با این اختلاف مطمئنا قبولی شما مردود اعلام میشه! تا نیم نمره رو شاید بشه یجوری ماست مالی کرد اما 2 نمره رو چه عرض کنم! توی دانشگاه ما 2-3 نفر بودن که 1 نمره معدل رو بیشتر زده بودن موقع ثبت نام، درجا ردشون کردن و مجبور شدن ترم بعد دوباره شرکت کنن.
با این اختلاف مطمئنا قبولی شما مردود اعلام میشه! تا نیم نمره رو شاید بشه یجوری ماست مالی کرد اما 2 نمره رو چه عرض کنم! توی دانشگاه ما 2-3 نفر بودن که 1 نمره معدل رو بیشتر زده بودن موقع ثبت نام، درجا ردشون کردن و مجبور شدن ترم بعد دوباره شرکت کنن.
دروس جبرانی برای کسایی هست که پیش دانشگاهی ندارند و باید 3 تا درس حداقل پاس کنند توی ترم اول،پیش نیاز بودن رو شما باید از چارت اموزشیون ببینید.من نمیدونم شما چه رشته ای میخونید که ولی میتونید چارت رو از انتشارات دانشگاهتون یا همون چاپ و تکثیر بگیرید و ببنید.
ترم تابستان زمانی که من کاردانی میخوندم 12 واحد بهم دادند شما برای اینکه دقیق تر بدونید با دانشگاه تماس بگیرید یا برید پیش مدیر اموزش. تعداد واحد های ترم تابستونی بستگی به حد نساب رسیدن کلاس ها و تعداد استادها داره!
دیگه ترم تابستونی چی هست که بخوایم مشروط شیم)) امکان نداره شما درسی رو بگیرید و توی معدل تاثیر نداشته نباشه!! ترم تابستونی مثل سایر ترم هاست با این تفاوت که فشرده تره و کوتاه تر و هم توی معدل تاثیر میذاره.
سلام
خیلی ممنون از شما
ببخشید دوباره مزاحم شدیم
خوب الان دارند ترم تابستان را انتخاب واحد میکنند فقط میخواهم بدونم وقتی که واحدی و یا درسی را انتخاب کردیم چقدر فرصت داریم که اگر نخواستیم آن درس را حذف کنیم
ممنون
خداحافظ
سلام با مدرک کاردانی پودمانی میتوان کارشناسی را در دانشگاههای ازاد دولتی و پیام نور و ... خواند یا اعتبار ندارد
بله میشه.
مگه دانشگاهی توی ایران داریم که نشه باهاش ادامه تحصیل داد!!!
زمان خاصی نداره چون من شب امتحانم شده که درسی رو حذف کردم!
در طول ترم هم میتونید حذف کنید بهتره قبل از واریز شهریه اینکارو کنید.
موفق باشید
دوستان کسانی که فقط پروژه و کاراموزی دارن تا فارق التحصیل بشن باید چی کار کنن در صورتی که دانشگاهشون ترم تابستانی ارائه نمیده ؟
ترم تابستونی برای پروژه و کارورزی؟؟؟
وقتی فقط پروژه و کارورزی شما مونده نیازی به ترم تابستانی ندارید.مگر اینکه درسی مونده باشه.که اونم میشه معفی به استاد گرفت.
چون الان من تمام امتحانات نمیسال دوم رو تموم کردم و نمرش اومده . فقط 6 واحد پروژه و کاراموزی مونده داداشی جدی میگی ؟ یعنی دیگه نمیخواد ترم تابستانی بگیرم ؟
شما برای پروژه و کارورزی قرار نیست سرکلاس برید که بخواید ترم تابستونی بر دارید!
یه روز میرید دانشگاه و یک استاد راهنما برای پروژه انتخاب میکنید و فرم های کارورزی رو از سایت دانشگاهتون دانلود کنید و پر کنید.
تا اخر تابستون تقریبا فرصت برای ارائه پروژه دارید کارورزی هم به نسبت رشته تحصیلیتون زمانش متغییره.
موفق باشد![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)