15000 کیلومتر از خودرو استفاده می کنید به شرطی که سایر سرویس های مرتبت از جمله تعویض فیلتر ها به موقع انجام بشه(اشاره اکید به فیلتر روغن ) استفاده از روغن تمام سنتتیک هزینه های شما را در دراز مدت کاهش خواهد داد در غیر این صورت هزینه بیشتری متقبل خواهید شد در قبال خدمتی که نصیب شما نشده
    لیک در خودرو هایی با کارکرد بالای 100000 مایل بوجود خواهد آمد که تمام مدت از روغن های پایه معدنی استفاده نموده و هم اکنون به سمت روغن شیمیایی حرکت می کنند و این لیک نه به خاطر نوع روغن بلکه به این خاطر است که این خودرو ها با این کارکرد دچار مشکلاتی در واشر ها هستند و باید سرویس شوند و علت عدم لیک با روغن معدنی این است که رسوبات بجا مانده از این روغن ها در کارکرد های بالا باعث گرفتگی موقت درزها شده و با استفاده از روغن شیمیایی این روسبات از بدنه موتور جدا شده و لیک بوجود می آید.پس علت لیک در خودرو شما با کارکرد حدود 20000 مایل نوع روغن نیست و بهتر است مشکل را در جایی دیگر جستجو کنید و در اولین فرصت به تعمیر کار مجاز مراجعه نمایید.

صبح علارقم مشغله شدید به یکی از نمایندگی های مجاز رفتم که یک دوست اونجا دارم که از قضا متخصص تندر هست
    بلافاصله بادیدن من خارج از نوبت به اتفاق خودرو به سالن تعمیر گاه رفتیم و اورینگ گیج را بررسی کرد که پاره شده بود ولی گفت نباید از گیج نشتی داشته باشه و پس از بررسی موضوع گفت به نظرش روغن بسیار بیشتر از حد مجاز درون خودرو هست
    البته بک مقداری هم دری بری به من گفت که هر وقت میای من خارج از نوبت کارت را راه می اندازم ولی ماشین را می بری میدی دست تعویض روغنی ناشی که خوب البته من صبح ها وقتم بسیار پر هست و قانع شد
    خلاصه دست به روغن موتور نزد و گفت هرچه سریع تر به تعویض روغنی مراجعه کنم تا روغن را ساکشن کنه و دقیق مشخص بشه که چقدر روغن ریخته
    ماشین را گذاشتم خونه و بعد از ظهر رفتم تعویض روغنی و سعی کردم از زیر زبونش حرف بکشم و گفتم که آقا شما روغن را از زیر خالی کردی پیچ را سفت بستی که طرف بند را آب داد و گفت من ساکشن کردم!!(من اصرار کردم که از پیچ پایین تخلیه کنه و قانع شده بود)
    خلاصه کار به جای باریک کشید و گفتم که ساکشن کنه و از من اصرار و از اون انکار که همچین چیزی امکان نداره که ماشینی با دو برابر روغن توصیه شده حتی روشن بشه
    مجبورش کردم که ساکشن کنه بله 4.5 نیم لیتر ساکشن کرد و هنوز روغن داشت!!
    دست به یقه شدیم و خلاصه ملت جدامون کردن و طرف هم حسابی ترسیده بود و پیچ کارتل را هم باز کرد که کمی بیش از 4.5 لیتر روغن هم از زیر خالی شد!!
    شانسی که آوردم این چند روز ماشین خوابیده بود وگرنه چند میلیونی توی خرج می افتادم!!
    خواستم بهتون بگم من وقتی ماشین را می برم تعویض روغنی 4 چشمی طرف را می پام ولی ایندفعه به علت اینکه زیاد با فیلتر روغن ور می رفت حواسم از تخلیه روغن دور شد
    مجبورش کردم 4.5 لیتر روغن بریزه و اگر بیشتر ریخته بود الان داشتم دنبال واشر شر سیلندر و پایه سوپاپ و .. می گشتم خلاصه خیلی دقت کنید چون طرف یک پیچ را نمی تونه ببنده امده تعویض روغنی زده و از قضا سرش هم خیلی شلوغه و باید توی صف وایسی

6. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

آدرسش توی شیراز را بده تا توی همین تاپیک یک تبلیغ متفی شده باشه و کسی سراغش نره...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

آدرسش توی شیراز را بده تا توی همین تاپیک یک تبلیغ متفی شده باشه و کسی سراغش نره...
    خلاف قوانین هست وگرنه می ذاشتم
    چند توضیه می کنم به دوستان زمان تعویض روغن
    اقلام مصرفی را حتما خودتون خریداری کنید مثل روغن و انواع فیلتر ها!!
    فقط بین 5-6 تومن اجرت بدین به کسی که تعویض می کنه
    اگر به اجبار مجبور شدین روغن را از همون مغازه بخرید حتما پلمب بگیرید چون من به عینه دیدم چه گند کاری می کنند و روغن معدنی را ریخت توی ظرف روغن سنتتیک و بعدش ریختش توی یک سمند
    اگر می تونید و تواناییش را دارید خودتون روغن و فیلتر ها را عوض کنید باور کنید کاری نداره و فقط چند تا آچار می خواد + یک آچار فیلتر ال90
    4 چشمی مواظبش باشید که خرابکاری نکنه

9. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

کار خوب هم میکنی میشه خلاف قانون!!!!لااقل آدرسش پ.خ کن

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز تعویض کار خوب هم هست. فقط شاگرد ها حوصله ندارن و ماسمالی میکنن.
    یه عکس از نوشته های NGK بذار عزیز.
    شما همیشه 4 لیتر بریز هیچ مشکلی ایجاد نمیشه. میزان روغن بین ماکس و مینیموم هیچ عیبی نداره باشه. فقط روی مینیموم نباشه. 1000 تا هم زودتر عوض کن. بگو 4 تا بریزه بگو خونه دارم میریزم روش الکی که دست برداره نگه 4 تا کمه. چون شما که پیچ تخلیه رو باز میکنی تا نیم ساعت هم اگه بازش بذاری همینطور داره روغن میریزه بیرون. به خاطر همین حدود 100-200 میلیلیتر داخلش میمونه و به بدنه چشبیده عین عسل.
    اینه که شما 4 هم بریزی که بس هم هست باز انگار بیشتر 4 ریختی. هزینه هم بسیار صرفه جویی میشه. فقط گیج روغن رو ماهی یکبار یا دوبار چک کنید.
    Last edited by becareful; 25-05-2014 at 18:51.

12. این کاربر از becareful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

عکس دیگه ای ندارم
    شمع ها هم روی موتور بسته شدن
    همون عکسه فقط عبارت BKR6E را به رنگ سبز روش نوشته شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام
    یه مطلبی بگم :
    اونم اینکه در ماشین های مثل ال نود بهتره که روغن توسط ساکشن تعویض بشه چون احتمال شکستن پیچ کارتر روغن وجود دازه که دردسر زیاد داره . از طرفی دقت ساکشن زیاد نیست و ممکنه مقداری روغن داخل کارتر بمونه البته هر چه مقدار طول لوله ی ساکشن بیشتر باشه میزان روغنی هم که از داخل کارتر کشیده میشه بیشتره و برعکس هر چه کوتاه تر باشه روغن کمتری می کشه و روغن بیشتری داخل کارتر میمونه .
    حتما موقع تعویض روغن با ساکشن این مورد را مد نظر داشته باشه . بهتره موقعی که با ساکشن روغن تعویض میشه روغن کمتری داخل موتور ریخته بشه که حجم روغن داخل کارتر زیاد نشه .
    در ضمن جناب ESS- 1362 بعدی میدونم نشتی روغن از ماشین شما بخاطر زیاد بودن حجم روغن باشه چون اگه زیاد باشه میتونه از قسمت بالایی درب سوپاپ نشت کنه نه از پایین . به نظر من احتمالا از فیلتر روغن بوده که نشتی داشه که بعد خودش آبندی شده و نشتیش برطرف شده یا اینکه موقع باز کردن فیلتر روغن چون مقداری روغن ریخته میشه داخل سینی ممکنه این نشتی از همون روغن های داخل سینی بوده که موقع تعویض فیلتر روغن ریخته شده بوده باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •