تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 827 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

یه هارد اکسترنال 500 گیگ تا 1ترابایتی میحوام بحرم راهنمایی کنید از چه نوعی باشه؟
    ممنون
    اینترنال یا اکسترنال؟؟؟
    پرتابل یا دسکتاب؟؟؟
    کاربردتون چی هست؟؟؟؟
    برای آرشیو یا سیستم؟؟؟

2. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان هاردهای ssd چطورن؟ منظورم اکسترنالشه
    مثلا 500 گشگش چنده؟

4. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه هارد اکسترنال 500 گیگ تا 1ترابایتی میحوام بحرم راهنمایی کنید از چه نوعی باشه؟
    ممنون
    سلام
    شما هارد اکسترنال دسکتاپی لازم دارید یا پرتابل ؟؟
    اگر هارد رو برای جابجا کردن اطلاعات نمیخواهید یا جابجایی شما خیلی کم هست و بعبارت دیگه هارد رو برای آرشیو و ذخیره اطلاعات میخواهید پیشنهادم این هست که از انواع آداپتوردار خریداری کنید . هاردهای آداپتوردار نسبت به هاردهای پرتابل ارزانتر هستند در حال حاظر تنوع مدلهای دسکتاپی در بازار اندک هست . مدل پیشنهادی برای هارد آداپتوردار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که از یک ترابایت الی سه ترابایت هم موجوده و اینترفیس اونها هم usb3 هست .

اما اگر هارد رو برای جابجایی مقدار زیادی از اطلاعات لازم دارید اجباراً باید از انواع پرتابل رو بخرید که حمل و نقل آن راحت هست . بعبارت دیگه هاردهای پرتابل نیازی به آداپتور برق مجزا برای راه اندازی ندارند و برق مورد نیاز رو از usb سیستم تامین میکنند .
    بر خلاف مدلهای آداپتوردار تنوع مدلهای پرتابل زیاد هست و انتخابهای زیادی دارید ولی پیشنهاد میدم که از برند وسترن و یا سیگیت انتخاب کنید .
    برای وسترن مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فقط 750 گیگ و یک ترابایت هست و اینترفیس آن usb3 هست .
    و همچنین مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فقط 500 گیگ موجوده و usb3 هست .

از سیگیت هم مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مناسبه که از 320 گیگ الی 1.5 ترابایت موجوده و اینترفیس آن با توجه به نوع کارتریج یا usb2 هست یا usb3 که روی جعبه اش مینویسه پس قبل از خرید دقت کنید که با چه نوع اینترفیسی خریداری میکند . بعبارت دیگه انتهای هاردهای سیگیت سری goflex قابل جدا شدن هست که میتونید انواع اینترفیس رو نصب کنید .

دو هارد پیشنهاد شده بالایی باکس ضعیفی دارند و در نتیجه ضد ضربه یا ضد آب نیستند پس در نگهداری اونها باید کوشا باشید در غیر اینصورت باید هاردهای پرتابل ضد ضربه بخرید مثل silicon power armor a80
    Last edited by ata.royalfalcon; 13-01-2012 at 21:36.

6. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام

یه هارد اکسترنال میخوام با این مشخصات

برای ----- strong برای ضبط فیلم و اهنگ وغیره

جابجایی اصلا ندارم

قبلا هارد 500 وسترن داشتم my password..... که خراب شد و هر کاری کردم نتونستم درستش کنم

هر جا بردم گفتن درست نمیشه ( قابل توجه کسانی که میگن وسترن مارک خوبیه ))

الان یه مارک خوب به من معرفی کنید

یه مدل خر کار میخوام چون ----- از صبح تا شب روشنه ... میخوام 24 ساعته ازش استفاده کنم

مدل قبلی اداپتور نداشت و برق را از usb میگرفت به نظر شما برای ----- مدل اداپتور دار بخرم بهتر نیست؟؟؟

به نظرم برق را از اداپتور بگیره بهتره تا اینکه برق را از usb

8. این کاربر از nimahandsomboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

یه هارد اکسترنال میخوام با این مشخصات

برای ----- strong برای ضبط فیلم و اهنگ وغیره

جابجایی اصلا ندارم

قبلا هارد 500 وسترن داشتم my password..... که خراب شد و هر کاری کردم نتونستم درستش کنم

هر جا بردم گفتن درست نمیشه ( قابل توجه کسانی که میگن وسترن مارک خوبیه ))

الان یه مارک خوب به من معرفی کنید

یه مدل خر کار میخوام چون ----- از صبح تا شب روشنه ... میخوام 24 ساعته ازش استفاده کنم

مدل قبلی اداپتور نداشت و برق را از usb میگرفت به نظر شما برای ----- مدل اداپتور دار بخرم بهتر نیست؟؟؟

به نظرم برق را از اداپتور بگیره بهتره تا اینکه برق را از usb

پیشنهاد اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که usb3 و آداپتوری هست .
    من خودم هفت هارد وسترن مدل دسکتاپی دارم که عکسشو در لینک زیر هم گزاشتم و تا الان هم هیچگونه مشکلی پیدا نکرده ، حتی یکی از این هاردها رو از سال 88 تا الان دارم . من خیلی مراقب هاردها هستم و در استفاده از اونها خیلی دقت میکنم .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی بالاخره هر قطعه ای عمر مفیدی داره و دچار خرابی میشه و حتی خود من هم قصد دارم از کل آرشیوها مجدداً بکآپ گیری کنم .

در هر حال اگر وسترن رو نمی پسندید میتونید سیگیت مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخرید البته پیشنهاد میشه اگر رسیورتان usb3 رو ساپورت میکنه با اینترفیس usb3 خریداری کنید .

نکته : با توجه به اینکه قراره بصورت 24 ساعته روشن باشه بهتره که یک فن هم مقابل هاردتون بذارید تا از بالا رفتم دما جلوگیری بشه .
    Last edited by ata.royalfalcon; 14-01-2012 at 13:08.

10. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام .
    با توجه به اینکه جابه جایی ندارید و همچنین برای ضبط از ----- میخواهید حتماً از نوع آداپتوری رو بخرید ، دو پیشنهاد میدم . البته شرط بر این هست که رسیورتان usb3 رو میشناسه .

پیشنهاد اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که usb3 و آداپتوری هست .
    من خودم هفت هارد وسترن مدل دسکتاپی دارم که عکسشو در لینک زیر هم گزاشتم و تا الان هم هیچگونه مشکلی پیدا نکرده ، حتی یکی از این هاردها رو از سال 88 تا الان دارم . من خیلی مراقب هاردها هستم و در استفاده از اونها خیلی دقت میکنم .

ولی بالاخره هر قطعه ای عمر مفیدی داره و دچار خرابی میشه و حتی خود من هم قصد دارم از کل آرشیوها مجدداً بکآپ گیری کنم .

در هر حال اگر وسترن رو نمی پسندید میتونید سیگیت مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخرید البته پیشنهاد میشه اگر رسیورتان usb3 رو ساپورت میکنه با اینترفیس usb3 خریداری کنید .

نکته : با توجه به اینکه قراره بصورت 24 ساعته روشن باشه بهتره که یک فن هم مقابل هاردتون بذارید تا از بالا رفتم دما جلوگیری بشه .
    دمت گرم رفیق...این همه هارد
    برای چه کاری ازشون استفاده میکنین؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دمت گرم رفیق...این همه هارد
    برای چه کاری ازشون استفاده میکنین؟
    ممنون دوست من
    برای آرشیو فیلم و کارتون و انیمه استفاده میکنم . ضمن اینکه یه هارد پرتابل 500 گیگ سیگیت از سری goflex هم دارم .

13. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_beiknejat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به همه
    از دوستان کسی در مورد هارد اکسترنال امنیتی Coronix اطالاعاتی داره در اختیارمون بذاره مخصوصا در مورد ظرفیتش
    متشکرم.

15. این کاربر از babak_beiknejat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام .
    با توجه به اینکه جابه جایی ندارید و همچنین برای ضبط از ----- میخواهید حتماً از نوع آداپتوری رو بخرید ، دو پیشنهاد میدم . البته شرط بر این هست که رسیورتان usb3 رو میشناسه .

خیلی ممنون از راهنمایتون

----- من usb3 را ساپورت نمیکنه (4622 استرانگ ))

ولی ممکنه در اینده نزدیک ----- جدید بخرم که usb3 داشته باشه ( تازه لب تاپم هم usb3 داره ))

در حال حاضر هارد اکسترنالی هست که هم usb2 و هم usb3 را ساپورت کنه؟؟؟

قفل و رمز گزاری برام مهم نیست.....جابجایی هم برام مهم نیست

فقط میخوام خر کار باشه

قیمت را هم بگید خیلی ممنون از شما

17. این کاربر از nimahandsomboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه هارد 2 ترا میخوام فقط برای آرشیو کردن
    نظر خودم روی دکستاپی My Book Essential ـه !! پیشنهاد شما چیه ؟؟
    بعد اینجور که تو صفحات قبل خوندم این هارد قابلیت بک آپ گیری هم داره !! یعنی چجوری ؟؟ یعنی مثلا اطلاعات رو 2 بار ذخیره میکنه ؟؟
    قابلیت رمز گذاریش چجوریه ؟
    بعد مادربورد من الان usb 2 ـه و این هارد usb3 !! از این لحاظ مشکلی پیش نمیاد ؟؟

ممنون

19. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •