تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 1137 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

ما که کنکورو دادیم رفت اینو هم از رو تجربه گفتم. و بهش معتقدم.
    قرابت معنایی هامون سبطیوقت هدر دادن محضه.
    مطمئنم این کتاب ندیدی که این حرفو میزنی حالا که کنکور دادی اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم که این کتاب بگیری چون مطمئن باش اگه بگیری افسوس میخوری که ای کاش قبل از کنکور این کتاب میگرفتی

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

درسته . کتاب قرابت معنایی دکتر سبطی رو من هم اولش در همین تاپیک گفتم جالب به نظر نمیرسه . 2 هفته میشه که گرفتمش . الان میفهم که چقدر موثر بوده واسم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بچه ها درباره ادبیات یه مقدار توضیح بدین چند تا تست از هر مبحثی میاد چه کتابهای به نظرتون خوبن ؟

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان تجربي عزيز ، شما براي رياضي 3 و رياضي پيش چه كتابهايي استفاده كردين ؟ ( آموزش و تست )
    کتاب آموزشی خوبی برای بچه های تجربی توی این درس وجود نداره یا لا اقل من ندیدم
    تست:
    10 استاد
    نوبل
    مهروماه

تست واسه ادبیاتتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به نظر من شما یه پیک گلواژه یا ژرف اندیشان بگیر بسیار پیشرفت میکنی.!!
    این رو هم بگم که ادبیات به شانسه : اگر قرابت معنایی طوری بیاد که دفعه اول بفهمی اون موقع شانس با شماست.
    چرا مگه ادبیات تست نمیخواد؟؟؟
    پیک گلواژه مگه تست هم داره؟من فارغ التحصیلم . دنبال کتاب تستی میگردم که هم تستاش خیلی سنگین و قوی باشه و هم تستاش زیاد باشه ولی بیشتر سخت بودن تست برام مهمه

5. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ببینید مشاور انصافا برای شما کار خاصی نمی کنه فقط یه هزینه سنگینی ازتون می گیره شما باید خودتون به فکر خودتون باشید هیچم دیر نیست، من چند توصیه به شما می کنم:
    1-نگید امسال که گذشت برای سال بعد میشینم می خونم این بدترین چیزه.
    2-به صورت مبحثی بخونید مثلا ببینید این مبحث 4 تا سوال تا کنکور میاد بشینید اونو بخونید مثلا ادبیات تاریخ ادبیاتشو و املاء و ... ایناش تو امتحان میاد بشینید اونا رو بخونید دیگه نشینید متن درسا رو بخونید ...
    یا
    یه برنامه قلم چی رو بگیرید هر دو هفته برنامشو تو یه هفته اجرا کنید.
    3-مرور و فراموش نکنید.
    واقعا مرسی از توضیحتون و دلگرمی که دادین. اما واقعا گیجم.اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم؟ چه کار کنم که تموم شه؟ نمیرسم همه چیزا رو بخونم این اذیتم میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا مرسی از توضیحتون و دلگرمی که دادین. اما واقعا گیجم.اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم؟ چه کار کنم که تموم شه؟ نمیرسم همه چیزا رو بخونم این اذیتم میکنه
    خواهش می کنم.وظیفست.(دارم در مورد گروه ریاضی فیزیک صحبت می کنم)ببینید طبق آماری که سازمان سنجش 2 سال پیش داده بود 80 درصد داوطلب ها ریاضی و فیزیک رو زیر 20% می زنن.خوب حالا باید چی کار کرد:
    1-درسای عمومی:به راحتی می شه تو این مدت درصد درسای عمومی رو بالای 50% برد.به این صورت:
    ●● ادبیات●●
    الف) املا و لغت (5 تست):
    کتاب املا و لغت دکتر سبطی انتشارات دریافت رو بگیرید.
    ب) زبان فارسی (5 تست):
    کتابی هست که به صورت مشترک کانون و همگامان چاپ کرده‌اند
    پ) تاریخ ادبیات (3 تست):
    کتاب تب کنکور کلک معلم ساجدی
    ت) آرایه‌های ادبی (3 تست):کتاب تب کنکور کلک معلم ساجدی
    ث) قرابت معنایی (9 تست):
    تناسب مفهومی وقرابت معنایی دکتر سبطی برای انتشارات دریافت رو بگیرید.

دیگه با این کار احتیاجی نیست کتاب درسی رو بخونید و تو وقتتون صرف جویی می کنید.

●● عربی ●●
    شما یا عربی‌تون قوی هست یا نه. اگه قوی هست که دیگه نیاز به خوندن این حرف‌ها ندارید و خودتون بهتر می‌دونید باید چی کار کنید!

اما برای بقیه! کتاب آموزش عربی به زبان ساده (ایاد فیلی) انتشارات مبتکران قطعا در زمینه‌ی آموزش به شما خیلی کمک می‌کنه. توی همین تاپیک نگاه کنید متوجه می‌شوید که چه‌قدر طرفدار داره!

