اسپانیولی هستش ... و معنی اش هم همونطور که آرچی جان گفت هستش ...
اسپانیولی هستش ... و معنی اش هم همونطور که آرچی جان گفت هستش ...
با سلام به همه دوستانExtrude the soil sample from the sampler, generally thin-walled Shelby
خواهشمندم در صورت امکان عیارتهای زیر را ترجمه نمایید.
tube.
the initial moisture content .
the specific gravity of the soil.
With the toggle switch in the down (closed) position.
Determine the coefficient of consolidation (cv) using Casagrande’s logarithm of time fitting method.
ΣΔH for applied pressure = ΣΔH of all previous pressures + ΔH under applied pressure
depends on the pressure
It is the slope of time vs settlement curve beyond the end of primary consolidation
متشکرم
Last edited by roya_2003; 30-05-2008 at 14:52.
ممنون از راهنماییتهمون plus & minus انگليسي هستش
من یک کار بریم که هیچی از زبان انگلیسی نمیدونم و اینجا هم محل آموزش هست شما نباید تاپیک منو قفل کنید (راستی قانون های اینجا مشکل داره )
من کاربر بخش بازی سازی هستم سوالاتی دارم که تو ایران کسی نتونست جواب بده
برام میتونین به انگلیسی برش گردونینین تا تو یه سایت خارجی بپرسمش
دو تا سوال کار بردی و حرفه ای از گیم میکر
1. چطوری میشه کاری کرد که یک آبجکت همیشه روی همه آبجکت ها باشه حتی اگه تو روم بعد از آن یک آبجکت ساخته شد
2.چطوری میشه متغیر با خواصیت global تعریف کرد و در بغیه جا ها باید نام این متغیر به چه صورت بیاد
خیلی ممون از لطف شما
Last edited by ehsan_wwe; 30-05-2008 at 00:30.
1. I want my object to be always on top of other objects ... even the newer ones ... what should I do?
2. how can I define a global variable ? what should it name be and how should I call it in other parts of the program?
Thanks Seymour for the translation
دوست عزیز:
اولا که چرا نباید تاپیکت قفل بشه؟؟؟ اشتباها تاپیک زدی ، چون ما برای ترجمه یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داریم. که هر کسی سوال ترجمه داره آنجا می پرسه!!!
دوما که من از شما فعالیتی در این بخش ندیدم ، چطوری در مورد قوانینش نظر می دین؟؟ و البته ما تاپیکی داریم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ر را آنجا مطرج می کنیم
سوما : به کلمه قرمز شده دقت کن
Good luck
اولآ خیلی ممنون از لطفتون
نه من منطورم جسارت نبود آخه تو قوانین نوشته انجمن ترجمه دارین .ولی این جا همه چی به زبان انگلیسی است من نتونستم بفهمم که این انجمن کجاست
حالا دیگه اگر لازم دونستید می توانید این تاپیک را حذف کنید با تشکر از همکاریتون
Last edited by ehsan_wwe; 30-05-2008 at 12:34. دليل: حالا دیگه اگر لازم دونستید می توانید این تاپیک را حذف کنید با تشکر از همکاریتون
با سلام خدمت دوستان
لطفا ترجمهء پاراگراف دوم به بعد این متن رو یکی از دوستان زحمت بکشند .
TRUSTبا تشکر
TRUST is a very important factor for all relationships. When trust is broken, it is the end of the relationship. Lack of trust leads to suspicion, suspicion generates anger, anger causes enmity and enmity may result in separation.
A telephone operator told me that one day she received a phone call. She answered, "Public Utilities Board." There was silence. She repeated, "PUB." There was still no answer. When she was going to cut off the line, she Heard a lady's voice, "Oh, so this is PUB. Sorry, I got the number from my Husband's pocket but I do not know whose number it is."
Without mutual trust, just imagine what will happen to the couple if the
telephone operator answered with just "hello" instead of "PUB".
اعتماد
اعتماد فاکتورخیلی مهمی برای تمام روابط است . وقتی اعتمادازبین میرود آن پایان رابطه می باشد. فقدان اعتماد منجر به شک وشک موجب عصبانیت می شودو عصبانیت نیز موجب دشمنی شده ودشمنی ممکن است به جدایی منجرشود.
یک اپراتور تلفن به من گفت که یک روزبا اویک تماس تلفنی گرفته شد.اوجواب داد:" بخش خدمات عمومی " دراینجاسکوت بوداودوباره تکرارکرد بخش خدمات عمومی بازهم جوابی داده نشد. وقتی او میرفت که تماس راقطع کند اوصدای یک زن راشنید "اوه پس اینجا بخش خدمات عمومی است ببخشید من شماره راازجیب همسرم برداشتم و نمیدانستم شماره برای چه کسی است.
بدون اعتمادمتقابل فقط تصورکنید چه اتفاقی می افتادبرای زوج اگر اپراتور تلفن میگفت "سلام" به جای "بخش خدمات عمومی"
دیگران هم نظربدند![]()
سلام
از اساتید و دوستان محترم کسی زیر نویس فارسی مجموعه BBC Planet Earth رو نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)