یعنی چی ؟؟؟
این یکی را هم نمی فهمم
فکر نکنین نفهمم چون این یکی را فهمیدم
--
--
یعنی چی ؟؟؟
این یکی را هم نمی فهمم
فکر نکنین نفهمم چون این یکی را فهمیدم
نگاه کن در زندگی یک بارم سوتی دادیم که اونم پاکش کردن!
قشنگ بود !
وایسا بینم ! فقط نشستی کنارش ؟
باید یه کارهای دیگم می کردی![]()
فرصتش نبود![]()
این هم یه سوتی آنلاین! خواستم برم بخش بازی های موبایل اومدم اینجا! نمیدونم چرا! هیچ توضیحی هم ندارم![]()
خسته نباشی عزیزم !
برو بگیر بخواب !
همکارمون از دست رفت !
![]()
یادش به خیر .3سال پیش که هنرستان بودیم.سوتی های بچه ها و دبیر هارو رو دیوار مینوشتیم.
اخرای سال سوم دیگه جای واسه نوشتن نبود.
ما 6 نفر اخر کلاس بودیم که هنرستان از دست ما زله شده بود.یه دبیر داشتیم خیلی با بچه ها خودمونی بود(بیش از خیلی)خلاصه یه روز که درس رو داد و تموم شد یه 20 دقیقه ای وقت داشتیم تا زنگ بخوره.دبیره هم کلاس و به حاله خودش رها کرد.اقا ما خوابیدیم.این دوست بقل دستی من بدون هماهنگی باد شکمشو داد بیرون.اقا ما از بو و صداش بیدار شدیم.بو به حدی بو که نفر جلوی دم در .رفت درو باز کرد.خلاصه با دستمون دماغمونو گرفتیم که بیهوش نشیم
و به شوخی میزدم پس کله رفیقم.اقا یه دفعه دبیر پرسد محسن چی شده .ما هم گفتیم بو میاد.اقا چشت روزه بد نبینه.کلید کرد که چه بوی میاد (ما هم خندمون گرفته بود .از اون طرف بو کلاس و بر داشته بود.)ما هم از دهنمون در رفت گفتیم اقا گوزیییییییییییییییییییدن.
یه هفته از هنرستان اخراج شدم
(کلمه جای گزین پیدا نکردم.ببخشید)
Last edited by senator mj; 27-07-2008 at 00:14. دليل: بثیبث
زین پس به جای واژه زشت گو..... می گویم باد در کردن !
برو درستش کن تا کسی نخونده !
دیروز رفتم عابر بانک پول بردارم
یه یارو هه جلوی من وایستاده بود
و هی غر می زد آخه چند تا خانوم بلد نبودن با عابر بانک کار کنن
سرتون را درد نیارم نوبتش شد با کلی غرغر کردن داشت می رفت که کلش گیر کرد به قسمتی که تو عکس نشون دادم
خدائی خیلی باهال بود کله یارو خورد به اون قسمت همچین کمونه کرد
![]()
Last edited by Ice Star; 27-07-2008 at 03:18.
سلام به همگی.
اولا جواب اون چند تا پستی رو که انگار پاک شدن رو بدم که من بودم که گفتم به ترکا توهین نشه که من خودم ترکم و دعوا سر من بود. و باید تشکر کنم از اوشون که گفتن ترکا عالمن و این چیزا!
بگذریم اما یه سوتی از خود p30 بگم: الان اون پستها رو میخواستم نقل قول کنم که دیدم نیومدن اینجا! اگه پاک شدن چرا من دیدمشون و الان نمیبینمشون؟!!!
حالا فهمیدی؟
منم نفهمیدم اونا رو!!!!
آخییییی. سعی کن بازم سوتی بدی و بگیری!
بابا تجهیزات!!!! عکس از کجاس؟
خیلیییییییییییییییییییییی خنده دار بود!!!!!!! الان نصفه شبه و به زور خندمو خفه کردم!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)