تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 449 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوب دوستان من الان دوباره Dragon رو نصب کردم یه نگاهی بهش انداختم ...

دوستانی که با ست کردن DNS مشکل دارند و از Comodo Dragon استفاده میکنند میتونند با رفتن به قسمت زیر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تیک گزینه Enable malware domain filtering Comodo Secure DNS رو بزنند ، از این پس مرورگر درخواست ها رو به Comodo Secure Dns Server میفرسته ! یعنی با Dragon میتونید از Dns server کمودو استفاده کنید و با سایر مرورگرهاتون از Dns server پیشفرض .

2. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

جالب شد، یادی هم از مهران خان کردیم.....

کمودو فقط در یک صورت یک فایل را چند بار به لیست Unrecognized File اضافه میکنه، و اون هم این هست که مکان فایل برای هر بار اجرا عوض بشه. و به همین دلیل در عکس زیر میبینید که فایل Spy.exe چند بار به لیست اضافه شده:

اما در عکسی که شما قرار دادید، من احساس میکنم که فایلهای متفاوتی از یک برنامه، که قاعدتا در یک مسیر و یک فولدر قرار دارند قصد اجرا شدن داشتند، و به دلیل اینکه مسیر اون فایلها مشابه است، این تصور برای شما ایجاد شده که یک فایل چندین بار به لیست اضافه شده. یکبار دیگه به عکسی که قرار دادید نگاه کنید، اون 7-8 فایل آخری نشون میده که فقط مسیرها یکی است، و فایلها متفاوت است.

نکته: اگر برنامه ای را اجرا بکنید که برای کمودو ناشناخته باشه، اونوقت هر فایلی از برنامه که قصد اجرا شدن را داشته باشه میره توسندباکس. که در برخی موارد میتونه به چندین فایل برسه.
    بله، درسته. اول متوجه نشدم. ولی بعد دیدم که خیلیهاش dll هستند.
    حالا باید دستی یکی یکی ببرم تو trusted ؟
    راستی من این را درپاسخ به پست مهران نوشتم. ولی انگار پستش نیست یا من اشتباهی اومدم؟
    Last edited by saeediranzad; 04-01-2012 at 05:52.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تیک های کنارشون رو بزنید Move To Trust

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

اینم یه فیلم از تنظیمات کومودو

خلاصه تو فیلم همه چیا گفتم البته با زبان بی زبونی : دی

لینک دانلود:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط تنظیمات را یکم سرسخت میکنه برای بروبکسی که میخوان مخرب ران بکنن

6. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

دوستان در کنار کمودو اینترنت سکوریتی چه نرم افزار هایی دیگه لازمه؟ من رو لپتاپ نورتون + فایروال کمودو دارم که خوب کار میکنن ولی رو سیستم که خیلی کم باهاش سر و کار دارم چیزی بهتر از کمودو برای فایروالی پیدا نکردم! مونده انتی ویروسش که فعلا همون کمودو هست فقط مشکلی که هست اینه که من هر دقیقه پای سیستم نیستم که allow deny کنم به همین دلیل مجبورم وقتی نیستم سندباکس رو غیر فعال کنم و سطح دیفنس رو هم پایینتر بیارم که کمتر سوال بپرسه به همین دلیل گفتم سیستم در معرض خطره چاره چیه جاش چی بزنم؟ بیت دیفندر دیروز ریختم خوشم نیومد... نورتون هم که قویه ولی پارانوئید داره! پیشنهاد چی دارید برای صب با فایروال کمودو؟

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

دوستان در کنار کمودو اینترنت سکوریتی چه نرم افزار هایی دیگه لازمه؟ من رو لپتاپ نورتون + فایروال کمودو دارم که خوب کار میکنن ولی رو سیستم که خیلی کم باهاش سر و کار دارم چیزی بهتر از کمودو برای فایروالی پیدا نکردم! مونده انتی ویروسش که فعلا همون کمودو هست فقط مشکلی که هست اینه که من هر دقیقه پای سیستم نیستم که allow deny کنم به همین دلیل مجبورم وقتی نیستم سندباکس رو غیر فعال کنم و سطح دیفنس رو هم پایینتر بیارم که کمتر سوال بپرسه به همین دلیل گفتم سیستم در معرض خطره چاره چیه جاش چی بزنم؟ بیت دیفندر دیروز ریختم خوشم نیومد... نورتون هم که قویه ولی پارانوئید داره! پیشنهاد چی دارید برای صب با فایروال کمودو؟
    با سلام خدمت دوستا عزیز
    من که چند ماهی است که رو سیستمم کاسپراسکای اینترنت سکوریتی 2012 نصبه . من که راضی ام.
    بیت دفندر که شما گفتید آنتی ویروس خوبیه ولی سرعت اینترنت رو خیلی پایین میاره. من هم راضی نیستم .
    با تشکر
    شاد باشید

9. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moghaddas mfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام .
    میتونی از avast استفاده کنی .خیلی خوبه....
    به سه دلیل.
    1_نیاز به کلید فعال سازی نداره همون بار اول فقط
    2_ابدیت هم نمیخواد هر چند روز انجام بدی.مثلا دوستم هر ماه یک بار ابدیت از ایران ستاپ میگیره وافلاین ابدیت میکنه.
    3_اگه به کرکی گیر بده اول مپرسه بعد شما با یه تیک ساده از پاک شدنش جلوگیری میکنی.......
    تنها مشکلی که داره اینه اگه یکبار از این انتی ویروس استفاده کنی دیگه دلت نمیاد ولش کنی ویه انتی دیگه بنصبی.......

دوستان من یکبار نوترون 2012نصب کردم ولی یه ضدحال به ما زد.
    هر چی فایل ستاپ داشتم میخواستم اجرا کنم با ارورnsis روبه رو میشدم......
    Last edited by moghaddas mfa; 04-01-2012 at 17:42.

11. 2 کاربر از moghaddas mfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

میثم جان سندباکس رو غیرفعال کن فقط وقتی میخواستی یک برنامه مشکوک اجرا کنی اون رو فعال کن , البته بقیه دوستان این کار رو نکنند
    Defense رو بر روی safe mode بذار هر سوالی هم پرسید تیک Remember my answer رو بزن دیگه نمیپرسه , آنتی ویروس هم همون کمودو به نظر من خوبه و اگر دوست نداری استفاده کنی در کنار آواست که دوست خوبمون پیشنهاد دادند Avira هم هست هم نسخه فری هم پرو , F-secure هم دوست داشتنیه

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من که کلا آنتی ویروس رو 1 سالی میشه بوسیدم گذاشتم کنار ، اوست رو دوست دارم ولی حال نداد این چند روز تستی که کردم بیخیالش شدم ، الان هم Fw کمودو + Defense با SandBox غیر فعال = آرامش

البته اگر احساس میکنید خیلی بهتون آرامش نمیده امتحان نکنید که ممکنه زندگی رو به باد بده ...

14. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

من که کلا آنتی ویروس رو 1 سالی میشه بوسیدم گذاشتم کنار ، اوست رو دوست دارم ولی حال نداد این چند روز تستی که کردم بیخیالش شدم ، الان هم Fw کمودو + Defense با SandBox غیر فعال = آرامش

البته اگر احساس میکنید خیلی بهتون آرامش نمیده امتحان نکنید که ممکنه زندگی رو به باد بده ...
    نگاهی اجمالی به پیغامهای +Defense

البته موارد زیر را همه دوستان میدونن، من فقط جهت یادآوری عرض میکنم. چون خودم هم اکثر اوقات سندباکسم خاموشه، مطالبی را عرض میکنم شاید مفید فایده باشه.
    برای استفاده روزمره من Defense+ را روی Safe Mode قرار دادم و CIS هم روی Proactive Security هست. سندباکس هم که معمولا خاموشه.
    نکته: دوستانی که از فایروال کمودو استفاده میکنند هم باید فایروال را روی Proactive Security قرار بدهند.
    خب، وقتی مخربی اجرا میشه با فرض اینکه از Database و Heuristic و Cloud Scan رد بشه اونوقت +D کمودو وارد عمل میشه و پیغام میده، اولین پیغام میتونه به دو شکل باشه. یا ما پیغامی مثل عکس زیر میبینیم:

که کمودو در واقع قبل از اجرای فایل باHeuristic Analysis تشخیص میده که فایل یک مخرب است. البته این نوع تشخیص هم مثل انواع دیگر روشهای تشخیص میتونه خالی از اشکال و فالس نباشه. (هر چند که من خیلی خیلی کم در این موارد فالس دیدم) آنوقت این پیغام را ما شاهدیم و جوابش هم Block است.

نوع دوم از اولین پیغام کمودو در برابر این فایلها میتونه به صورت عکس زیر باشه:

در این موارد فایل میتونه یک مخرب باشه یا یک فایل سالم که در لیست سفید کمودونیست. برای جواب دادن به این سوال اگر مطمئن نیستم که فایل سالمه و فایل را نمیشناسم، Block را میزنم و بعد چک میکنم که فایل ویروسه یا نه معمولا هم از VirusTotal Uploader استفاده میکنم. خوبیش اینه که 99% از مواقع هم نیازی نیست که فایل آپلود بشه، چون قبل از آپلود، هش فایل در VT چک میشه و چون احتمالا چند روز پیش یک کاربر دیگه از یه نقطه از دنیا فایل را تو VT اسکن کرده بود، صفحه مربوطه به فایل برام باز میشه. ... البته تو این دوره و زمونه راه های زیادی وجود داره که بفهمیم یک فایل سالمه یا نه، ضمن اینکه هر کسی هم بهتر از بقیه، از فایلهای توی کامپیوترش خبر داره!

اگر هم بدونم که فایل سالمه، اونوقت Allow را میزنم و بعد مثل عکس زیر ابتدا اون قسمت که با فلش سبز نشون دادم را میزنم و طبق عکس تنظیمات را اعمال میکنم و OK

ضمن اینکه اگر تیک Remember را هم بزنم قانون مربوطه برای فایل در بخش D+ ساخته میشه و تمام.

نکته: این مطالب را نوشتم برای اینکه بدونیم من هیچوقت از پیغام 1 بی جهت به پیغام 2 نمیرم، مگر اینکه بدونم فایل ویروس نیست. خیلی هم خودمو درگیر تنظیمات پیچیده کمودو نمیکنم. امنیت خوبی را هم دارم، اعصابم هم راحته و آرامش دارم با این محصول رایگان، خیلی هم برام مهم نیست که آنتی ویروسم یه مورد را نشناخت یا دوتا بیشتر شناخت. من مسیر خودمو دارم.........

16. 17 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •