یه جوون مرد پیدا بشه بگه این نرم افزار shMessenger رو چطوری باید رو این گوشی نصب کنم
یه جوون مرد پیدا بشه بگه این نرم افزار shMessenger رو چطوری باید رو این گوشی نصب کنم
بله دارد،مسیر زیر را طی کنید:
Menu > Application > voice recorder
اینجا کلوپ استاره مدل GT-S5233A
این گوشی سیستم عامل نداره.فریم ور داره که برنامه هایی که با زبان جاوا نوشته شدن رو پشتیبانی میکنه.
برای نصب نرم افزار فقط باید فایلی با فرمت jar رو در کارت حافظه گوشی کپی کنید و بعد از داخل گوشی اون نرم افزار رو نصب کنید.من واقعا متوجه نمیشم کجای اینکار مشکله!
اگه برنامه ای نصب نمیشه چند حالت داره!
1-اون فایل اصلا jar نیست!
2-برنامه حجمش بیشتر از مقدار مجازه که فکر میکنم حداکثر باید 1مگابایت باید باشه!
3-اصلا برنامه با گوشی سازگار نیست حتی اگه jar وکمتر از 1مگ باشه که یه چیزه طبیعی و معموله تو دستگاهها ی موبایل.
دقت کردین گاهی یه برنامه jar تو سونی کار میکنه ولی تو نوکیا نه!؟
یه سری به mobile9 بزنین احتمالا مسنجر سازگار هم پیدا می کنین.
گوشی من ویجت ضبط صدا داره.مال شما نداره؟
یه استار ساخت چین دیدم احساس کردم یکم سبکتر از استار خودمه.مال من ساخته خود سامسونگه!! جالب اینکه ویجت های قبله نما و قرآن و چند تا چیز دیگه داشت که الان یادم نیست.تو منو ها هم یکم فرق داشت که باز یادم نیست چی بود.
فقط گفتم که بدونید.
آخه برادر من!
حالا فلش هیچی! وقتی دوربین یه گوشی کانون اتوماتیک نداره، معلومه که کلا دوربینش تعطیله!حتی اگه 12مگا پیکسلی هم باشه و کانون خودکار نداشته باشه عکسا همش تار و کدر و افتضاح از آب در میاد! اونوقت شما اومدی سر حجم تصویرش چونه میزنی!؟ دوربین میخواستی یکم گرونتر مارول میگرفتی 5مگ و فلش و کانون خودکار و تاچ وایز و باقی مخلفات...
آخه گوشی مال خودم نیست میخوام از راه دور به یک نفر حالی کنم که این برنامه sh Mesenger که جاوا و زیر یک مگ هست تو این گوشی نصب میشه یا نه چون خودش نتونست نصب کنه ولی خیلی ناشیه برای همین میخوام مطمئن بشم شماها که این گوشی رو دارین و واردین یه زحمت بکشید برام تست کنید .
در مورد نصبش هم من برای گوشی خودم که سونی اریکسونه بلدم و راحت نصب کردم ولی این سامسونگ رو نمیدونم میگن باید با نرم افزار pc studio فایل رو انتقال بدیم و از این چیزها .
حالا اگه یه زحمت بکشین و تستش کنید ممنون میشم
نیازی به این جنگولک بازیا نیست! گوشی رو با کابل وصل میکنی و گزینه "حافظه" رو انتخاب می کنی.اینجوری گوشی مثل یه فلش مموری عمل میکنه و هر چی بخوای میتونی تو گوشی بریزی.
در مورد امتحان کردن برنامه هم باید لینک دانلود برنامرو بدی تا برات امتحان کنیم.
سلام.کسی می دونه گوشی استار چرا اس ام اس فارسی که میاد رو مربع مربع نشون میده؟باید چه کنم؟
بفرما اینم لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همش 350 کیلو بایت کسی حسشو نداره دانلود کنه یه خبری به من بده ؟ !!!
سلام
من میخواستم بدونم ورژن firmware گوشیم چنده. چه طور میدونم بفهمم...؟
و اینکه آخرین ورژن (با پشتیبانی فارسی) رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
ممنون![]()
آقا مهران دانلود کردم و خیلی راحت نصب شد.
البته باید بگم که استار نیازی به فایل jad نداره و اگه فایل jad و فایل jar رو با هم بریزی تو گوشی برنامه نصب نمیشه!
شما باید فقط از فایل jar استفاده کنی.
راستی یه توضیحی راجع به این برنامه و روش استفاده بده لطفا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)