عجیبه من اینارو نمی بینم
![]()
عجیبه من اینارو نمی بینم
![]()
اولین DLC بازی PES 2011 در تاریخ 12 اکتبر
شرکت Konami اولین DLC بازی PES 2011 را را رونمایی کرد که در تاریخ 12 اکتبر امسال منتشر خواهد شد.
این DLC که بصورت مجانی خواهد بود برای پلتفرمهای PC, PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد.
باشگاههایی که شرایط لازم برای UEFA Champions League Group Round را دارند بصورت یک حالت اختصاصی به بازی اضافه خواهند شد و همچنین موارد جدیدی به تیم ها اضافه خواهد شد.
همچنین در این خبر ذکر شده است که 4 نوع کفش لایسنس شده همراه با این DLC اضافه خواهند شد.
این DLC علاوه بر این شامل 3 تصویر جدید از لیونل مسی در پوشه Extra Content بازی خواهد بود و همچنین شرکت Konami از عرضه موارد جدیدتری از بازی تا پایان سال جاری خبر داد.
منبع: بازیسنتر
مال من که انگلیسیه با لهجه ی غلیظ بریتیش!!
سلام
کسی میدونه با تیم اینتر چطوری باید بازی کنم...
مدافعاش خیلی خوبه ولی مهجماش زیاد نمیشه باهاشون مانور بدی..
میشه یه عکس از ترکیب تیم که بازیکنا رو کجا باید باشند رو بذارید ..
برنامه پول مستر لیگ:
البته باید نت فریم ورک نصب باشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ArminxXx; 08-10-2010 at 19:27.
پچی میخواستم که صدای گزارشگر رو اضافه کنه بعد نقل و انتقالات رو درست کنه و لوگو و اسم تیم ها رو درست کنه .
ممنون
روش نصبشم اگه میشه لطف کنین
سلام.
من با این ترکیب بازی میکنم.
البته الان چند سالی میشه .
باید یه کم بهش عادت کنی.
محتوای مخفی: ترکیب اینتر
موفق باشید.
خیلی با حال بود دمت گرم دقت نکرده بودم![]()
صدای گزارش پچ نداره باید فایل گزارش رو بگیری برادر... این dlc هم که بیاد نقل و انتقالات راست و ریست میشه فقط می مونه لوگو ها و ...که واسه اون باید پچ بگیری جای تو باشم تا سه شنبه صبر می کنم چون سه شنبه به بعد پچ سازا دست به کار میشن بر اساس دی ال سی جدید پچ می دن بیرون
از من بپرسی بهت میگم این جوری بچین .
البته اینو بگم فعلا که هنوز اینتر اپدیت نشده suazo رو بزار چپ mancini رو راست eto'o وسط
سوازو سرعت دیوانه ای داره برای حرکت از گوشه و سمج هست. مانسینی 99% سانتای سوازو رو برات گل میکنه - اتو هم برای حرکت ازوسط و شوت اط راه دور عالیه.
چپ و راست رو هم ازcambiasso و sneijder استفاده کن .
برای هافبک دفعای هم بهتره از stankovic یا munturi استفاده کنی.
به جای کامبیا سو و اشنایدر میتونی ترکیب ساپورتی مورد علاقت رو بزاری
اما بهتره هافبک دفعایش رو بزاری.
کلا اینتر برای دفاعش هست که قدرت بالایی داره . اگه از مانیسی و سوازو و اتو جلو استفاده کنی - همین 3 نفر جلوت رو سرعت میدن - دفعات هم که محکمه
خلاصه من که عاشق اینترم و از بچگی جز اون تیمی نداشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)