مرسی دوست عزیز!
اگه بخوام اندازش رو پایین تر بگیرم با همین امکاناتی که گفتم چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
من یک مدل دیدم c465 بود 26 اینچ! این انتظارت من رو برآورده میکنه؟؟![]()
مرسی دوست عزیز!
اگه بخوام اندازش رو پایین تر بگیرم با همین امکاناتی که گفتم چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
من یک مدل دیدم c465 بود 26 اینچ! این انتظارت من رو برآورده میکنه؟؟![]()
Last edited by hormozan m; 07-02-2011 at 23:05.
-معمولا اينچ هاي پايين در برندها مقداري از امكانات و همينطور مشخصاتي مثل كنتراست رو كمتر دارند
26 مدلي كه مد نظر شما هست lan نداره وتا جايي كه يادم هست شما نياز داشتين به اين قابليت
مرسی! یعنی همون رو بگیرم دیگه؟
سامسونگ توی جشنواره هاش محصولاتش رو ارزونتر میده؟ کی؟![]()
اوپس !!نه دوست عزیز یک ماه و نیم من دنبالشم.ممنون از راهنماییتون.پس خوبه تصمیمو بگیرمو بگیرم.
حالا یه راهنمایی دیگه ازتون میخوام از بانه سفارش بدم بگیرم خوبه یا از همینجا با گارانتی و بلوری که هدیه میدن؟
ممنون.
به نظر من مدل خوبی هستش . البته اگر 46 بخوای با توجه به قیمت زیاد 47 اینچ LG ... من 46 سامسونگ 6900 رو پیشنهاد میدم . البته به شرطی که شما هم زیاد به سه بعدی بودن اون الزامی نداشته باشید . هر چند یک پوئن بسیار مثبت هستش .
والا از بانه که قیمت خوبی داره ... اونجا 1.300 میدنکه قیمت بسیار عالی هستش . به هر حال بستگی به خود شما داره ... توی بازار با گارانتی از 2.100 تا 2.240 قیمت هستش برای 42 .
-قابليتي هست براي تبديل تصاوير 2D به 3D كه در برندهايي مثل سامي وپاناسونيك ديده ميشه
-بيشتر جنبه فان و سرگرمي داره تا اون 3D واقعي (با عمق تصوير و انطباق و شاخص هاي 3D ..)
همین هم که هست جالبه !!
توی کارتن که یکی بودش . اما فروشنده یکی هم هدیه دادمسعود جان داخل كارتن LG LX6500 چند تا عينك بود؟
راستی ... فایل های فول اچ دی با فرمت MKV رو هم پخش میکنه که قبلا شنیده بودم احتمالا نمیتونه MKV پخش کنه .
FLV هم تست کردم که اصلا نشون داده نمیشد .
-با توجه به هزينه و امكانات و مواردي كه شما مدنظرت هست اره
-طلاعي ندارم عزيز معمولا توي اسفند خبرهايي ميشه
سلام.ال سیدی 40bx 400 سونی چطوره از لحاظ تصویر.من کارم فقط تماشای ماهوارس با تلویزیون.کیفیت پخشش خوبه تو کانالای با کیفیت؟
مرسی از راهنمایت !
همونی که گفتی رو میگیرم!![]()
دوستان نظرتون در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سونی چیه؟این بهتره یا LX6500 42 ال جی؟هم از لحاظ تصویر هم از لحاظ امکانات من تا 2 میلیون میخوام هم تلویزیون بگیرم هم سینما.البته تلویزیونو از بانه میخوام بگیرم....
-سري هاي bx محل قرار گرفتن پورت هاشون كمي با بقيه مدل هاي سوني متفاوت هست
-همينطور ورودي هاي كمتري نسبت به ex ها دارند
-اگر براتون مقدور هست سراغ ex ها برين گزينه هاي بهتري هستند چه از لحاظ كيفيت تصوير و همينطور امكانات
دوستان عزیز بین این دو مدل از لحاظ کیفیت تصویر(بسیار بسیار مهم) و بعد امکانات،کدام یک رو پیشنهاد می کنند :
Panasonic V20 42
LG 8600
قیمتی هم که دارم ازشون LG 2.190 و پاناسونیک بود حدود 1.700...البته فکر کنم اناسونیک یه چیزایی هم اشانتیون میداد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)