تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 502 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه malayeru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

سلام ، من میخوام 6090 بگیرم .
    از کجا میتونم تهیه کنم (شهرستانم ، از تهران میخوام خرید کنم ) ؟ کدوم گارانتی رو پیشنهاد میدید ؟
    در حال حاضر حدودا قیمتش چنده ؟

سلام
    شما براي چي ميخواييد لپ تاپ بخريد منظورم اينه كه چه كارايي براتون داره؟
    درضمن بين مدل 6090 و 6080 فقط در رم و هارد تفاوت هست در صورتي كه ميتونيد از اين دو صرفه نظر كنيد 6080 بگيريد كه 200 هزار تومني به سودتون ميشه.
    من از گازانتي هماهنگ گرفتم كه 1 سال هم برام بيمه ايران كرد و يك ماه پيش بود 6080 خريدم 1.320 الان 1.270 و دوباره داره بالا ميره

2. این کاربر از malayeru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من یه مشکل پیدا کردم.
    وقتی 6080 روشن میکنم روی welccomمیمونه و وارد ویندوز نمیشه.
    باتری در میارم ذوباره روشن میکنم وارد میشه .
    چیکار کنم.
    راهنمایی کنید.
    اپدیت نکردم .
    اخه تازه خریدم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

من یه مشکل پیدا کردم.
    چیکار کنم.
    راهنمایی کنید.
    اپدیت نکردم .
    اخه تازه خریدم
    دوست عزيز وقتي باتري رو در مياري دوباره جا ميزني يا بدونه باتري با برق مستقيم روشن ميكنه و بعد كه ويندوز بالا آومد باتري رو جا ميزني؟
    اگه توضيح بيشتري بدي بيشتر از دوستان ميتوني راهنمايي دريافت كني

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من یه مشکل پیدا کردم.
    چیکار کنم.
    راهنمایی کنید.
    اپدیت نکردم .
    اخه تازه خریدم
    دوست عزيز وقتي باتري رو در مياري دوباره جا ميزني يا بدونه باتري با برق مستقيم روشن ميكنه و بعد كه ويندوز بالا آومد باتري رو جا ميزني؟
    اگه توضيح بيشتري بدي بيشتر از دوستان ميتوني راهنمايي دريافت كني
    چه در حال روشن چه خاموش باتری را در بیاری یا جا بزنی فرقی نداره و مشکلی پیش نمیاد. شما برای اینکه واقعاً مطمئن شی ایراد از باتریه یا نه چند بار(حداقل 3 بار) سیستم را بدون باتری و چند بارم با باتری روشن کن و نتیجه را ببین. از برنامه ی CPUID HW Monitor هم یه عکس کامل بذار اینجا.از این تاپیک استفاده کن.:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

چه در حال روشن چه خاموش باتری را در بیاری یا جا بزنی فرقی نداره و مشکلی پیش نمیاد. شما برای اینکه واقعاً مطمئن شی ایراد از باتریه یا نه چند بار(حداقل 3 بار) سیستم را بدون باتری و چند بارم با باتری روشن کن و نتیجه را ببین. از برنامه ی CPUID HW Monitor هم یه عکس کامل بذار اینجا.از این تاپیک استفاده کن.:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزيز لينكي كه شما براي دانلود اين نرم افزار نوشتي اصلا وجود نداره فقط يه صفحه وب باز ميشه وقتي كه لينك شما رو ميزنيم
    لطفا بررسي كنيد بعد آدرس بديد

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ، من میخوام 6090 بگیرم .
    از کجا میتونم تهیه کنم (شهرستانم ، از تهران میخوام خرید کنم ) ؟ کدوم گارانتی رو پیشنهاد میدید ؟
    در حال حاضر حدودا قیمتش چنده ؟
    6080 گارانتی الماس 1220 کمترین قیمتی بود که تو پایتخت پیدا کردم!
    دوست عزیز بهتره مدل های 6080 و 6090 و 6091 رو سراغش نرید! من بعد از کلی گشت و گزار و تحقیق تو مجتمع پایتخت، متوجه شدم که این مدل ها زیاد خرابی دارن و زود به مشکل بر می خورن! خودمم قصد خرید 6080 رو داشتم اما نظرم عوض شد و با صرف یه مقدار پول بیشتر رفتم Dell XPS L502X گرفتم و واقعا هم ازش راضیم. اینایی هم که گفتم از خودم در نیاوردم ! کل بازارو زیر پا گذاشتم و همه همین حرف رو تایید می کنن که این مدل ها از HP خرابی زیاد دارن مخصوصا 6091 با هارد 1 ترابایتش!
    حالا اگر خواستی همین 6080 رو بگیری بگو آدرس فروشگاهی که با گارانتی الماس 1220 می داد رو بهت بدم برو بگیر! چون واقعا پایین ترین قیمت بازار رو می گفت!

8. این کاربر از MojiOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

دوست عزیز بهتره مدل های 6080 و 6090 و 6091 رو سراغش نرید! من بعد از کلی گشت و گزار و تحقیق تو مجتمع پایتخت، متوجه شدم که این مدل ها زیاد خرابی دارن و زود به مشکل بر می خورن! خودمم قصد خرید 6080 رو داشتم اما نظرم عوض شد و با صرف یه مقدار پول بیشتر رفتم Dell XPS L502X گرفتم و واقعا هم ازش راضیم. اینایی هم که گفتم از خودم در نیاوردم ! کل بازارو زیر پا گذاشتم و همه همین حرف رو تایید می کنن که این مدل ها از HP خرابی زیاد دارن مخصوصا 6091 با هارد 1 ترابایتش!
    حالا اگر خواستی همین 6080 رو بگیری بگو آدرس فروشگاهی که با گارانتی الماس 1220 می داد رو بهت بدم برو بگیر! چون واقعا پایین ترین قیمت بازار رو می گفت!
    با سلام
    در نگاه اول بايد فهميد كه "هيچ بغالي نميگه ماست من ترشه" درسته؟
    خوب اول كه شما dell داري و hp نخريدي كه داري اين حرفو ميزني پس رو حساب تجربه نيست رو حساب حرف فروشنده است كه هيچ خريداري تا به تصميم نهاييي خودش نرسيده نبايد به حرف هيچ فروشنده اي گوش بده اين راه و رسم كسب و كاره!!!
    من خودم 6080 دارم بسيار راضيم خدارو شكر چشمش نكنم عاليه اصلا مشكلي هم نداره
    دوستان هم 6090 و .....مدل هاي ديگه دارن كاملا راضين
    درضمن هيچ برندي در هيچ نوع وسيله اي در دنيا نيست كه خرابي نداشته باشه "حتي آفتابه سازي"
    اما اين سري لپ تاپ هاي hp واقعا بي نظيرن

10. این کاربر از malayeru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

در ضمن دوست عزيز معتبرترين گارانتي hp هماهنگ هست كه حتي hp رو علاوه بر 1سال گارانتي و 5 سال خدمات گارانتي ،1 سال بيمه ايران ميكنه كه حتي در صورت سرقت يا شكستن لپ تاپ در اثر ضربه كل خسارت رو مشمول ميشه.

12. این کاربر از malayeru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن دوست عزيز معتبرترين گارانتي hp هماهنگ هست كه حتي hp رو علاوه بر 1سال گارانتي و 5 سال خدمات گارانتي ،1 سال بيمه ايران ميكنه كه حتي در صورت سرقت يا شكستن لپ تاپ در اثر ضربه كل خسارت رو مشمول ميشه.
    من هماهنگ ندیدم! از هر مغازه ای پرسیدم می گفت گارانتی الماس داریم. هر کس هم یه قیمتی می گفت! کمترینش 1220 و بیشترینش 1280 بود

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

من هماهنگ ندیدم! از هر مغازه ای پرسیدم می گفت گارانتی الماس داریم. هر کس هم یه قیمتی می گفت! کمترینش 1220 و بیشترینش 1280 بود
    با گارانتي هماهنگ و بيمه قابل تمديد ايران
    من 1 ماه و نيم پيش خريدم 1.320 الان شده 1.270

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •