تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 451 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه Ebi ShahrAshoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت لبتاپ

پيش فرض

توش فایلها با چه فرمتی قرار داره ؟ همین طوری از رو کنجکاوری سوال میکنم که ببینم با چی فشرده سازی انجام میده و فایلهاش چیه ... برای بوت کردن با اون چیزی به ذهنم نمیرسه ها !!!
    به صورت ایمیج هستش. یعنی فایلها تو ایمیج قرار دارن.نمیشه فایلها رو دید.

2. این کاربر از Ebi ShahrAshoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

به صورت ایمیج هستش. یعنی فایلها تو ایمیج قرار دارن.نمیشه فایلها رو دید.
    میدونم ایمیج درایوه منظورم چه نوعی هستش .. یعنی پسوندش چیه؟ البته نشون نمیده توش چی هست ولی اگه فرمتای معروف باشه خب تابلو میشه.

4. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه راست کلیک روی آیکان لنگوییج بار در قسمت تسک بار و انتخاب ستینگ . از اونجا زبون چینی رو میشه دید و ریموو کرد.

6. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت لبتاپ

پيش فرض

یه راست کلیک روی آیکان لنگوییج بار در قسمت تسک بار و انتخاب ستینگ . از اونجا زبون چینی رو میشه دید و ریموو کرد.
    قضیه من پیچیده تر از این حرفاس.اگه به همین راحتی بود که از 9 ماه پیش از شرش خلاص شده بودم! واسه من همونطور که گفتم اصلا تو ستینگم زبون چینی وجود نداره یعنی فقط انگلیسی و فارسی.ولی تو لنگویج بارم زبون چینی جا خوش کرده ظاهرا ایسوز یه پارتیشن مخفی واسه این زبون درست کرده!

---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

میدونم ایمیج درایوه منظورم چه نوعی هستش .. یعنی پسوندش چیه؟ البته نشون نمیده توش چی هست ولی اگه فرمتای معروف باشه خب تابلو میشه.
    من در همین حد فقط میدونم که ایمیجه! به هر حال یه پارتیشن مخفیه به این راحتیا نمیشه توشو دید!

8. این کاربر از Ebi ShahrAshoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

توش فایلها با چه فرمتی قرار داره ؟ همین طوری از رو کنجکاوری سوال میکنم که ببینم با چی فشرده سازی انجام میده و فایلهاش چیه ... برای بوت کردن با اون چیزی به ذهنم نمیرسه ها !!!
    exe و يه پسوند ناشناخته

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------

قضیه من پیچیده تر از این حرفاس.اگه به همین راحتی بود که از 9 ماه پیش از شرش خلاص شده بودم! واسه من همونطور که گفتم اصلا تو ستینگم زبون چینی وجود نداره یعنی فقط انگلیسی و فارسی.ولی تو لنگویج بارم زبون چینی جا خوش کرده ظاهرا ایسوز یه پارتیشن مخفی واسه این زبون درست کرده!

---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

من در همین حد فقط میدونم که ایمیجه! به هر حال یه پارتیشن مخفیه به این راحتیا نمیشه توشو دید!
    برو زبون چيني رو اد كن سيو كن و پاك كن ميره(من تجربه دارم)
    پ.ن : ايشالا فردا يه ويندوز home premium ديگه ميريزم. كسي نميدونه سريال نامبر ويندوزي كه نصب شده رو از كجا ميشه آورد

10. 2 کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

فکر کنم واسه منم اینطوری شده بود، شما یه بار زبان چینی رو اضافه کن و بعد پاک کن. باید درست بشه.
    ////////////////////
    من چند بار از این مشکلای ریز و اعصاب خورد کن داشتم و با ساختن یوزر جدید همه مشکلام با کمال تعجب جل شدن، اگه دوستان مشکل دارم یه امتحان کنن، می ارزه.
    درایور چیپست اینتل برای این لپ تاپ و سایر چیپ ست های جدید نسخه ی 9.2.0.1021 یعنی 7 8 روز پیش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درایور وایرلس نسخه ی 9.2.0.113.0 هم که مال 7 8 روز قبله:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام علیرضا
    ممنون بابت درایورا.
    این درایور چیپست اینتل چیه؟ میشه یکم توضیح بدی؟

12. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

فکر کنم واسه منم اینطوری شده بود، شما یه بار زبان چینی رو اضافه کن و بعد پاک کن. باید درست بشه.
    ////////////////////
    من چند بار از این مشکلای ریز و اعصاب خورد کن داشتم و با ساختن یوزر جدید همه مشکلام با کمال تعجب جل شدن، اگه دوستان مشکل دارم یه امتحان کنن، می ارزه.

سلام علیرضا
    ممنون بابت درایورا.
    این درایور چیپست اینتل چیه؟ میشه یکم توضیح بدی؟
    اسمش روشه .. چیپ ست وظیفه ی هماهنگی چیپ پردازنده یعنی همون سی پی یو با کلیه ی مدارهای مادربورد که مثلا سی پی یو و رم و کارت گرافیک و اینا رو وصل میکنه، بر عهده داره. درایورش چیز کوچیکی هست ولی فکر میکنم مهم باشه. البته در مورد تست نسخه های مختلف یه درایور چیزی نخوندم و سرچ هم نکردم. من همیشه آخریش رو نصب میکنم ... البته نسخه بتا باشه خب ممکنه اذیت کنه ولی نصخه های معمولی رو همیشه نصب میکنم.

14. 4 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت لبتاپ

پيش فرض

پ.ن : ايشالا فردا يه ويندوز home premium ديگه ميريزم. كسي نميدونه سريال نامبر ويندوزي كه نصب شده رو از كجا ميشه آورد
    منظورت همین ویندوز هفتیه که از اول رو لبتاپت نصب بوده؟یا ویندوزی که قراره بریزی؟

16. این کاربر از Ebi ShahrAshoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

منظورت همین ویندوز هفتیه که از اول رو لبتاپت نصب بوده؟یا ویندوزی که قراره بریزی؟
    نه يه ويندوز ديگه ميريزم. درايور هاشو هم نصب ميكنم فقط اگه راهي باشه سريال ارجينال لپتاپ رو پيدا كنم عاليه

18. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت لبتاپ

پيش فرض

سریال ویندوز اورجینال لبتاپ، پشت لبتاپ نوشته شده.مگه این ویندوزی که میخوای بریزی اکتیو شده نیست؟

20. این کاربر از Ebi ShahrAshoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •