ببخشید چطوری میشه این کارو کرد ؟؟/
ببخشید چطوری میشه این کارو کرد ؟؟/
این سایت مخابرات چرا باز نمیشه؟
tce.ir
سرویس ADSL مخابرات در یک نگاه :
1) به انحصار کشیدن سرویس دهی ADSL در بسیاری از مناطق کشور
2) عدم توانایی در ارایه سرویس به مشترکان جدید در حالی که اجازه سرویس دهی به شرکت های دیگر را هم نمی دهد !
3) راه اندازی سایتی پرمشکل () با صرف 250 میلیون تومان (از کیسه بیت المال)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4) قطعی های مکرر سرویس
5) افت شدید سرعت در بسیاری از مواقع
6) حذف اینترنت شبانه رایگان برخلاف نظرسنجی که در سایت خودشان () انجام داده بودند ، که بیش ار 65 درصد به باقی ماندن آن رای داده بودند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه این ها به کنار و محاسبه دوبل و سوبل آپلود و دانلود که در عکس های زیر به وضوح مشخص هستند تنها یک نمونه از محاسبات اشتباهی هستند که ما با آنها برخورد داشته ایم.
اگر شما هم مقادیر ستون های بارگیری و بارگزاری را جمع بزنید متوجه خواهید شد که سطرهای تکراری در جمع کل حساب شده اند.
ناگفته نماند که طی تماس های مکرری که با بخش به اصطلاح پشتیبانی مخابرات داشتیم جوابی که از 3 اپراتور عزیز دریافت کردیم این بود که بدون اینکه از این مطلب تعجب کنند و حتی یک نگاهی به پنل بیاندازند می گفتند که کاری از دستشان بر نمی آید و فقط می توانند شارژ کنند !!!
مخابرات با قطع سرویس ADSL مشترکین برخی از مناطق که از شرکت های دیگری همچون صبانت اشتراک داشتند، آن ها را مجبور به استفاده از سرویس افتضاح خود نموده است !
شکایت هایی هم به صورت کتبی به بازرسی مخابرات ارائه شده است، ولی همانطور که انتظار می رفت به خاطر اینکه بازرسی مخابرات (طبقه گفته یکی از مسئولین فنی مخابرات) 5% از کل سهام مخابرات را در اختیار دارد، و به دلایلی دیگر شکایت های ما بی نتیجه ماند. مثل این است که داور یک مسابقه فوتبال از برد یک تیم نفع ببرد !
حال خودتان قضاوت کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اینکه زنگ زدی 2030 و برای همیشه خودت رو بد×بخت کردی(شوخی کردم خدایی به دل نگیری ما رو دوباره ببرن دم تیغ)
باید بشینی تا از مخابرات بهت زنگ بزنن البته هر از چند گاهی هم میتونی زنگ بزنی پشتیبانی بهشون بد×و×بی×راه×بگی و بگی الان چند وقته در خواست دادم هنوز خط رانژه نشده
(تورو خدا دیگه به من اخطار ندید) من بی گناهم همش تقسیر مخابراته
رانژه شدن دست شما نیست دست مخابراته شما فقط میتونی در خواست بدی و منتظر باشی همین
راستی دیگه تو تاپیک مخابرات پست نمیدم خدا فظ برو بچ دیگه هرچی اینجا اخطار گرفتم برای کل طول زمان کاربریم بسه
ببخشید خلاصه خدا از سر این مخابرات نگذره که من نمیگذرم
تبریک میگم دوباره پورتهای pptp و l2tp بسته شد
یک مشکلی که اون صفحه داره اینکه از اصفهان اسمی نبردی..بنویسید مخابرات اصفهان
91 درصد بود. اصلا adsl بدون شبانه رایگان فایده نداره. سرعت زیاد وقتی به درد میخوره که حداقل بشه بدون دغدغه چند ساعتی رو دانلود کرد و گرنه که همون دیال آپ هم کار آدم رو راه می اندازه. اگه این مخابرات اصفهان شبانه رایگان رو برگردونه خیلی از مشترکینش راضی میشند.حذف اینترنت شبانه رایگان برخلاف نظرسنجی که در سایت خودشان انجام داده بودند ، که بیش ار 65 درصد به باقی ماندن آن رای داده بودند.
تایید میشه
سلام منظورم پنل خدمات پلوتونه اصلا باز نمی شه
سرعتم خوبه با هیچ سایتی هم مشکلی ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)