جشنواره پاییزی هم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جشنواره پاییزی هم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، من مودم رایگان گرفته بودم از طرح 2مگ-سه گیگ، (یکسالم هم که تموم نشده!) حالا به نظرتون میتونم سرویس رو با یکی از این ستاره دارها عوض کنم؟ مثلن 1مگ-5 گیگ؟
پ.ن: دانلود شبانه رو هم برای ستاره دارها فقط زده![]()
سلام خوب احتمالا باید قبلی را کامل تسویه حساب کنید فکر کنم و پول یه سال را پرداخت کنید اینم البته فکر نکنم با تابستانه و ماه رمضان فرق داشته باشه فقط جوایزش را برداشتن شما جایزه نبردی؟متاسفانه هی این طرح ها را یک ساله میزارن بعد سه ماه دیگش با یه قیمت بهتر یا حجم بهتر میزارن یا نامحدود و ادم را دو به شک می کنند باید طرحشون را روی سه ماه ببندند بعد اگر کاربر راضی بود تمدید کنه یا یه بالاتر بگیره
آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان مرکز مخابراتی قدس شهر ساوه در استان مرکزی شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در مرکز مخابراتی قدس شهر ساوه می رساند، پس از راه اندازی مرکزشرکت انتقال داده های آسیاتک در مرکز مخابراتی این شهر، آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ADSL2+ به کاربران و متقاضیان در این شهر می باشد.
سرعت روزانه مارو مدتیه خراب کردن 50 تا بزور میده شب هم همینطوره .. ازشون دلگیرم.
پابند حجم بالای مخابرات شدم وگرنه خیلی مدت ها پیش رفته بودم. شرکت های دیگه انصافا با 3 گیگ تو ماه اصلا نمیتونی بگذرونی . من ماهی کم کم باید 7 گیگ مصرف کنم . وگرنه گذرانم نمیشه . ضمن اینکه هیچی تو روز دانلود نمیکنم . فقط وبگردی اونم.
چرا مخابرات سرعتهارو کم کرده ؟؟
بالاتر از 50 تا نمیره . فردا میخوام برم 2 مگ طرح پاییز بگیرم جای سرویس قبلیم . کسی گرفته این سرویس جدیدو ؟؟ سرعتش خوبه ؟؟
1 سال پیش با سرویس 256 سرعت دانلودم 900k بود. الان رسیده 50 تا
ولی من کلا از مخابرات راضی هستم. اگه از شرکتهای خصوصی میگرفتم تا الان ورشکست شده بودم . چون مصرف حجم اضافم خیلی بالاست
تا اونجا که من خبر دارم با تغییر تعرفه مشکلی ندارن فقط باید هزینه تعرفه جدیدی که انتخاب میکنی از قبلی بیشتر باشه.
در کل فقط میتونی ارتقا بدی
تشکر.
فقط هزینه ملاکه؟ یعنی مثلن الان 1مگ - 5 گیگ ، 15 تومن هستش، ولی سرویس فعلیم 2مگ-سه گیگ 14 تومن. پس شدنیه؟
چون اون سرویس 1 مگ به صرفه تر هستش.
پیرو پست قبلی، از دوستم (که در همون ساختمان مخابرات کار میکنه) سوال کردم گفت میشه تغییر داد مشکلی نیست.
من سریعن برم تعویض![]()
میخوای 5 یا 10 بگیری؟
اگه گرفتی یه ندا بده که شبانه چطوره ، دستت درست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)