مشکل اینه که مودم رو قرار خودش بیاره
مشکل اینه که مودم رو قرار خودش بیاره
نمیدونم ولی ممکنه صبانت اصفهان به ایشون ربطی نداشته باشه. به هر حال سیاست و کار نمایندگی هر شهر با شهرهای دیگه فرق داره و فقط اسمشون صبانته.
برنامه ای چیزی اپدیت نمیشه ؟یه موضوع دیگه هم هست ان که شاید اکانتتون ه ک شده باشه !
مودمت tp-link هست ؟برای امنیت بیشتر username password مودمتو که برای وارد شدن به تنظیمات هست رو عوض کن بعد هم پسورد Adsl رو تغییر بده
سلام من از Adslصبانت اصفهان استفاده می کنم من دو سه شبه که سرویس شبانم کار نمی کنه آیا کسی دیگی هم همچین مشکلی داشته؟
مال من کار میکنه،ولی سرعتش بیشتر از پنج یاده تا نمیشه.
رفقا چرا سرعت دانلود،شبا انقدر کمه؟من حدود دو هفته است که از صبا نت سرویس می گیرم،شب اول فقط سرعتش خوب بود.الان خیلی اومده پایین،به زور به 10 تا میرسه سرعت.
این صبانت 2-3 شبه اینترنتش قطع میشه بره شماها هم اینطوریه؟؟
قطع که نمیشه،ولی سرعتش فجیع پایینه!!!!!!!
من خیلی وقته صبا نت دارم. 128 ولی همیشه پورت رو رو 1 مگ میبستن (حالا سوای اون که باز این کار رو به خاطر خودشون میکردن که سری تموم شه حجم و خرید دوباره ولی باز یه امتیاز به حساب میومد نسبت به شرکت های دیگه!) ..ولی الان2-3ماهه که دقیقا نصف شده و شده 512 ! کسی میدونه علت چیه ! اینطوری که دیگه صبانت با بقیه فرقی نداره
سلام
دوست گرامی سیستم اکانتینگ مشکلی ندارد.
با توجه به اینکه سرعت روزانه تا 1M یا در بعضی شهر ها تا 2M باز است استفاده کاربران ناخودآگاه زیاد میشه.
در بعضی موارد نیز به دلیل ویروسی بودن سیستم و یا آپدیت برنامه های سیستم بدون اطلاع کاربر از حجم کاربر کسر میشود. بنده به شما پیشنهاد میکنم که از یک برنامه نظیر Du Meter برای کنترل و مانیتور کردن پهنای باند مصرفی خود استفاده نمایید و میزان مصرف خود را با این برنامه نیز بسنجید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)