یکی از رفیقام هست میخوای بهش بگم دوالت بشه؟
خودمم یه مدت دیگه میام
چقدر از شروع سرور گذشته؟
یکی از رفیقام هست میخوای بهش بگم دوالت بشه؟
خودمم یه مدت دیگه میام
چقدر از شروع سرور گذشته؟
واسه من فرق نداره !
فقط یکی باشه که به اکانت برسه !
نمیدونم ! فکر کنم حدودا یه 4 - 5 روزی باشه
بازی تو سرورای دیگه که انگلیسی زبون نیستن سخت نیست؟
فعلا که ادمین تراوین ایران گوز پیچ شده واسه سرور جدیده چی کار کنه.
قرار بود سرور جدید (هنوز اسم سرور هم معلوم نبود) روز سوم راه بیافته بعدش همون موقع S4 تموم شد موندن چیکار کنن.
راستی بچه ها doodoo که سرور 4 رو تموم کرد یکی از کسایی که روش کار میکردن پسر دایی منه!!!
یه پیشنهاد هرکس گزارش حمله های خودش رو بذاره،اولا سرگرم میشیمدوما می تونیم روش بحث کنیم در مورد قدرت سرباز ها و این ها.
در ضمن گرچه همه ی بچه های فروم انسان های شریفی هستند اما خیلی ها عضو فروم نیستند و این مطلب رو نگاه می کنن(ممکنه اون ها هم شریف باشن)
برای همین روی اسم حمله کننده و اسم خودتون یه خط مشکی بکشین.
برای آپلود هم این سایت می تونید از سایت زیر استفاده کنید.البته جناب الکس همیشه گزارش حمله های مهم رو برا ما می ذارن که ازشون متشکریم.
اگه موافقین که شروع کنیم.(شروع کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
Last edited by M A M M U T; 26-08-2010 at 22:37.
اقا شما استارت رو بزن....
بقیه هم میذارن کم کم
البته یه سری بچه ها اینجا هستن که نمیخوان شناسایی بشن!اصلا نمیگن که اکانت دارن
راستی برای اپلود هم از travian-report استفاده کنید که تو لینک هایی که من گذاشتم هست
اونجا میتونید مدافع مهاجم و.... رو اسمش رو تغییر بدید یا اصلا اسمش رو حذف کنید
فقط کافیه رو صفحه گذارش یه ctrl +A ّزنید تا همه سلکت بشه بعد ctrl +c تا کپی بشه و تو صفحه ریپورت ctrl +v رو بزنید تا وارد بشه.
=====
اگه کسی اکانت نیمه فعال تو هر سروری داره اگه ممکنه یه نصف روز به ما قرض بده میخوام یه چیزی رو تست کنم.
(کارهاش رو هم براش انجام میدم غارت ارتقا منابع و...)
بازی همه جا یجوره فقط یه مقداری ارتباط برقرار کردنش سخته اونجاها.بازی تو سرورای دیگه که انگلیسی زبون نیستن سخت نیست؟
هر سروری هم بری ایرانی پیدا میشه ولی تو اتحاد ایرانی ها نرو.
چرا؟ مگه ایرانیا چیکار میکنن تو اتحادشون؟![]()
مایه ی آبرو ریزین !
چند وقت پیش توی سرور X2.Com آبروی ایرانی ها رو بردن !
یکی میگفت تو به ما خیانت کردی ! من میرم یه اتحاد جدید میزنم !
حدود 40 - 50 تا اتحاد ایرانی بود !
هیچکدومشون هم بالا نیومدن !
50 تا؟
جالبه!مشکل ایرانیا عدم همکاری و هماهنگی تو کارای گروهیه! همه میخوان رییس اتحاد باشنو...
من که تا الان سرور کورای دیگه بازی نکردم(.com بازی کردم. اما بخاطر کنکور بعد یه مدت بیخیالش شدم.)
ممنون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)