به صورت ایمیج هستش. یعنی فایلها تو ایمیج قرار دارن.نمیشه فایلها رو دید.
به صورت ایمیج هستش. یعنی فایلها تو ایمیج قرار دارن.نمیشه فایلها رو دید.
میدونم ایمیج درایوه منظورم چه نوعی هستش .. یعنی پسوندش چیه؟ البته نشون نمیده توش چی هست ولی اگه فرمتای معروف باشه خب تابلو میشه.![]()
یه راست کلیک روی آیکان لنگوییج بار در قسمت تسک بار و انتخاب ستینگ . از اونجا زبون چینی رو میشه دید و ریموو کرد.
قضیه من پیچیده تر از این حرفاس.اگه به همین راحتی بود که از 9 ماه پیش از شرش خلاص شده بودم! واسه من همونطور که گفتم اصلا تو ستینگم زبون چینی وجود نداره یعنی فقط انگلیسی و فارسی.ولی تو لنگویج بارم زبون چینی جا خوش کردهظاهرا ایسوز یه پارتیشن مخفی واسه این زبون درست کرده!
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
من در همین حد فقط میدونم که ایمیجه!به هر حال یه پارتیشن مخفیه به این راحتیا نمیشه توشو دید!
![]()
exe و يه پسوند ناشناخته
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
برو زبون چيني رو اد كن سيو كن و پاك كن ميره(من تجربه دارم)
پ.ن : ايشالا فردا يه ويندوز home premium ديگه ميريزم. كسي نميدونه سريال نامبر ويندوزي كه نصب شده رو از كجا ميشه آورد
فکر کنم واسه منم اینطوری شده بود، شما یه بار زبان چینی رو اضافه کن و بعد پاک کن. باید درست بشه.
////////////////////
من چند بار از این مشکلای ریز و اعصاب خورد کن داشتم و با ساختن یوزر جدید همه مشکلام با کمال تعجب جل شدن، اگه دوستان مشکل دارم یه امتحان کنن، می ارزه.
سلام علیرضا
ممنون بابت درایورا.
این درایور چیپست اینتل چیه؟ میشه یکم توضیح بدی؟
اسمش روشه .. چیپ ست وظیفه ی هماهنگی چیپ پردازنده یعنی همون سی پی یو با کلیه ی مدارهای مادربورد که مثلا سی پی یو و رم و کارت گرافیک و اینا رو وصل میکنه، بر عهده داره. درایورش چیز کوچیکی هست ولی فکر میکنم مهم باشه. البته در مورد تست نسخه های مختلف یه درایور چیزی نخوندم و سرچ هم نکردم. من همیشه آخریش رو نصب میکنم ... البته نسخه بتا باشه خب ممکنه اذیت کنه ولی نصخه های معمولی رو همیشه نصب میکنم.![]()
منظورت همین ویندوز هفتیه که از اول رو لبتاپت نصب بوده؟یا ویندوزی که قراره بریزی؟
نه يه ويندوز ديگه ميريزم. درايور هاشو هم نصب ميكنم فقط اگه راهي باشه سريال ارجينال لپتاپ رو پيدا كنم عاليه
سریال ویندوز اورجینال لبتاپ، پشت لبتاپ نوشته شده.مگه این ویندوزی که میخوای بریزی اکتیو شده نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)