سلام
ایا اینترنت سکوریتی 2011 کی و یا سریال میخوره؟ سریالش راحت گیر میاد؟
نمیخام از تریال ریست و یا کرک استفاده کنم
ممنون
سلام
ایا اینترنت سکوریتی 2011 کی و یا سریال میخوره؟ سریالش راحت گیر میاد؟
نمیخام از تریال ریست و یا کرک استفاده کنم
ممنون
بله کی میخورهکی هاش رو دوستان از جمله کرکس20 دریملند و دکتر هانیبال و خودم میزاریم استفاده از تریال ریسیتر بهتر از استفاده از کی هست پیشنهاد شده
منم با جکس موافقم فقط ماظب با ش از کرک هایی که واسه این محصول بیرون داداه میشه استفاده نکنی.چون بعضی از این کرک ها بروی کسپر اختلال ایجاد میکنند.موفق باشید
سلام
reseter يا key هر كدوم كه دائمي تر و طولاني تر هست براي Kaspersky Internet Security 2011 11.0.2.556 CF2 Final
مرسي
سلام.تریال ریستر که خودش معلومه 30روز است ولی کی ها معلوم نیست چقدر دوام داشته باشن.یه وقت شما کی دانلود میکنید تا دو روز میره یه وقت هم تا دوماه.من خودم یکبار از کی استفاده کردم که درست 70روز بلوک نشد.اگرخواستید با تریال ریستر بهتر است چون دیگه مشکل پیدا کردن کی را هم ندارید.موفق باشید
سلام رفقا من با این که کسپر استفاده نمیکنم میدونم که امروز بلک لیست کسپر اپدیت شده.گفتم یه چندتا کی براتون بگذارم.این کی ها برای نسخه های 9و11 است.عید سعید قربان را به شما کاربران این سایت تبریک میگم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یک جای دیگر برای دانلود کی ها.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
شما به این پست یک نگاه بنداز برای تریال ریستر دوست خوبم اقای HADI ONLYاست. برای نسخه 2011 است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
این تریال ریستر هم برای نسخه 2010 است از HADI ONLY است.به پست پایین نگاه بندازید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان
و سلام خدمت داداشی جونم
بر طبق گفته امیر جون دوستان بهتر است از Trial Reset بسیار مطمئن و امن که هیچ مشکلی ندارد استفاده کنید . باید بگم که تا کنون بهترین تریال ریست است .
در امضا می توانند دوستان عزیز دانلود کنند .
موفق باشید .
[QUOTE=HADI ONLY;5384353]::توجه ::<div align="center"><font color="Red"><b><font size="3">Trial Reset Kaspesky Internet Security 2011 32/64 bit All Windows Only 18KB
<font color="Green">نکته : قبل از اجرا کردن Self Defence را غیر فعال کرده و kaspersky را Exit کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)