آقا من یه درس رو نمره نیاورده ودم تو پیش (دیفرانسیل)
الان که جواب امتحانا اومده نمره رو اشتباه وارد کردن
دارم پیگیری میکنم ولی طول میکشه و مهلت ثبت نام دانشگاه پیامنور تموم میشه
چیکار کنم ؟
قاطی کردم
آقا من یه درس رو نمره نیاورده ودم تو پیش (دیفرانسیل)
چیکار کنم ؟
قاطی کردم
سلام دوست عزیزكارداني به كارشناسي پيام نور حداقل چقدرطول ميكشه؟؟؟ چند ترمه حداقل؟؟؟
ميشه سريع گرفت؟؟ يا دانشگاه هاي ديگه بهتره؟؟
رشته هاي فني و كامپيوتر خوندن (كارداني به كارشناسي ) تو پيام نور سخته يا راحته؟؟؟
ممنونم
من رشتم مهندسی نرم افزار هست.شما که کاردانی داری تعدادی از واحدهاتون روتطبیق میزنند که از 30 واحد بیشتر نیست یعنی اگه شما برای دوره کاردانی نزدیک 80 واحد پاس کرده باشی 50 واحد دیگه رو دوباره باید تو دانشگاه پیام نور بگذرونی
من چند تا از دوستام شرایط شما رو داشتن که از اومدن به پیام نور پشیمون شدن
رشته های مهندسی به خودی خود سخته .اگه پیام نور بخوای ادامه بدی سخت تر هم میشه.به دلایل مختلف از جمله ساعت کم کلاسها و حجم زیاد کتابها و سختگیری بیش از حد امتحانات!!!
اگه تونستی با دیگران هم مشورت کن.این نظر من بود شاید اشتباه باشه!!
شما مگه برای ثبت نام مشکلی داری .اگه به خاطر اون یه درس اجازه نمیدن حضوری اقدام کنآقا من یه درس رو نمره نیاورده ودم تو پیش (دیفرانسیل)
چیکار کنم ؟
قاطی کردم
خوب مدرک پیش دانشگاهی رو میخوانشما مگه برای ثبت نام مشکلی داری .اگه به خاطر اون یه درس اجازه نمیدن حضوری اقدام کن
برای من اون درس اصلا نمره نخورده و مدرک رو نمیدن
چیکار کنم ؟
سلام. من سه ماه پیش درسم تموم شد ولی هنوز مدارک فارغ التحصیلی لیسانسمو نگرفتم و تازه می خوام برم دنبالش... الان می خوام برم فراگیر روانشناسی بخونم. اینجوری که متوجه شدم
ثبت نام از 15 مهره.درسته؟
اگه من تا موقع ثبت نام مدارکم کامل نشد مهلت میدن بعدا براشون ببرم ؟
درسای عمومی رو که قبلا تو دانشگاه خوندم و قبول شدم تطبیقی میشه یا دوباره باید تو فراگیر هم بخونم؟
حدودا کتابایی که باید برای امتحان دی ماه بخونم چندتاست؟ به نظرتون میرسم تو این سه ماه تموم کنمشون؟
اگه قبول شم باید مثل دفعه قبل خودم دانشگاه و شهرمو انتخاب کنم؟ من هیچی تو این مورد نمی دونم! می خوام همین تهران باشه و شعبه نزدیک به خونمون. اگه امتحانو خوب بدم می تونم خودم دانشگاهمو انتخاب کنم دیگه؟!
درسم خوبه, همیشه یه شبه درس خوندم و نمره خوب گرفتم ولی الان یه کم می ترسم. از کنکور دولتی که سخت تر نیست؟
ممنون میشم راهنماییم کنین![]()
دوستان من مهندسي صنايع هستم
ترم يك انتحاب واحد به عهده دانشگاه هست يا خودمون؟
اگه خودمون بايد انتخاب كنيم چي رو برداريم بهتره؟
بله 15 مهر شروع ميشه.ثبت نام از 15 مهره.درسته؟
درسای عمومی رو که قبلا تو دانشگاه خوندم و قبول شدم تطبیقی میشه یا دوباره باید تو فراگیر هم بخونم؟
حدودا کتابایی که باید برای امتحان دی ماه بخونم چندتاست؟ به نظرتون میرسم تو این سه ماه تموم کنمشون؟
اگه قبول شم باید مثل دفعه قبل خودم دانشگاه و شهرمو انتخاب کنم؟ من هیچی تو این مورد نمی دونم! می خوام همین تهران باشه و شعبه نزدیک به خونمون. اگه امتحانو خوب بدم می تونم خودم دانشگاهمو انتخاب کنم دیگه؟!
درسم خوبه, همیشه یه شبه درس خوندم و نمره خوب گرفتم ولی الان یه کم می ترسم. از کنکور دولتی که سخت تر نیست؟
توي دوره فراگير دروس مشخصه.شما بعد از اينكه قبول شدين اونوقت واحداتون تطبيق ميخورن.
6-5 كتابه معمولا.اگه درسخون باشيد ميتونيد تموم كنيد.
دانشگاه و رشته رو موقع ثبت نام خودتون انتخاب ميكنيد.
نه سخت تر نيست ولي بهتره نذاريد وسه 1 هفته اخر از الان شروع كنيد كه برسيد تمومشون كنيد.
نترسيد سخت نيست زياد.موفق باشيد.
معمولا دانشگاه براتون واحدارو انتخاب ميكنه ولي اگه خودتون تونستيد انتخاب واحد كنيد از روي چارت انتخاب كنيد براتون بهتره.دوستان من مهندسي صنايع هستم
ترم يك انتحاب واحد به عهده دانشگاه هست يا خودمون؟
اگه خودمون بايد انتخاب كنيم چي رو برداريم بهتره؟
بچه ها مشکل من حل شد
خدا رو شکر
ببخشید انقدر خوشحال بودم اسپم دادم![]()
راستی صفحه اول و سوم شناسنامه کودوم میشه ؟؟/![]()
سلام به همه
من یه مشکلی داشتم
تازه فهمیدم معدل کتبی دیپلمم رو موقع ثبت نام زدم 12/72
وژدر صورتی که الان که تادییه دیپلم میگیرم 9/47
در جا یخ کردم
یه فرم هم برای تناقض معدل هست
با مشاور تماس گرفتم
ازش پرسیدم
با شک و شبه گفت که مشکلی نداره و تا حالا کسی رو قبولیشو لغو نکردن
میخواستم بدونم الان من باید چه گلی به سرم بزنم در ضمن ای کار میتونه برای من مشکل ساز بشه؟
من فقط یه مرکز اوردم
کلی هم تدارک دیده بودم
نظر شما چیه دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی نیست به من کمک کنه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)