اشتباه میکنی عزیزم. 3 تا مخصوص همه ی یوکاریوت هاست . RNA پلی مراز پروکاریوتی هم درون کلروپلاست و میتوکندری وجود داره. فراموش که نکردی ؟!؟! این دو اندامک ، زمانی پروکاریوت بودند.![]()
اشتباه میکنی عزیزم. 3 تا مخصوص همه ی یوکاریوت هاست . RNA پلی مراز پروکاریوتی هم درون کلروپلاست و میتوکندری وجود داره. فراموش که نکردی ؟!؟! این دو اندامک ، زمانی پروکاریوت بودند.![]()
مهرداد عکستو دیدم تو مجله . راستی تو که اسمت مهرداد نیست!! چرا من 1 ساله دارم بهت میگم مهرداد ؟!؟!؟!
رياضيات سخت بودش دينيش داغون مزخرف بود.از بدترين سوالاي آزادم بدتر بود....
اه اه ... اشتباه کردیم سنجش شرکت کردیم..ریاضیش پر غلط فیزیکش همینطور شیمیش همینطور...
واقعا دیگه پاسخنامش خیلی مضحکانه بود.... داشتم چک میکردم مرده بودم از خنده .... معلوم نیست اینارو کی مینویسه .!
من 73.3چه ادبیات امروز سخت بود ؟ :(
من 50 درصد زدم
تاید میشه! اما دینی اش به نظر من از قلم چی بهتر بود! با این که قلم چی دینیش سخت تره و فقط به ظاهر به کنکور نزدیک تره ولی من تصور می کنم دینی سنجش با این حال بهتر بود! چون قلم چی دینی رو به حالت حفظ کردنی عجیب و سخت و مسخره تبدیل کرده با اینکه قیافه ی تست های کنکور 2 سال اخیر رو پیدا کرده ولی تماما مفهوم و استدلا از ان حذف شده! ای فقط نظر من بودرياضيات سخت بودش دينيش داغون مزخرف بود.از بدترين سوالاي آزادم بدتر بود....
حالا اینقدم که شما میگین غلط نداشتا من خودم میبینم غلطارو اما چند روز دیگه خودشون تصحیحش میکنناه اه ... اشتباه کردیم سنجش شرکت کردیم..ریاضیش پر غلط فیزیکش همینطور شیمیش همینطور...
واقعا دیگه پاسخنامش خیلی مضحکانه بود.... داشتم چک میکردم مرده بودم از خنده .... معلوم نیست اینارو کی مینویسه .!
اینکه سنجش اصلا وقت نمیزاره رو کاراش و خیلی بی دقت کارارو انجام میده درست اما من راضی بودم چون جامعه اماریش خیلی بالاس
Last edited by saeed_h1369; 08-05-2009 at 13:45.
سلام دوستان یه سوالی داشتم من یه دوستی دارم که تهران زندگی میکنه چجوری میتونم شمارنده کانونشو بدست بیارم ( سوم ریاضی )
به سختی :
1-سریعا اینترنت رو قطع میکنی.
2-میری به طرف گوشی تلفنو
3-گوشی رو بر میداری.
4-زنگ میزنی به دوستت و شمارنده اش رو ازش میپرسی ...![]()
دوست عزیز بجز این راه سخت راه دیگه ای هم هست آخه خیلی دلم میخواد کارنامه یکی از دوستامو ببینم البته بدون اجازه دوستم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)