تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 1049 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

قیمت rs 33 پایونر از 690 هفته گذشته امروز به 710 رسیده!
    این افزایش قیمت بخاطر عیده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    در مورد خرید سینما خانگی سونی کدوم رو پیشنهاد یمدید؟
    من میرم بانه و میخام یک یره یه چیزی بخرم
    در حد 300-400 تومن
    من میخام با تی وی وی 20 خود ست کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید من یک سینمای خانگی میخواستم بخرم فقط زیر 400 ال جی بهتره یا سامسونگ یا مارک دیگه ممنون.

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با پول 5500 می تونید Denon 391XP بخرید که به نظرم از همه الحاظ سرتر از Z5500 هست

با سلام پژمان عزيز

دليل اين كه اين مدل دنون از زد 5500 بهتر و سر تر هست رو برام توضيح بدين...؟ مرسي

ببینید من چند تا از برتری های مهمش رو خدمتتون عرض می کنم خودتون مقایسه کنید.
    1-محدوده فرکانسی:
    Denon 20Hz-22KHz
    Logitech Z5500: 33Hz-20KHz

2- Z5500 فقط دارای یک ورودی 5 کاناله آنالوگ و دو ورودی دیجیتال یکی اپتیکال و دیگری کواکسیال هست که دیکودر موجود بر روش فقط توانایی دیکود DTS رو داره و نمی شه از هر دو این ورودی ها استفاده کرد.
    در حالی که دنون دارای 4 ورودی HDMI 1.4 بصورت Repeater است همچنین دارای دو ورودی دیجیتال و 3 ورودی ویدئویی کامپوننت است که میتونه از طریق HDMI همه نوع سیگنال رو دیکود کنه مثل DTS HD Master Audio و Dolby True HD و می شه بین همه این ورودی ها سوئیچ کرد.

3-دنون توی اسپیکر های فرانت و سنتر از کانفیگ 2Way استفاده می کنه یعنی توی این بلندگوهاش علاوه بر درایور Mid Range دوگانه از یه تیوتر مجزا هم استفاده میکنه که باعث استرس و تداخل کمتر صدا می شه در حالی که z5500 توی تمام بلندگوهاش از تک درایور Mid/Full Range استفاده می کنه.

4-ریموت کنترل دنون کامل هستش و شما میتونید تمام تنظیمات رو از طریقش انجام بدین در حالی که لاجیتک کلاً امکان تنظیمات خیلی محدودتری داره.

5- دنون دارای تیونر رادیویی است.

6-....

5. 5 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببینید من چند تا از برتری های مهمش رو خدمتتون عرض می کنم خودتون مقایسه کنید.
    1-محدوده فرکانسی:
    Denon 20Hz-22KHz
    Logitech Z5500: 33Hz-20KHz

2- Z5500 فقط دارای یک ورودی 5 کاناله آنالوگ و دو ورودی دیجیتال یکی اپتیکال و دیگری کواکسیال هست که دیکودر موجود بر روش فقط توانایی دیکود DTS رو داره و نمی شه از هر دو این ورودی ها استفاده کرد.
    در حالی که دنون دارای 4 ورودی HDMI 1.4 بصورت Repeater است همچنین دارای دو ورودی دیجیتال و 3 ورودی ویدئویی کامپوننت است که میتونه از طریق HDMI همه نوع سیگنال رو دیکود کنه مثل DTS HD Master Audio و Dolby True HD و می شه بین همه این ورودی ها سوئیچ کرد.

3-دنون توی اسپیکر های فرانت و سنتر از کانفیگ 2Way استفاده می کنه یعنی توی این بلندگوهاش علاوه بر درایور Mid Range دوگانه از یه تیوتر مجزا هم استفاده میکنه که باعث استرس و تداخل کمتر صدا می شه در حالی که z5500 توی تمام بلندگوهاش از تک درایور Mid/Full Range استفاده می کنه.

4-ریموت کنترل دنون کامل هستش و شما میتونید تمام تنظیمات رو از طریقش انجام بدین در حالی که لاجیتک کلاً امکان تنظیمات خیلی محدودتری داره.

5- دنون دارای تیونر رادیویی است.

6-....
    منم با پژمان موافقم .
    اضافه بر تمام امکانات فنی که پژمان گفت از نظر ظاهری هم زمین تا آسمون با لاجیتک فرق داره و خیلی شکیل تر و شیک تر هستش.
    به نظر من هزینه کردن برای این لاجیتک یجورایی پول دور ریختن هستش وقتی با این قیمت میشه سیستمهای 390 و 391 دنون رو با کلی امکانات بیشتر و حرفه ای تر تهییه کرد.

7. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قیمت rs 33 پایونر از 690 هفته گذشته امروز به 710 رسیده!
    این افزایش قیمت بخاطر عیده؟
    احتمالا یارانشو حذف کردن
    دوست عزیز اینجا ایرانه ! افزایش قیمت که دلیل نمیخواد !! طرف شب میخوابه نصفه شب کابوس میبینه صبحش که میره تو مغازه میکشه رو قیمت جنساش !!!

9. 5 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    در مورد خرید سینما خانگی سونی کدوم رو پیشنهاد یمدید؟
    من میرم بانه و میخام یک یره یه چیزی بخرم
    در حد 300-400 تومن
    من میخام با تی وی وی 20 خود ست کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام توی بانه فقط الجی هست و سونی و یه مارک نامعتبر اسمش یادم نیست
    در ضمن بانه حدود 30 الی 40 تومن ارزونتره که به خاطر نداشتن گارانتیه
    چون حجم کارتن سینما بزرگه براشون صرف نمی کنه قاچاقش کنن
    بنابراین بدونید سینما قاچاق نیست
    موفق باشید

11. 2 کاربر از mgt3861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lvl573's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام

پژمان جان از راهنمايي خوبت ممنونم...

حالا اين مدل رو از كجا تهيه كنم ؟ با چه قيمتي ؟ با چه گارانتي ؟

من شهرستانم (جنوب شرق )

داره خودمونی میشه masoooud's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نهران

پيش فرض

با توجه به مشغله کاری تقریبا یک هفته طول کشید تا خط به خط همه336 صفحه رو بخونم! نتیجه اینکه بین 787 و r33 مردد شدم!امروز اتفاقی گذرم به جمهوری افتاد رفتم فروشکاه راستین ازشون خواستم صدای چند مدل رو برام پخش کنن!راستش به نظر من کیفیت صدایRSM-400DV هم برای من جوابگو هست ولی مسئله سر ورودیها ست که به گفته فروشنده کیفت آنالوگ و دیجیتال خیلی متفاوته! حالا غرض از این قلم فرسایی اینه که واقعا ارزش داره برای استفاده معمولی (موزیک اکثرا mp3 و ویدئو هم نهایتا HD ریپ شده) 200 تومن اختلاف r33 با787 متقبل بشم؟ قیمت r33 مقطوع710000 و 787هم 510000 بود! اینجور که صفحات قبل دستگیرم شد گویا قیمتها بالاتر رفته !خواهشا راهنمایی کنید ! بخصوص جناب رایان!!!!

14. این کاربر از masoooud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خیلی ممنون
    حالا بنظرتون کدوم بلوسنس بهتره؟ T14، T14+، یا T16؟
    در ضمن مثل اینکه T14+ گیر نمیاد، درسته؟
    اگه تلویزیون شما FULL HD 1080p است صد در صد برای استفاده از نهایت کیفیتش T14+ را پیشنهاد می کنم به دلیل کیفیتش و مدیا پلیر فوق العاده اش (پشتیبانی از 3D و فیلم 1080P)
    ولی اگه تلویزیونتون 1080i است T16 هم دستگاه خوب و جمع و جوری است (اندازه یک کف دست است و بدون نیاز به کابل HDMI مستقیم به پورت HDMI متصل میشه)
    اگه قیمت دستگاه بیشتر از اندازه اش براتون مهمه دستگاه لومکسی هم خوبه و ارزانتر است، روش کابل HDMI هم هدیه داره!

بلوسنس T14+ فعلا تا بعد از عید گفتند نیست، و وقتی بیاد حتما به ما تلفن میزنند که بار جدید اومده، لومکسی هم همه اش را فروختیم تا حدود 5 روز آینده بار جدید میاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •