چند تا فیلم هم هست که چون dial up هستم نمی تونم up کنم . یکی از انها موقع لندینگ هست در کنار کاپتان پور حسین .
چند تا فیلم هم هست که چون dial up هستم نمی تونم up کنم . یکی از انها موقع لندینگ هست در کنار کاپتان پور حسین .
امیرجان ممنون از محبتت...
می خوام بدونم شما NDB رو هم می تونی آموزشش رو بزاری؟؟؟
یکم اطلاعات دارم اما تا اخر امشب اگه شد اموزش اون رو هم می گذارم .![]()
سلام من درود بر شما.ميگم اين همه از flight simulatur استفاده كردين و استادش شدين بين شما كسي هست كه نقشه هواپيماي راديو كنترل رو داشته باشه خسته شدم بس كه تو اين سايت ها هيچي پيدا نكردم.اگه دارين كه لطفش دست خودتونو ميبوسه.دسته همگي درد نكنه . من از يك جهت هم معذرت ميخوام چون ميدونم حرف من هيچ ربطي به اين تاپيك نداره ولي ديگه از نداريه.![]()
اموزش NDB
ان دی بی یا non-directional beacons همانند VOR برای جهت یابی استفاده میشود که به صورت low-frequency می باشد .
NDB و VOR زیر مجموعه ADF یعنی auto direction finder می باشند . اما VOR نسبت به NDB پیشرفته تر است . شما در نقشه
میتوانید NDB هارو پیدا کنید که قرمز رنگ هستند . و برای تنظیم ان در قسمت رادیو و ADF انها را وارد کنید . بلافاصله در قسمت
navigation هواپیما میتوانید جهت ان را پیدا کنید که با یک فلش مشخص شده است . امروزه از ان کمتر استفاده میشود
و معمولا هم در پرواز هایVFR مورد استفاده قرار می گیرد .((visual flight rules)) که خلبان میخواهد برای پیدا کردن جهت
درست از ان استفاده کند . و در بعضی approach ها مورد استفاده قرار می گیرند , بدین صورت که با زاویه x از NDB بگذر و با
زاویه y از ان خارج شو .
دوستانی در این مورد اطلاعات دارند , اگر جایی مشکلی مشاهده کردن , لطفا اصلاح کنید .
فلش زرد رنگ در عکس NDB میباشد .
![]()
دوستان عزیز , میشه فردا پنج شنبه ساعت 9 یک پرواز مجازی داشته باشیم . من اولین بارم خواهد بود . از oiii به iomm .
توسط gamespy
ميگم ميشه همين امشب باشه و اگر امكان داره بگين چطور ميشه انلاين پرواز كرد چون منم خيلي دوست دارم يك بار با شما ها پرواز كنم. من از نسخه 2004 استفاده ميكنم.يك دلوكس هم دارم كدوم يكي بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)