بابا هیچ کس این کتابای ازاد راه گاج رو ندیده تهرانیا برن تو نمایشگاه ببینن دیگه
2600 قیمت عمومیا . دیگه فردا ندیده باید سفارش بدم از پراکنده خونی که
بهتره!!!!
بابا هیچ کس این کتابای ازاد راه گاج رو ندیده تهرانیا برن تو نمایشگاه ببینن دیگه
2600 قیمت عمومیا . دیگه فردا ندیده باید سفارش بدم از پراکنده خونی که
بهتره!!!!
بچه ها من کارت آزمون سنجش 23 اردیبهشت رو دادم به رفیقم که اون بجای من بره بده. مشکلی که براش پیش نمیاد؟؟؟
منم اول زدم گزينه چهار
ولي بعد گفتم امكان نداره اينقدر سوال آسون باشه (همون سخت كردن بيخودي مشكلات) ديگه زديم گزينه سه و شيمي حالمو گرفت(نشدم 100)
البته يه چيزي
بر اساس شكل كتاب درسي ميشه گفت سوال درسته
صفحه 97 شيمي پيش عكس پايينيه رو نيگا كنين
موفق باشيد
تنها 7 هفته به كنكور مانده
بچه ها کسی این کتاب های آزاد راه گاج که تازه اومده ندیده؟ به درد کنکور آزاد میخورند؟
به خاطر شباهت اسمیش با سازمان سنجش![]()
پارسال یکی از بچه های فروم (محسن) که ترازش همیشه بالای 7500 بود حتی به 8000 هم میرسید میگفت به دونسته های خودتون اعتماد کنین.حتی اگه فکر میکنین سوال رو پیچوندن با خودتون بگین استنباط من اینه که جواب فلان گزینه است و همونم بزنید
سوالات سنجش خیلی خیلی راحت تر از کنکوره
و سوالات قلم چی تقریبا سختر از کنکوره
سنجش امروز که تو زیست و شیمی ترکونده بود کملا به شیوه ی دانشگاه آزاد بود
سلام
امروز سوالای سنجش ریاضی هم آسون بود....
درصدای من.... بازم مثل همیشه عربی....
ادبیات 62
عربی 18
دینی 52
زبان 52
ریاضی 54
فیزیک 53
شیمی 50
به نظر شما سطح سوالا اومدن پایینتر یا من پیشرفت کردم؟؟؟؟
راستی 100 به دست من رسید... به دیدنش میارزه... فقط قیمتش بالاست...
Last edited by milla.online; 13-05-2011 at 18:21.
سلام
اینم درصد های من تو سنجش.که البته فیزیک رو باید خیلی بیشتز از اینا میزدم
ادبیات 60
عربی 65
دینی 65
زبان 89
ریاضی 34
فیزیک 35
شیمی 80
جمع بندی:
از مهمترین بازه های زمانی قبل کنکور دوران جمع بندیه که داریم بهش نزدیک میشیم
قبلش یه نکته بگم اونم اینکه این پست صرفا نظرات من به عنوان داوطلبیه که حداقل به نظر خودم در این دوران روند موفقی داشتیم و تونستم مثلا تراز کانونم رو 300-400 تا افزایش بدم و به همین دلیل به خودم این اجازه رو دادم که در این مورد بنویسم چون این زمان فوق العاده مهمه و نیاز داره تا داوطلبا بهترین استفاده از زمان خودشون رو ببرن و کمترین اشتباهها رو داشته باشن.
و اما جمع بندی:
چرا؟؟
همه ما در طول دوران تحصیلمون آزمونهای علمی مختلفی رو دادیم و حتما همتون با من هم عقیده هستید که برای موفقیت بیشتر در هر آزمونی لازمه که زمانی رو به مرور درس ها اختصاص بدیم
خب حالا قرار که سر جلسه کنکور بیش از 30 کتاب رو همزمان آزمون بدیم بنابراین طبیعیه که زمان بیشتری رو برای جمع بندی اون اختصاص بدیم همچنین ما داریم برای کنکور 10-11 ماهه که درس می خونیم بنابراین اختصاص یک ماه برای مرور و جمع بندی مناسب به نظر میرسه
نکته اخر هم بر میگرده به تفاوت اساسی که کنکور با سایر آزمون هایی که دادیم داره و اونم تستی بودنشه . این موضوع باعث میشه که اگر با آمادگی خوب و نه تسلط کامل سر جلسه حاضر بشین علاوه براینکه نمی تونید به سوال جواب صحیح رو بدین و با اشتباه جواب دادن یه نمره منفی هم میگیرید بنابراین جمع بندی و مرور به منظور ایجاد تسلط فوق العاده لازمه
چگونه؟؟
مهمترین و بهترین روش - وشاید تنها روش-، روش جمع بندیه سه روز یکبار هست که میدونم 99.9% شما بلدین ولی برای اون 0.1 % ( که ممکنه کاربران مهمان باشن) توضیح میدم
محتوای مخفی: روش سه روز یکبار
حالا یه سری نکته:
1- حتما باید سه روز یکبار باشه؟
نه ... نرمالش اینه که سه روز یکبار باشه اما هیچ اجباری نیست طبیعیه که در اول کار سرعت پایین باشه و به چهار روز یکبار هم برسه و همین طور در اواخر کار بشه دو روز یکبار که مشکلی نداره
ضمنا ممکنه یه داوطلب قوی باشه و بخواد دو روز یکبار انجام بده که اونم مشکلی نداره
2- در 2.5 روز بعدی دقیقا چه کارهایی باید انجام داد؟
بعد از آزمون باید یه تحلیل روی آزمون داشته باشید و سوالات رو علامت گذاری کنید بعضی سوالات مربوط به قسمت هایی میشه که شما اون مباحث رو کنار گذاشتین که خب میره کنار بعضی سوالات رو اشتباهات خیلی جزئی داشتید ( مثلا در فرمول مورد نظر 1/2 رو فراموش کردین) که این سوالات هم نیازی به بررسی مجدد نداره بعضی سوالات هم جواب اشتباه داشتید و یا اصلا جواب ندادین که نیاز بررسی دوباره درس داره یه سری از سوالات هم ممکنه با اینکه درست جواب دادین اما متوجه شدین که سوال پر مغز و جالبیه اونا رو هم علامت بذارید
حالا وقته اونه که چیزایی رو که در طول سال کاشتید برداشت کنید یعنی حالا وقت رجوع به خلاصه ها تستهای علامتگذاری شده قسمت های علامت گذاری کتاب و جزوه هست اینکه روی یه مبحث چقدر توقف داشته باشید 1 ساعت یا دو ساعت کاملا بستگی به خودتون داره و وقتی باید اون مبحث رو رها کنید که احساس می کنید مبحث رو یاد گرفیتین و مشکلتون رفع شده و اینکار ممکنه با مرور خلاصه ها و زدن 20 تا تست مبحثی باشه یا هر مدل دیگه ای
اگه با همچین روشی پیش برید بعد از 5-6 آزمون کم کم متوجه پیشرفت میشید البته به شرطی که با خودتون روراست باشید و مشکلاتتون رو واقعا رفع کنید
3- آیا فقط و فقط باید از کنکورهای قبل استفاده کرد؟
طبیعتا نزدیک ترین سوالات به سوالات کنکور 90 کنکورهای گذشته هستن منتها ممکنه و البته به احتمال زیاد بعضی از این تستها رو قبلا در قالب تستهای مبحثی حل کردین اما به نظر من این موضوع مشکلی رو پیش نمیاره چون اولا احتمال اینکه تستهایی رو که چند ماه پیش حل کردین رو به یاد داشته باشید کمه دوما ما در این دوره به دنبال کسب درصدهای بالا نیستیم چون موفقیت و عدم موفقیت در این آزمونها هیچ اهمیتی نداره ( مرور خوب و مفید درسها مهمه)
از طرف دیگه ما منابعی به نام کنکورهای خارج از کشور رو داریم که همون شرایط رو دارن منتها کمتر کسی هست که قبلا به این تستها جواب داده
اما اگه بخوام به سوال بالا جواب بدم باید بگم: خیر هیچ اجباری نیست
اگه تستهایی رو به سبک کنکور در اختیار داشته باشیم و از کیفیت اونا مطمئن باشیم میشه از اونا هم استفاده کرد چون قرار نیست که تستهای سالهای قبل در کنکور امسال تکرار بشه و هدف ما هم از این دوره بیشتر مرور و ایجاد تسلط هست بنابراین اگه در طرح مرور آخر شرکت کردین با جدیت اونو دنبال کنید و فقط به دنبال رفع نقاط ضعف باشید
4- از کی شروع کنیم؟
توصیه مشاوران و کنکوریهای قبل اینه که دوران جمع بندی هر چه زودتر شروع بشه و تعداد آزمون بیشتری رو در بر بگیره بهتره و منم همین عقیده رو دارم
به نظر من بهتره که بلافاصله بعد از امتحانات نهایی ( یعنی همون هفته اول خرداد) وارد دوران جمع بندی بشید و حدود 10 تا آزمون رو کار کنید
بعضی ها این مشکل رو دارن که میگن هنوز مباحثی رو نخوندیم
البته این مباحث مطمئنا جزو مباحث جدید یعنی پیش 2 نیست چون برای امتحانات اونا رو می خونید ولی منظور همون مباحثیه که ممکنه حس کنید هنوز نیاز به کار کردن داره
پیشنهاد من اینه که باز هم دوران جمع بندی رو شروع کنید ولی در ابتدای راه آهسته تر پیش برید مثلا ههر چهار روز یه آزمون بدین و در این بین یه نصفه روز رو برای همون مباحث کنار بذارید ( جدای روال جمع بندی)
این رو به خاطر این میگم که اگه این کار رو نکنید ممکنه یهو به خودتون بیاد و ببینید 14-15 خرداد شده و شما هنوز جمع بندی رو شروع نکردید
5- تو خونه باشه یا بیرون ( مثلا با یه سری از بچه ها تو مدرسه یا کتاب خونه) ؟
بیرون آزمون دادن یه سری محاسن داره و یه سری معایب مهمترین حسنش تشابه بیشتر شرایط با کنکوره واقعیه که در خونه به وجود نمیاد مثل لباس رسمی و هوای گرم و... که ممکنه در جلسه آزمون وجود داشته باشه اما تو خونه از این خبرا نیست
از طرفی بیرون آزمون دادن باعث اتلاف وقت و خستگیه بیرون از خونه بودن رو داره
نظر من اینه که تو خونه آزمون بدین چون وقت شما در این دوران اهمیت زیادی داره
تازه شما 3-4 تا آزمون جامع رو در موسسه ای که در اون شرکت دارید بیرون از خونه میدین که به نظر من همونا کافین
6- با آزمونای جامع موسسات چه کار کنیم؟
سوالات این آزمونها ارزش چندانی برای بررسی ندارن ( حداقل سنجش و کانون که این طوراند) بنابراین همون جمعه بعد از ظهر برای بررسی آزمون و رفع اشکال از روی پاسخنامه تشریحی کافیه
فقط یادتون باشه حتما شرکت کنید تا شرایط آزمون دادن در خارج از خونه رو هم تجربه کنید ولی زیاد رو آزمون و سوالاتش مانور ندید
7- شرایط خونه و آزمون دادن چطور باشه؟
سعی کنید از خانواده بخواید سر و صدای بلند ایجاد نکنند البته معنیش این نیست که سکوت مطلق برقرار باشه فقط اگه تی وی روشنه صداش بلند نباشه ( چون احتمال اینکه سر جلسه دو تا مراقب در نزدیکیه شما با هم حرف بزنن وجود داره!) به هیچ عنوان از چرک نویس استفاده نکنید به نظر من همون حاشیه های کتاب کافیه
فکر نمی کنم نیازی به پوشیدن لباس رسمی باشه
تغذیه ( به جز شکول و آب) و جابجایی صندلی و بلند شدن و راه رفتن و ... مطلقا ممنوع!
رفت و آمد دیگر اعضای خانواده با اتاق شما هم حتی المقدور انجام نشه بهتره
8- برنامه ریزی آزمونها:
چون دقیقا روز شروع کار و همین طور سرعت کارتون رو نمی دونید نمیشه از همین اول یه برنامه دقیق چید اما در ضمن کار سعی کنید به برنامتون نظم بدین و بین آزمونهای جامعی که تو خونه و بیرون میدید تعادل برقرار کنید یعنی بدونین چه روزی چه برنامه ای دارید و سعی کنید آخرین آزمونتون رو شنبه ای برگزار کنید که 5 شنبش ( و یا جمعه ) کنکوره به این ترتیب زمان کافی برای رفع مشکلات همون آزمون رو دارید و می تونید کارهای دیگه ای قبیل مرور همین تستهای علامتگذاری شده دوران جمع بندی و تورق و کارهای دیگه ای که مربوط به روزهای پایانیه ( که بعدا بحث میکنیم) انجام بدید
9- یه پیشنهاد:
قبلا گفته بودم زمان کار کردن تستهای عمومی رشته های دیگه فروردین و اردیبهشته ولی با یکم برنامه ریزی میشه اونا رو هم ( البته نه همشون ) رو کار کرد
اول یه نکته که اصلا لازم نیست آزمون رو ساعت 8 شروع کنید برای اینکه وقتتون تلف میشه بهتره ساعت 7 آزمون رو شروع کنید اما ساعتتون رو رو همون 8 تنظیم کنید تا شرایط شبیه کنکور باشه با این شرایط بعد از آزمون و استراحت 10 دقیقه ای و یه تغذیه کوچیک می تونید به یه سری سوال عمومی از رشته های دیگه هم جواب بدید
یه کار فوق العاده مفید دیگه که می تونید انجام بدین جواب دادن به تستهای شیمی و فیزیک رشته مقابلتون هست تو همون بازه زمانی و البته به جای تستهای عمومی رشته دیگه چون هر دو تاشو نمی کشین!
انجام دادن این کار رو فوق العاده پیشنهاد میدم ( یکی از مهمترین دلایلی بود که تونستم شیمی رو 87 بزنم)
یادتون باشه چندین ساله که 4-5 تا تست شیمی مشابه با تستهای کنکورهای خارج میاد پس حداقل شیمی خارج رو حتما حتما کار کنید
10- تکنیک های آزمون دادن:
این دوران و این آزمونها جایی که شما باید تمام اشتباهات احتمالی که تو کنکور ممکنه اتفاق بیفته رو تجربه کنید و اونا رو به حداقل برسونید تا به حال هر چی در مورد زمان نقصانی و رد شدن از سوالات مشکل و ... انجام داده بودین الکی بوده چون بودجه بندی شبیه کنکور نبوده حالا وقتیه که باید بهترین زمانهای نقصانی رو که می خواید برای خودتون بچینید سعی کنید به یکی دو تا سوال گیر ندید که وقتتون بپره مباحثی رو که کنار گذاشتید رو سریع رد بشید و...
در واقع آزمونهایی که در خرداد ماه میدین ( چه تو خونه و چه بیرون از خونه) آزمون آزمایشی واقعی هستن و باید سعی کنید نکاتی که دربارشون زیاد بحث شده و تو ذهنتون هست رو اجرا کنید
چند تا نکته کوچیک دیگه:
-به داوطلبای قوی پیشنهاد میکنم برای ایجاد سرعت عمل بالاتر 5 دقیقه از زمان عمومیها و 10 دقیقه از زمان اختصاصی ها رو کم کنند و بعد آزمون بدن ( نظری کاملا شخصی!)
-سعی کنید در این یک ماه ساعت خوابتون رو بین 11-12 تا 5-6 تنظیم کنید
-اگه از اتود استفاده میکنید که به نظر من بهتر از مداد هست حتما 0.7 باشه
- به جای آب می تونید از شربت استفاده کنید فقط زیاد شیرین نباشه
در آخر دوباره میگم این مباحث کاملا شخصی و تجربی بودن و دلیلی بر درست بودنشون نیست
با آرزوی موفقیت برای همه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)