تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 413 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من مدتی است از نورتون انتی ویروس استفاده یم کنم اما به دلیل مشغله کاری شدید هنوز نتونستم با تنظیماتش آشنابشم
    اون مقاله هایی که در امضای دوستان بود رو هم خوندم اما چند قسمت برام مبهم هستن

ببینید سونار هر فایلی که اجرا می کنیم و یا هر فایلی رو که در سیستم در حال اجرا هست از روی نحوه عملکرد و کار مورد بررسی قرار میده و از طریق سرور نورتون این کار رو انجام میده و ارتباطی با دیتا بیس انتی ویروس نداره

این برداشت من درست هست یا نه ؟

در مورد download insght : هر فایلی که از طریق مرورگرها یا دانلود منیجر وارد سیستم میشه مورد بررسی قرار میده

حالا کدوم زودتر عمل می کنه و این download insght تکنولوژی چیه و چطور عمل می کنه و. از لحاظ بررسی و انالیز چه تفاوتی با سونار داره نمی دونم

این کلیدهایی که دوستان برای فعالسازی محصولات نورتون میزارن از طرق خود شرکت منتشر میشه ؟ اگه اینطوری هست میشه یک محصول نورتون رو برای همیشه با این کلیدها و به صورت قانتونی استفاده کرد درسته ؟

اگه هدف این سریالها مثلا ازمایش سه ماهه محصول نورتون توسط من برای شرکت هست چرا بعد از اتمام دوره کلید سه ماهه من دوباره اجازه میده ip سیستم من از یک کلید ازمایشی دیگه محصول استفاده کنه و نمیگه مثلا دوره ازمایش محصول توسط شما تموم شده می تونید خریداری کنید یا حذفش کنید

با تشکر از دوستان

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من مدتی است از نورتون انتی ویروس استفاده یم کنم اما به دلیل مشغله کاری شدید هنوز نتونستم با تنظیماتش آشنابشم
    اون مقاله هایی که در امضای دوستان بود رو هم خوندم اما چند قسمت برام مبهم هستن

ببینید سونار هر فایلی که اجرا می کنیم و یا هر فایلی رو که در سیستم در حال اجرا هست از روی نحوه عملکرد و کار مورد بررسی قرار میده و از طریق سرور نورتون این کار رو انجام میده و ارتباطی با دیتا بیس انتی ویروس نداره

این برداشت من درست هست یا نه ؟

در مورد download insght : هر فایلی که از طریق مرورگرها یا دانلود منیجر وارد سیستم میشه مورد بررسی قرار میده

حالا کدوم زودتر عمل می کنه و این download insght تکنولوژی چیه و چطور عمل می کنه و. از لحاظ بررسی و انالیز چه تفاوتی با سونار داره نمی دونم

این کلیدهایی که دوستان برای فعالسازی محصولات نورتون میزارن از طرق خود شرکت منتشر میشه ؟ اگه اینطوری هست میشه یک محصول نورتون رو برای همیشه با این کلیدها و به صورت قانتونی استفاده کرد درسته ؟

اگه هدف این سریالها مثلا ازمایش سه ماهه محصول نورتون توسط من برای شرکت هست چرا بعد از اتمام دوره کلید سه ماهه من دوباره اجازه میده ip سیستم من از یک کلید ازمایشی دیگه محصول استفاده کنه و نمیگه مثلا دوره ازمایش محصول توسط شما تموم شده می تونید خریداری کنید یا حذفش کنید

با تشکر از دوستان
    Download Insight فایل ها رو به محض ورود به سیستم شما و قبل از اجرا از نظر محبوبیت یا میزان استفاده ای که کاربران نورتون در سراسر جهان از اون فایل میکنند یا همون اعتبارسنجی مورد بررسی قرار میده البته از جهات دیگه هم فایل رو مورد بررسی قرار میده ولی اصلی ترین هدف Download Insight همین هست یک چیزی مثل reputation اسکن در کسپر یا همین کلود اسکنی که جدیدا در آواست 7 اضافه شده
    اما سونار رفتارهای مخرب رو بعد از اجرا مورد بررسی قرار میده و اگر رفتار مخربی ببینه فایل رو ریموو میکنه دقیق تر بخوام بگم :
    SONAR is the abbreviation for Symantec Online Network for Advanced Response. Unlike virus signatures, SONAR examines the behavior of applications to decide whether they are malicious
    در مورد شناسایی هم Download Insight قبل ار سونار فایل ها رو مورد بررسی قرار میده
    توضیحات بیشتر در مورد Download Insight:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله از طرف شرکت منتشر میشه و بله میتونید استفاده کنید , شما با ای پی اینترنتی این کدها رو فعال میکنید که ای پی ها ثایت نیستند و تغییر میکنند البته شاید سیاست شرکت هم باشه که اجازه میده با این کدها فعال شه
    Last edited by jolan57; 25-02-2012 at 11:54.

3. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

Download Insight فایل ها رو به محض ورود به سیستم شما و قبل از اجرا از نظر محبوبیت یا میزان استفاده ای که کاربران نورتون در سراسر جهان از اون فایل میکنند یا همون اعتبارسنجی مورد بررسی قرار میده البته از جهات دیگه هم فایل رو مورد بررسی قرار میده ولی اصلی ترین هدف Download Insight همین هست یک چیزی مثل reputation اسکن در کسپر یا همین کلود اسکنی که جدیدا در آواست 7 اضافه شده
    اما سونار رفتارهای مخرب رو بعد از اجرا مورد بررسی قرار میده و اگر رفتار مخربی ببینه فایل رو ریموو میکنه دقیق تر بخوام بگم :

در مورد شناسایی هم Download Insight قبل ار سونار فایل ها رو مورد بررسی قرار میده
    توضیحات بیشتر در مورد Download Insight:

بله از طرف شرکت منتشر میشه و بله میتونید استفاده کنید , شما با ای پی اینترنتی این کدها رو فعال میکنید که ای پی ها ثایت نیستند و تغییر میکنند البته شاید سیاست شرکت هم باشه که اجازه میده با این کدها فعال شه
    با تشکر
    خوب من امروز یک ای پی ثابت از مخابرات گرفتم که قراره از این به بعد استفاده بشه در این صورت ممکن هست که شرکت اجازه استفاده از کلید های ازمایشی رو به یک ای پی برای چند بار نده ؟

من روی یک سیستم اینترنت ندارم طبق اموزشی که در امضای بچه ها هست می خوام ببینم برای بردن ابدیتها به این سیستم بدون اینترنت مسیر رو درست رفتم یا نه ؟

بعد باید چطور انتقال بدم ؟ کل پوشه ها رو باید کپی کنم ؟ بعد در سیستم مقصد paste کنم ؟

اینطوری اصلا میشه ابدیتها رو منتقل کرد یا باید ابدیتهای افلاین رو دانلود کنم ؟

ضمنا چطور می تونم فایلهای توی قرنطینه رو کامل پا کنم

من در نورتون قرنطینه رو که می زنم به حالت شکل بالا می رسم این قسمت history هست؟ یا قرنطینه ؟

چرا گزینه add to Quarantine رو داره ؟

اگر گزینه cleare entrier رو بزنم همه از قرنطینه پاک میشن یا این لیست پاک میشه فقط ؟

با تشکر
    Last edited by K1lou; 25-02-2012 at 13:53.

5. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

11

خوب من امروز یک ای پی ثابت از مخابرات گرفتم که قراره از این به بعد استفاده بشه در این صورت ممکن هست که شرکت اجازه استفاده از کلید های ازمایشی رو به یک ای پی برای چند بار نده ؟
    این سریالهایی که ما ازشون استفاده میکنیم در رسته سریالهای آزمایشی قرار دارن.کشورهای تحریم شده معمولا از این سریالها استفاده میکنن.
    بعید میدونم ربطی به IP داشته باشه.در هر صورت میتونید امتحان کنید.

اونا(سیمانتک) میتونن مثل AVG ما رو به شدت محدود کنن.اما چرا این کارو نمیکنن؟
    کشورهایی مثل ایران،کره شمالی،سوریه،کوبا و ... تحت تحریم هستن و نمیشه به اونا محصولی فروخت و ازش پشتیبانی کرد.
    اما در عین حال میشه به عنوان یه امتیاز به این قضیه نگاه کرد.چون میشه اطلاعات بیشتری رو در مورد تهدیدهای جدید از سرتاسر جهان بدست اورد.
    این برای شرکتی مثل AVG ممکنه کم ارزش باشه یا حتی منجر به زیان دهی بشه.
    اما در مورد کمپانی بزرگی مثل سیمانتک که گستره فعالیتهاش متنوع و جهانی هستش فرق میکنه و تبدیل به یک فرصت میشه.
    مطمئن باشید کارشناسان اقتصادی و سیاسی اونا بهتر از ما شرایط رو آنالیز کرده و می کنند.

ن روی یک سیستم اینترنت ندارم طبق اموزشی که در امضای بچه ها هست می خوام ببینم برای بردن ابدیتها به این سیستم بدون اینترنت مسیر رو درست رفتم یا نه ؟
    بله مسیر رو درست رفتید!

بعد باید چطور انتقال بدم ؟ کل پوشه ها رو باید کپی کنم ؟ بعد در سیستم مقصد paste کنم ؟
    میتونید کل پوشه Definitions رو جایگزین کنید.اگر پیغام خطا داد پوشه های VirusDefs و IPSDefs رو جایگزین کنید.

اینطوری اصلا میشه ابدیتها رو منتقل کرد یا باید ابدیتهای افلاین رو دانلود کنم ؟
    بله این روش جواب میده.نیازی به دانلود آپدیت آفلاین نیست.

من در نورتون قرنطینه رو که می زنم به حالت شکل بالا می رسم این قسمت history هست؟ یا قرنطینه ؟
    اگر گزینه cleare entrier رو بزنم همه از قرنطینه پاک میشن یا این لیست پاک میشه فقط ؟
    شما بخش قرنطینه رو باز کردید.اگر Clear Entries رو بزنید فقط لیست قرنطینه پاک میشه و دیگه قابل بازیابی نخواهد بود.

چرا گزینه add to Quarantine رو داره ؟
    شما میتونید یک فایل دلخواه را ( در صورتی که تو لیست Norton Trusted نباشه) به قرنطینه بفرستید.
    در مواقع خاص این گزینه مثل کشتی نجات عمل میکنه!

7. 6 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام و تشکر
    این سریالهایی که ما ازشون استفاده میکنیم در رسته سریالهای آزمایشی قرار دارن.کشورهای تحریم شده معمولا از این سریالها استفاده میکنن.
    پس قاعدتا نباید نوع ابدیتها فرق بکنه دیگه ؟
    یعنی محصولی که من استفاده کنم با یک سریال ازمایشی با محصول یک شهروند امریکایی با سریال خریداری شده اورجینال از لحاظ ویروس یابی و ... فرقی نمی کنه الا مسائلی مثل پشتیبانی

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

با سلام و تشکر

پس قاعدتا نباید نوع ابدیتها فرق بکنه دیگه ؟
    یعنی محصولی که من استفاده کنم با یک سریال ازمایشی با محصول یک شهروند امریکایی با سریال خریداری شده اورجینال از لحاظ ویروس یابی و ... فرقی نمی کنه الا مسائلی مثل پشتیبانی
    مسئولین که حرفی نمیزنن.فقط اینکه این سریالها برای محصولات OEM هستن(90-120-180 روزه)
    تا اونجایی که من میدونم فرقی ندارن.
    میتونیم یک شهروند اروپایی یا آمریکایی پیدا کنیم و در چند نوبت نمونه های مختلف رو تست کنیم!

10. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

دوستان گفته بودند که این کلیدهای منتشرشده محصولات نورتون را بیشتر بعضی از سایتهای تایلندی منتشر می کنند.

خلاصه 1 سایتی رو پیدا کردم که واقعا کلید NIS و NAV می ده ولی قبلش باید ثبت نام کرد. فقط مشکل اولیه اینه که فرم ثبت نامش
    به زبان تایلندی هست هرکاری می کنم بعضی گزینه ها رو تو فرم ثبت نام ایراد می گیره.اینم به دلیل اینه که خوب به زبان خودشون
    فرم هست.

واسه پیدا کردن کلید NAV کسی سایت درست حسابی سراغ داره؟ ممنون

13. 6 کاربر از AMIR.KIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

خسته نباشید:

من می خوام این آنتی ویروس رو دانلود کنم.به نظر شما کار با این انتی ویروس راحته؟می خوام زیاد دنگ و فنگ نداشته باشه مثل مک آفی که هر دو دیثع باید آپدیتش کنم.

فرق antivirusو Internet Security چیه؟

برای نصب باید آنتی ویروس قبلیم رو پاک کنم؟

ممنون.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

خسته نباشید:

من می خوام این آنتی ویروس رو دانلود کنم.به نظر شما کار با این انتی ویروس راحته؟می خوام زیاد دنگ و فنگ نداشته باشه مثل مک آفی که هر دو دیثع باید آپدیتش کنم.

فرق antivirusو Internet Security چیه؟

برای نصب باید آنتی ویروس قبلیم رو پاک کنم؟

ممنون.
    سلام دوست عزیز
    کار با این آنتی ویروس بسیار بسیار راحته. حجم آپدیت هم روزی یکی دو مگ میشه.
    Internet Security: تمام امکانات نسخه آنتی ویروس + فایروال
    تمام نرم افزارهای امنیتی رو قبل از نصب پاک کنید( به نورتون اعتماد کنید)
    برای مطالعه بیشتر هم به کتاب های نورتون در امضاهای دوستان عزیزم batman و alexandermahone مراجعه کنید.

16. 4 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •