ميگم اين پچا چه بدردي مي خوره آبا براي اينكه بخوايم يه مد رو دانلود كنيم نياز به پچ داريم ؟ در ضمن نحوه ي نصب مد رو ياد بدين
با تشكر
ميگم اين پچا چه بدردي مي خوره آبا براي اينكه بخوايم يه مد رو دانلود كنيم نياز به پچ داريم ؟ در ضمن نحوه ي نصب مد رو ياد بدين
با تشكر
ممنونم این جوری دونه دونه خیلی طول می کشه وقتی تی این فایل ریختی بازی را با لانچر باز کن و قسمت دانلود همه رو تیک بزن بزن همه رو یک دفعه نصب کنه
خیلی ممنونم
میشه یه توضیح کوتاه از این پچ world of adventures بدید؟
کسی می تونه منو کمک کنه ممنون می شوم
من بازی sims3 و world... با هم را خریدم(در 3 تا دی وی دی )و اپدیت شده است ولی می خواهم اجراش کنم می گه باید اپدیتش کنی ولی اخه اخرین اپدیتی هست
maggy خانوم و .... اگر می تونی کمک کن
من یه سوال دارم
کارت گرافیک من GeForce 9500GT - 1GB هستش،کسی این بازیو با این مدل کارت انجام داده؟![]()
EP سیمز 3 هست پچ نیست پک هست.
میتونید مسافرت برید و همونجور که از اسمش پیداست ماجراویی کنید 3 شهر پیش ساخته داره از مصر و چین و فرانسه
بله اجرا میشه من خودم با همین سری کارت گرافیک بازی میکنم
ببخشید کسی این EAWebkit.dll,simcore.package&TSLHost.dll رو برای sims3 high end loft stuffنداره؟ برام uploadکنید این 3 تا رو.
میشه در مورد این ورزش رزمی یکم توضیح بدین آخه من آخرین کمربندم یکی با کمربند آبی فکر کنم کمربند ششه منو 2 صفر برد و این لباسی که رو کاور سیدی مرده پوشیده (لباس سفید) و لگدی که داره می زنه اصلا تو بازی نیست.
یکی لینک دانلود اون یکی شهرو بده ______![]()
سلام،دوستان من بعداز 100سال و نیم سیمز رو تونستم مثل ادمیزاد نصب کنم(همراه به بسته الحاقیش)
خلاصه حالا که نصب کردیم رفتم تو بازی نمیدونم چرا اینجوری شده،ممنون!
کسی اگه بلده بگه،اعصاب رو خورد کرده این جریان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)