شرمنده بفرماییندوست عزیز لینک رو درست وارد نکردین
اگه میشه لینک رو تصحیح کنین...ممنون میشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده بفرماییندوست عزیز لینک رو درست وارد نکردین
اگه میشه لینک رو تصحیح کنین...ممنون میشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by david23; 20-09-2009 at 19:31.
واقعا!میتونی ادرس بدی ماهم دنبالش بریم؟
2009 که گل زدن توش خیلی اسون بودبهزاد جان میگم اگه این سختی بازی و تاخیر در واکنش بازیکن توی نسخه نهایی هم باشه اونوقت چه حالی میده این مود B.A.L . چون اونجا دیگه فقط یک نفر هستی و همونطوریکه میدونی توی این نسخه اصلا یک تنه نمیشه گل زد .
حالا اگه کسی مردشه توی BAL بیاد آقای گل لیگ بشه .
خدایی 2009 بازی بود ؟ توپو میدادی به مسی یا علی مدد . نصف میدونو میدوید نصفشم دریبل میکرد دروازه بانم که قربونش برم .
دیگه کار بجایی رسید که رفتم فیفای pc رو خریدم و یه مدت فیفا بازی کردم
در کل امیدوارم همونطور که میگین توی این نسخه گل زدن سخت شده باشه
مثلا وقتی مقابل یک تیم ضعیف بازی می کنی مثل واقعیت یک بازی تدافعی و فشرده رو به نمایش بذارن
نه این که بیان تا می تونن گل بخورن و برن....این چیزی بود که خیلی من رو عذاب میداد
در کل با این ترجمه ها و نقد هایی که از بازی گذاشته شده میشه به بازی امیدوار بود
باید تا عرضه بازی صبر کرد
درخواست یک لینک با حجم کم میخاستم تغغیر مسیر داده بشه تو نصب بازی مثلا درایو E
سلام به همه
بالاخره دمو به دست ما هم رسید و ارمین جان زحمت کشید و لطف کرد دمو رو به ما هم داد همین جا ازش تشکر می کنم
در ضمن من تا فردا این بازی رو تست می کنم و فردا نظرم رو می گم تا ببینیم این گیم چی از اب در اومده ..
آریاشهر -پاساژ مینا - تک گیمواقعا!میتونی ادرس بدی ماهم دنبالش بریم؟
امروز بعد از ظهر آورد منم ازش گرفتم
پس اگر مسئله زمان پاسخدهی در نسخه نهایی حل بشه بازی اسان تر میشه.چه بد.......
این مسئله ی مهمیه.حسین جان در سایت های خارجی در رابطه با این موضوع چیزی گفته نشده؟؟
ادام تائید کرده که زمان پاسخدهی در کد 90 درصدی تا حدودی کم شده.ایا میشه ازش پرسید که بازی هم اسان تر شده؟
اتفاقا سانتر ها بی دقت تر شدن ! همه سانتر ها به تیر 2 میرن![]()
آقا یکی بگه قضیه تآخیر خوردن نسخه اصلی راسته ؟؟؟؟؟؟؟ یکی از بچه ها گفته بود 10روز دیرتر بازی عرضه میشه. نگین راسته که طاقت یه روز تآخیرو ندارم چه برسه 10 روز.
Review code more difficult than the demo, but in the sense of creating space for goals. Still feel the AI doesn't attack as much as it needs to, but dominating the game (even against lesser teams) on top player is incredible tough.
همونطوریکه میبینین آدام میگه کد ریویوو حتی سخت تر از دمو هستش . من که واقعا خوشحال شدم خوب شد این موضوعو مطرح کردین منم طبق وظیفه رفتم دنبالش .
معنیشم اینه :
کد ریویوو نسبت به دمو سخت تره باستثنای فهم خلق فضا برای گلزنی ( از طرف حریف ) . هنوز احساس میشه هوش مصنوعی به اون اندازه لازمه فشار وارد نمیکنه و حمله نمیکنه اما کنترل بازی حتی در مقابل تیمهای ضعیف تر در حالت top player بشکل باور نکردنی سخت و دشواره .
کرنرها رو نمیگم سانترهای توی بازیو میگم .
نه بابا حقیقت نداره شایعست .
Last edited by 4039; 20-09-2009 at 22:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)