اگر هم از کسانی هستید که حوصله‌ی خوندن عربی را ندارید (یا حالا اساسا حالتون ازش به هم می‌خوره) بهتره این‌جا هم موضوعی کار کنید. شما اگر به ترجمه و تعریب و درک مطلب و منصوبات مسلط باشید، درصد خیلی خوبی را توی عربی می‌تونید کسب کنید. (فکر کنم حدود 70 بشه دیگه!)
    برای ترجمه و تعریب و درک مطلب کتاب انرژی اتمی را تهیه کنید. خیلی روان و خوب با کلی مثال توضیح داده. برای منصوبات هم دیگه هر چی دم دستتون بود
    البته یک کتاب هم هست که مشترک کانون و مشاوران آموزش (هدف‌دار) هست که در زمینه‌ی ترجمه و درک مطلب هست. می‌تونید اون را هم تهیه کنید. اگر با متن‌‌ درک مطلب عربی مشکل دارید، آخر این کتاب کلی متن براتون داره. البته خصوصیت خوبش این هست که ترجمه را به شما نداده و بگه این هم جواب‌ها. تقریبا می‌شه گفت آموزش داده!
    ●● دین و زندگی ●●
    تست‌های سال‌های اخیر نشون می‌ده که حدود 70 درصد تست‌های دین‌ و زندگی مربوط به آیات یا احادیث کتاب‌ها هست. بنابراین عقل حکم می‌کنه که خیلی خوب روی آیات مسلط بشید! در این زمینه کتاب آیات و نکات گاج می‌تونه مفید باشه. تمام آیات را به همراه ترجمه و پیام‌ها جمع‌آوری کرده و همراهش هم تست داره.+کتاب همگامان
    ●● زبان انگلیسی ●●
    کتاب کم‌حجم و مقوی زبان انگلیسی انتشارات خیلی سبز رو بگیرید.

این از عمومیا.
    حالا اختصاصیا:
    ●● ریاضیات ●●
    الان وقتشو ندارید بشینید وقتتون رو بزارید برای چیزایی که زمان میبره پس باید وقتتون رو صرف مطالب ساده که هیچ وابستگی به مطالب قبلی نداره بزارید که حتما ازشون سوال میاد مثل:
    آمار که حتما 2 تا سوال میاد که آسونه+تصاعد+... که از دوستان بپرسید بهتره.
    ●● فیزیک ●●
    هم همینطور الان وقتشو ندارید بشینید وقتتون رو بزارید برای چیزایی که زمان میبره پس باید وقتتون رو صرف مطالب ساده که هیچ وابستگی به مطالب قبلی نداره بزارید که حتما ازشون سوال میاد
    ●● شیمی ●●
    هم همینطور الان وقتشو ندارید بشینید وقتتون رو بزارید برای چیزایی که زمان میبره پس باید وقتتون رو صرف مطالب ساده که هیچ وابستگی به مطالب قبلی نداره بزارید که حتما ازشون سوال میاد

پس باید الان چی کار کرد،تمرکزتون رو بزارید روی دروس عمومی و مطالب ساده اختصاصی که حتما ازشون تست میاد.
    (با تشکر از آقا مهدی)

8. 6 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض

خواهش می کنم.وظیفست.(دارم در مورد گروه ریاضی فیزیک صحبت می کنم)ببینید طبق آماری که سازمان سنجش 2 سال پیش داده بود 80 درصد داوطلب ها ریاضی و فیزیک رو زیر 20% می زنن.خوب حالا باید چی کار کرد:
    1-درسای عمومی:به راحتی می شه تو این مدت درصد درسای عمومی رو بالای 50% برد.به این صورت:
    ●● ادبیات●●
    الف) املا و لغت (5 تست):
    کتاب املا و لغت دکتر سبطی انتشارات دریافت رو بگیرید.
    ب) زبان فارسی (5 تست):
    کتابی هست که به صورت مشترک کانون و همگامان چاپ کرده‌اند
    پ) تاریخ ادبیات (3 تست):
    کتاب تب کنکور کلک معلم ساجدی
    ت) آرایه‌های ادبی (3 تست):کتاب تب کنکور کلک معلم ساجدی
    ث) قرابت معنایی (9 تست):
    تناسب مفهومی وقرابت معنایی دکتر سبطی برای انتشارات دریافت رو بگیرید.

دیگه با این کار احتیاجی نیست کتاب درسی رو بخونید و تو وقتتون صرف جویی می کنید.

●● عربی ●●
    شما یا عربی‌تون قوی هست یا نه. اگه قوی هست که دیگه نیاز به خوندن این حرف‌ها ندارید و خودتون بهتر می‌دونید باید چی کار کنید!

اما برای بقیه! کتاب آموزش عربی به زبان ساده (ایاد فیلی) انتشارات مبتکران قطعا در زمینه‌ی آموزش به شما خیلی کمک می‌کنه. توی همین تاپیک نگاه کنید متوجه می‌شوید که چه‌قدر طرفدار داره!

اگر هم از کسانی هستید که حوصله‌ی خوندن عربی را ندارید (یا حالا اساسا حالتون ازش به هم می‌خوره) بهتره این‌جا هم موضوعی کار کنید. شما اگر به ترجمه و تعریب و درک مطلب و منصوبات مسلط باشید، درصد خیلی خوبی را توی عربی می‌تونید کسب کنید. (فکر کنم حدود 70 بشه دیگه!)
    برای ترجمه و تعریب و درک مطلب کتاب انرژی اتمی را تهیه کنید. خیلی روان و خوب با کلی مثال توضیح داده. برای منصوبات هم دیگه هر چی دم دستتون بود
    البته یک کتاب هم هست که مشترک کانون و مشاوران آموزش (هدف‌دار) هست که در زمینه‌ی ترجمه و درک مطلب هست. می‌تونید اون را هم تهیه کنید. اگر با متن‌‌ درک مطلب عربی مشکل دارید، آخر این کتاب کلی متن براتون داره. البته خصوصیت خوبش این هست که ترجمه را به شما نداده و بگه این هم جواب‌ها. تقریبا می‌شه گفت آموزش داده!
    ●● دین و زندگی ●●
    تست‌های سال‌های اخیر نشون می‌ده که حدود 70 درصد تست‌های دین‌ و زندگی مربوط به آیات یا احادیث کتاب‌ها هست. بنابراین عقل حکم می‌کنه که خیلی خوب روی آیات مسلط بشید! در این زمینه کتاب آیات و نکات گاج می‌تونه مفید باشه. تمام آیات را به همراه ترجمه و پیام‌ها جمع‌آوری کرده و همراهش هم تست داره.+کتاب همگامان
    ●● زبان انگلیسی ●●
    کتاب کم‌حجم و مقوی زبان انگلیسی انتشارات خیلی سبز رو بگیرید.

این از عمومیا.
    حالا اختصاصیا:
    ●● ریاضیات ●●
    الان وقتشو ندارید بشینید وقتتون رو بزارید برای چیزایی که زمان میبره پس باید وقتتون رو صرف مطالب ساده که هیچ وابستگی به مطالب قبلی نداره بزارید که حتما ازشون سوال میاد مثل:
    آمار که حتما 2 تا سوال میاد که آسونه+تصاعد+... که از دوستان بپرسید بهتره.
    ●● فیزیک ●●
    ●● شیمی ●●

پس باید الان چی کار کرد،تمرکزتون رو بزارید روی دروس عمومی و مطالب ساده اختصاصی که حتما ازشون تست میاد.
    (با تشکر از آقا مهدی)
    خیلی‌ ممنون واسه 3 تا درس اختصاصی هم لطفا بهترین کتابها رو معرفی‌ کنید(رشته ریاضی‌)

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

سلام دوستان من زبان فارسی همگامان چاپ 85 دارم حالا میخوام یه کتاب دیگه هم بگیرم به نظرتون زبان فارسی سبطی بگیریم یا زبان فارسی خیلی سبز؟؟؟ اصلا لازم یه کتاب دیگه بگیرم؟

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام دوستان
    یه کتاب تست گسسته خوب که سوالات استاندارد + جامع + 1 ذره سطح بالاتر از کنکور که پاسخ نامش خوب باشه ( مثل خوشخوان نباشه ) + کمتر فرمول و از این چرندیات گفته باشه معرفی کنید میخوام خیلی سریع گسسته رو جمع کنم

یه سوال مشاوره ای هم دارم برای گسسته سوالات تالیفیم حل کنم یا همون کنکورا کافیه ؟؟؟؟ سریع جواب بدید ممنون میشم
    یه کتابی بین گاج و خوشخوان می خوام
    Last edited by hermione; 20-01-2010 at 00:29.

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام دوستان
    یه کتاب تست گسسته خوب که سوالات استاندارد + جامع + 1 ذره سطح بالاتر از کنکور که پاسخ نامش خوب باشه ( مثل خوشخوان نباشه ) + کمتر فرمول و از این چرندیات گفته باشه معرفی کنید میخوام خیلی سریع گسسته رو جمع کنم

یه سوال مشاوره ای هم دارم برای گسسته سوالات تالیفیم حل کنم یا همون کنکورا کافیه ؟؟؟؟ سریع جواب بدید ممنون میشم
    یه کتابی بین گاج و خوشخوان می خوام

سلام دوست عزیز .
    آقای امیر (rambo_1386 ) یه کتاب گسسته معرفی کرد که از انتشارات علمی فار بود . بخشی از کتاب رو هم از سایتش میتونی دانلود کنی . فکر کنم همین کتاب مورد نظر شماست . تازه هم چاپ شده . به پست قبلی مراجعه کنی میبینی

راستی بچه ها نمیدونید این فونت ها چرا اینقدر ریز شدن .
    فرق کرده یکم

13. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •