راهي هست كه كيفيت صداي N82 رو بالا ببري؟
راهي هست كه كيفيت صداي N82 رو بالا ببري؟
Last edited by BMW.M3_E46; 07-05-2009 at 18:49.
دوست من کیفیت صدای این گوشی خیلی خوبه .... احتمالاً منظورتون بلندی صدا بوده ....
.
توی یکی دو فروم ایرانی دوستانی راههایی برای افزایش صدای این گوشی گفته بودن ....
می خواستم N82 بگیرم چند سوال داشتم
1- به من گفتن این گوشی چینیه با لیبل فنلاند مشکلی نداره؟
2 - بررسی های من نشون میده که N82 یکی از کم مشکل ترین گوشیهای نوکیاست درسته؟
3- گزینه های مناسب دیگری اگر مناسب میبینید لطف کنید پیشنهاد بدید(تا350 هزار تومان)
1- نه N82 بلکه تمام گوشیهای بازار همشون لیبل خورده هستند و هیچ مشکلی هم ندارن ...
2-بله با توجه به قیمتش یکی از بهترین گوشیهاس ..
3- به نظر من با همین بودجه بهترین گوشی هست ...
با تشکر از شما دوست عزیز
موضوع 82 تقلبی چیه؟
آیا دوربینش در محیط خونه خوب عکس میندازه؟
سلام به شما :
یکی از راههایی که میتونی انجام بدی . آپدیت کردن کردن گوشی هست
من خوذم گوشی رو به ورژن 31 آپدیت کردم .
الان میتونه تا 2 روز کامل باطری رو نگه داره . عالی شده. تو ورژن های قبلی هر روز شارژ میکردم ولی الان هر 48 ساعت یکبار شارژ میکنم و تو کل 2 روز هم زنگ میزنم ، هم برای پخش موسیقی ازش استفاده میکنم ، هم با بلوتوثش کار میکنم، فیلم برداری میکنم ، با بلوتوثش کار میکنم ............................
Last edited by Best N95; 08-05-2009 at 21:38. دليل: ویرایش حروف
سلام :
گوشی N82 تقلبی رو میشه از روی کیبوردش تشخیص داد. به این صورت که چینیش حروف رو به صورت له شده روی کیبورد چاپ کرده و این مشخص میکنه که بعدا با دستگاههای چاپ روش چاپ شده.
در مورد دوربینش هم اگه عکس رو تو محیط خونه بیاندازی خیلی تاریک میاندازه و حتی با بالا بردن نور دهی باز هم جواب نمیده.
ولی گوشی اصلی عکس رو با روشنایی مناسب میاندازه تاریک نیست
البته تشخیص دادن اصلی با قلابیش به اینا ختم نمیشه برای بهتر دونستن برو به پست 3446 که کامل توضیح دادم.
Last edited by Best N95; 08-05-2009 at 21:48. دليل: کامل شدن مطلب
گلهای زندگی جواب علمی بدین که جرا اینجوری شده درسته که با فرمت کردن هم ویروس پاک میشه هم برنامه های نصب شده روی مموری < بعضی مواقع بعضی کوشیها با فایلهایی که اسم اونها فارسی است مشکل داره مخصوصا فایل های تصویری . مرسی
بچه ها اينجا کسي به زبان برنامه نويسي سيمبين اشنايي داره...
اگه يکي رو پيدا کنيم که يه خورده اشنا باشه ميوتنيم ..اون ترفند افزايش نور ال سي دي رو به حالت يه نرم افزار در بياريم
برنامهه خيلي سبک و راحتي هم هست (البته اگه بلد باشي ) حالا کسي رو ميشناسيد...
سلام خدمت همگی:
راهی وجود نداره که مشکل روشنایی کم صفحه نمایش n82 حل بشه ؟ مثلا با هک حل نمیشه؟ چون برا من خیلی مهمه و اگه حل نشه علی رغم میلم مجبورم برم سراغ گزینه های دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)