تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 1024 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظر من کنکور یه آزمون کاملا کاملا کاملا کاملا بی رحمیه.....و همچنین کاملا ناعادلانه....

چرا که یکی میبینی معلمش تستا کنکور رو طرح میکنه(بچه منطقه 1)....و خوب نتیجه اش هم معلومه...
    روی بی عدالتی بحث معدل حرفی نیست ولی بچه های منطقه 3 نشون دادن میتونن کارای بزرگی بکنن نمونش رتبه یک تجربی پارسال (رستگار رحمانی) که البته با کمترین امکانات توی 2تا گروه تجربی و زبان رتبش 1 شد.
    ضمنا طراحای سوالات کنکور حق تدریس نه توی مدارس و نه توی آموزشگاه هارو ندارن . پس میتونین از این بابت مطمئن باشین که همه شرایط مساوی دارن البته قبول دارم که اساتید آموزشگاه های تهران بعضیاشون بهترینای ایرانن ولی طراح سوالات کنکور نیستن. راستی من خودم منطقه 2 هستما هدفم دفاع از بچه های منطقه یک نیست خواستم بگم روحیتون رو نبازین میتونین حتی از منطقه یکی ها نتیجه بهتری بگیرین

2. 4 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fnmtebyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظر من کنکور یه آزمون کاملا کاملا کاملا کاملا بی رحمیه.....و همچنین کاملا ناعادلانه....

چرا که یکی میبینی معلمش تستا کنکور رو طرح میکنه(بچه منطقه 1)....و خوب نتیجه اش هم معلومه...

و یکی میبینی مثل من معلمم از حتی حاضر نیست سوال کتاب رو حل کنه و از حل کردن سوالای کتاب طفره میره....(یا شایدم بلده نمیخواد حل کنه به قول دوستان باید سر کیسه مبارک شل شه....)

اونوقت در نهایتش همه ما رو با هم مقایسه می کنند....(من منطقه 3 ام)

حالا درستش نکردن هیچی......

چیکار میخوان بکنن؟؟؟؟میخوان تاثیر معدل رو بزارن رو 50% که دیگه بی عدالتی از کاملا هم رد میکنه و از اونطرف بی عدالتی بیرون میزنه و
    منی که معدل کتبی ام شده 15 باید برم لنگ بندازم...و نهایتش دانشگاه آزاد برم(تازه با کدوم پول!!!!!)....
    اخه چرا باید اینطوری باشه؟؟؟؟؟؟
    اینا رو به کی بگم؟؟؟؟
    تا حدودی حرفات درسته.ولی به نظرت تو اگه میخواستی یه چیزی به جای کنکوربیاری که از میون این جمعیت زیاد دانش اموز افراد با صلاحیت انتخاب بشن و کمترین حقی ضایع بشه اون چیز چی بود؟

4. 3 کاربر از fnmtebyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و یکی میبینی مثل من معلمم از حتی حاضر نیست سوال کتاب رو حل کنه و از حل کردن سوالای کتاب طفره میره....(یا شایدم بلده نمیخواد حل کنه به قول دوستان باید سر کیسه مبارک شل شه....)

اونوقت در نهایتش همه ما رو با هم مقایسه می کنند....(من منطقه 3 ام)

حالا درستش نکردن هیچی......

چیکار میخوان بکنن؟؟؟؟میخوان تاثیر معدل رو بزارن رو 50% که دیگه بی عدالتی از کاملا هم رد میکنه و از اونطرف بی عدالتی بیرون میزنه و
    منی که معدل کتبی ام شده 15 باید برم لنگ بندازم...و نهایتش دانشگاه آزاد برم(تازه با کدوم پول!!!!!)....
    اینا رو به کی بگم؟؟؟؟
    منم مثل تو، تازه من حتی اون معلمی که میگه تمرین کتاب رو حل نمیکنه هم ندارم!

درسته که شرایط سخته ولی بنظرم جای شکایت نداره.حداقل من نمیتونم شکایت کنم.

چون این طبیعت کاره. میفهمم چی میگی ولی تو خودت رو بذار در راس امور.مگه یکی دو تا عامل ِ ؟

جمعیت زیاده/ما قشر جوانان مملکتمون چندین برابره کشور های اروپاییه / خیل خواهان ورود به دانشگاهای کشور زیاده/ اقتصاد جامعه قوی نیست

خب حالا چه انتظاری داری؟ میدونم سخته منم عذاب میکشم نه یه مدرسه نه یه ازمون نه یه کسی که بتونی صداش کنی معلم ولی حقیقتا تو این گرداب چیکار میشه کرد؟

انقدر بودن بچه های محروم تر از من و تو چه از نظر امکانات چه از نظر سطح مالی که به جاهای خیلی بالاتری از الان من و تو رسیدن.

الان وقتشه که دستمونو بذاریم رو پای خودمون و بلند شیم.در ضمن یه روحیه ی خوب و سالم بیش تر از هزار تا دوست و رفیق به ادم کمک میکنه.

بحث ندیده گرفتن نیست.مثل بخشیدن کسی میمونه که بهت بدی کرده.بدی ِ زخم اون از صحنه ی زندگی که پاک نمیشه ولی بخشیدن معطرش میکنه.

سعی کن بیشتر خودت رو اروم کنی به این مسائل فکر نکن.که اگر بخوای فکر کنی همینجوری به این

طومار اضافه میشه.نتیجش چیه ؟یه روحیه ی خسته و اعصاب ناراحت برای خودت.کی جواب گوئه؟هیچ کس

پس اروم باش

6. 3 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

اینا رو به کی بگم؟؟؟؟
    اولا که هنوز درصد تاثیر معدل برای کنکور 89 هنوز معلوم و قطعی نشده دوما من دوستم با معدل 13 داره دانشگاه شهیدرجایی تهران مهندسی برق شبانه میخونه پس هم به تو هم به بقیه دوستان میگم که بیخیال معدل شین سرنوشت واقعی در کنکور مشخص میشه.
    اینکه که گفتی ما که تو تهرانیم معلمامون طراح کنکورن و............اصلا این جور نیس مهمترین دلیل موفقیت تو کنکور تلاش خودفرد هست حالا بهترین معلم هم بالا سرت باشه وقتی تلاش نکنی به جایی نمیرسی تو درسهایی هم که معلم واقعا ببوگلابی هست کتاب کمک آموزشی استفاده کن که واقعا کمکت میکنه

8. 4 کاربر از swamp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

این بحثا رو ول کنین
    فیده ای نداره منم منطقه 3 ام بدون هیچی خودمم و خودم کاریشم نمیشه کرد راضیم هستم

کانونیا بیان بگن کجا رسوندن برنامشونو من همش فکر میکنم عقب هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این بحثا رو ول کنین
    فیده ای نداره منم منطقه 3 ام بدون هیچی خودمم و خودم کاریشم نمیشه کرد راضیم هستم

کانونیا بیان بگن کجا رسوندن برنامشونو من همش فکر میکنم عقب هستم
    من هنوز هیچی نخوندم پس خیالت راحت

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام ممکنه خواهش کنم از دوستانه کانونی که سوال 96 ازمون فیزیک پیش رو توضیح بدیید؟ببخشید که سوالو نذاشتم اخه شکل داشت !
    طراح سوالشم مثلا دبیره خودم بوده !!!!!!
    سایت اشکالات آزمون امسال خیلی باحال شده
    می‌تونی سوال‌ها را از اون‌جا برداری. مثلا:

12. 4 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    من یک سوال مهم داشتم!!!
    تو درس دیفرانسیل و هندسه تحلیلی ضعیف هستم رفتم پیش مشاور گفت بهتره اول پایت رو قوی کنی بعد از اون بری این درس رو بخونی یعنی بهتره ریاضی 2 و حسابان رو در هر آزمون خوب کار کنی تا مسلط شی بعد اگر وقت داشتی به دیف هم نگاه کنی اگه نه که هیچ!!!! یعنی ریاضه پایه درصد باا در کنار دیف 0%
    حاا به نظر شما این کار درسته؟

کلا درس دیف و هندسه تحلیلی و فیزیک پیش رو باید چه جوری خوند؟
    ریاضی پایم خوب نیست اما هندسه و فیزیک پایم خوبه
    Last edited by Hossein Adeli; 19-10-2009 at 18:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها امروز مشاور مدرسمون اومد برامون کلی صحبت کرد.هم روحیه میداد هم حال آدمو می گرفت.این مشاور از اون ادعاهاست می گفت من امسال با التماس اومدم مدرسه شما.هر سال تیزهوشان کار می کردم.می گفت من مشاور علامه حلی تهران بودم.
    می خواستم ببینم این صحبت هایی که می کنه تا چقدر معتبره؟؟
    مثلا می گفت:شاید تو کنکور سال های قبل میشد بدون کلاس کنکور به جایی رسید ولی توی این سال ها بدون کلاس کنکور به جایی نمی رسید.
    تا اینو گفت بهش گفتم مگه رستگار حمانی نبود که توی یه منطقه محروم بود اومد شد رتبه 1 تجربی وزبان؟
    گفت:اون استثنا بوده.
    حسابی با هم کل کل کردیم وبه زور قانعم کرد که حرف خودش درسته.
    من خودم با کلاس مخالفم.می دونم با رفتن به این کلاس ها فقط وقت خودم رو تلف می کنم.
    راستی می گفت:اگه توی خونه روزی بشینی 12 ساعت درس بخونی فقط می تونی 40 درصد بزنی اون 60 درصد هم حرفه ای گری هست که توی کلاس ها فقط یادت می دهند.
    نظر شما چیه به نظر شما برای قبول شدن توی یه دانشگاه خوب حتما باید کلاس برم؟؟
    خواهشا واقع بینانه جوابم رو بدید.

ممنون میشم از کسانی که راهنمایی کنند.
    بهش بگو مهیار گفته برو اقا ما خودمون کلاغ رنگ میکنیم به جای طوطی میفروشیم عالم و ادم دارن میگن کلاس کنکور نرید اگه درسی خیلی مشکل دارید و با کتاب های کمکی هم نمی فهمید برید حالا این میاد میگه.... واقعا برام جالب بود حالا فردا هم میاد میدونی چی میگه؟ میگه یه اموزشگاه خوب سراغ دارم یه تعداد محدودی میگیره حالا باهاشون صحبت کردم به خاطر من شما هام برید ببین من کی گفتم

15. 3 کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بهش بگو مهیار گفته برو اقا ما خودمون کلاغ رنگ میکنیم به جای طوطی میفروشیم عالم و ادم دارن میگن کلاس کنکور نرید اگه درسی خیلی مشکل دارید و با کتاب های کمکی هم نمی فهمید برید حالا این میاد میگه.... واقعا برام جالب بود حالا فردا هم میاد میدونی چی میگه؟ میگه یه اموزشگاه خوب سراغ دارم یه تعداد محدودی میگیره حالا باهاشون صحبت کردم به خاطر من شما هام برید ببین من کی گفتم
    کاملا درسته

اصلا خودتونو درگیر این حرفا نکنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •