تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 381 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

ممنون از جواب کاملتون که سوالاتی که نپرسیده بودم رو هم جواب دادید.
    کلا دنبال پاکت پی سی هستم که دارم این رو میخرم.
    منم دوست دارم با گارانتی اصل بگیرم اما 50 تومن گرونتره!
    برنامه عربی که میگید گچپژ رو نشون میده؟
    راهی برای نوشتنش نیست؟(i.e. من الان N72 دارم که گچپژ رو نمی نویسه اما نشون میده من یه بار با کامپیوتر روش گچپژ رو به صورت Template اس ام اس save کردم الان فقط کپی می کنم)
    دوستان توضیح دادن و من اضافه گویی نمیکنم .. فقط در مورد سوالتون که نگران پشتیبانی حروف فارسی هست باید بگم که این مشکل با نصب یه فارسی ساز مناسب قابل حل هست .. البته گاهی اوقات کار یکم مشکل میشه چون برای هر رامی باید بگردی و یک فارسی ساز خوب پیدا کنی که با اون رام کانفیگ نداشته باشه.. شما هروقت گوشیتون رو خریدید بگید من واسه فارسی کردن کمکتون میکنم

2. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من گوشیم رو هارد ریست کردم وقتی بالا می آید توی صفحه Align Screen گیر میکنه و دیگه جلوتر نمی ره همون صفحه ای که باید پنج تا نقطه رو روش با قلم بزنی تا ابعاد صفحه تنظیم بشه اما هر چی می زنم قبول نمی کنه و دوباره از اول می آید .
    اگر کسی می دونه لطفا کمکم کنه خیلی ممنون می شم.

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

بچه ها شرمنده از دستم در رفت
    Last edited by d.b23; 13-10-2009 at 20:43.

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض جواب k11356@gmail.com

سلام به همه دوستان
    من گوشیم رو هارد ریست کردم وقتی بالا می آید توی صفحه Align Screen گیر میکنه و دیگه جلوتر نمی ره همون صفحه ای که باید پنج تا نقطه رو روش با قلم بزنی تا ابعاد صفحه تنظیم بشه اما هر چی می زنم قبول نمی کنه و دوباره از اول می آید .
    دوست عزیز شما باید با قلم دقیقا نقطه وسط اون علامت ها رو بزنی تا از این مرحله عبور کنه.در ضمن این کار واسه تنظیم کردن تاچ هست و نه برای تنظیم ابعاد صفحه !!!!
    (یعنی وقتی شما یه جایی رو صفحه می زنی نره نیم سانت اون ور تر کلیک کنه:اگه این کار درست انجام نشه به وضوح میشه اون رو تو استفاده از کیبورد دید که اذیت می کنه)
    دوستان اگه اشتباه می گم تصحیح کنید لطفا !

راستی واسه مشکلات خفن تر امین جان و بهداد جان و ...... بیشتر می تونن کمکتون کنن

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    دوست عزیز شما باید با قلم دقیقا نقطه وسط اون علامت ها رو بزنی تا از این مرحله عبور کنه.در ضمن این کار واسه تنظیم کردن تاچ هست و نه برای تنظیم ابعاد صفحه !!!!
    (یعنی وقتی شما یه جایی رو صفحه می زنی نره نیم سانت اون ور تر کلیک کنه:اگه این کار درست انجام نشه به وضوح میشه اون رو تو استفاده از کیبورد دید که اذیت می کنه)
    دوستان اگه اشتباه می گم تصحیح کنید لطفا !

راستی واسه مشکلات خفن تر امین جان و بهداد جان و ...... بیشتر می تونن کمکتون کنن
    شما خودت جان هستی

باید دقیقا وسط اون بعلاوه بزنی مخصوصا واسه نقطه 5 ام .. اگه این کار رو میکنی و درست نمیشه 2 حالت وجود داره .. یا ایراد از رامت هست که ایشالا همین باشه و یا تاچ گوشیت انحنا پیدا کرده..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

امین جان ممنون از کمکتون
    اما من دقیقا وسط بعلاوه می زنم چون دفعه اول که گوشیم رو خریدم و روشنش کردم توی همین صفحه اومد اما اون موقع اولین باری که پنج نقطه رو کلیک کردم قبول کرد واز اون صفحه گذشت اما الان حدود چهار روز هست که دارم با دقت این کار رو هر روز انجام می دم ( البته روزی چند ساعت ) ولی اینجا گیر کرده و جلو نمی ره
    بازهم اگر کسی راه حلی داره بگه ممنون می شم

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

سلام دوستان

با کلی امید و آرزو بلند شدم اومدم تهران گوشی i900 بگیرم، ولی دریغ از یه دونه!
    هیچ کدوم از نمایندگی ها نداشتن. میگن دو ماهی میشه که کمیاب شده حتی بدون گارانتیشم زیاد تو بازار نیست.
    هیچ کدومم تاریخ درستی برای آوردنش نگفتن. یکی گفت یه هفته یکی گفت یک ماه و یکی گفت معلوم نیست.
    خود شرکت مایکروتل هم از زمان آوردنش اظهار بی اطلاعی کرد و احتمال داد 10 تا 20 روز آینده معلوم بشه.

خلاصه ضدحال خوردم شدید.

4روز مرخصی + 5روز علافی+یه اعصاب داغون ، دستاورد من از این سفر پربرکت بود.

به نظر شما جریان این کمیابی چیه؟ یعنی سامسونگ تولیدشو متوقف کرده؟ یا اینکه قراره سری جدید که با ویندوز6.5 هست وارد بشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

امین جان ممنون از کمکتون
    اما من دقیقا وسط بعلاوه می زنم چون دفعه اول که گوشیم رو خریدم و روشنش کردم توی همین صفحه اومد اما اون موقع اولین باری که پنج نقطه رو کلیک کردم قبول کرد واز اون صفحه گذشت اما الان حدود چهار روز هست که دارم با دقت این کار رو هر روز انجام می دم ( البته روزی چند ساعت ) ولی اینجا گیر کرده و جلو نمی ره
    بازهم اگر کسی راه حلی داره بگه ممنون می شم
    یا تاچت انحنا برداشته یا رامت مشکل داره.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام دوستان

هیچ کدوم از نمایندگی ها نداشتن. میگن دو ماهی میشه که کمیاب شده حتی بدون گارانتیشم زیاد تو بازار نیست.
    هیچ کدومم تاریخ درستی برای آوردنش نگفتن. یکی گفت یه هفته یکی گفت یک ماه و یکی گفت معلوم نیست.
    خود شرکت مایکروتل هم از زمان آوردنش اظهار بی اطلاعی کرد و احتمال داد 10 تا 20 روز آینده معلوم بشه.

خلاصه ضدحال خوردم شدید.

به نظر شما جریان این کمیابی چیه؟ یعنی سامسونگ تولیدشو متوقف کرده؟ یا اینکه قراره سری جدید که با ویندوز6.5 هست وارد بشه؟
    هیچکدوم .. مایکروتل همیشه از این بازی ها در میاره..

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض Razel

سلام دوستان

خلاصه ضدحال خوردم شدید.

عزیزم من که بهت گفتم قبل از اومدن زنگ بزن.
    تولیدش متوقف نشده.
    اگه می خواستن 6.5 بریزن رو امنیا 2 می ریختن !!!!!
    یکی از دوستام می خواد بگیره واسش از خود شرکت سوال کردم گفت حتما هفته دیگه می یاد.
    می خوای شما ایمیل یا شمارت رو بده هر وقت اومد بهت اطلاع بدم.الان برگشتی؟

12. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •