آقا دمت گرم اساسی. شماره ها درست شد (مورد دوم)
ولی مورد اول پرانتز رو به ظاهر درست میکنه و قبل از نقطه میاد ولی باز هم اینجوری میبنده : (
آقا دمت گرم اساسی. شماره ها درست شد (مورد دوم)
ولی مورد اول پرانتز رو به ظاهر درست میکنه و قبل از نقطه میاد ولی باز هم اینجوری میبنده : (
سلام
من یه مشکل دارم تو رود که خیلی اعصابم وخورد کرده.
مشکلم اینه که اگه یه لغت رو اشتباه نوشته باشمو و بخوام بگردم درستش کنم ، وقتی که کلمه ی درست رو می نویسم یه حرف از جلویی پاک میشه
برای مثال اینجوری:
من توی ورد مشکتی دارم
من توی ورد مشکلی دارم
من توی ورد مشکلای دارم
من توی ورد مشکلاتیدارم
من توی ورد مشکلاتیارم
من توی ورد مشکلاتی درم
من توی ورد مشکلاتی دام
من توی ورد مشکلاتی دارم
چرا این توری میشه؟خواهشا کمک کنید
با تشکر
منتظر هستم
سلام
این مشکل برای من هم پیش اومده.
برای رفع این مشکل یکبار فایل رو سیو کن . ازش خارج شو و دوباره بازش کن و بنویس.
موفق باشید![]()
باز دوبارهسریع اینجوری میشه.
دلیلش چیه؟راه حل دیگه اییهم داره؟
سلام دوستان
من توی ورد یک مشکلی دارم که باید خیلی سریع حلش کنم وگر نه بیچاره میشم.... !
ببینید ؛ مثلا من دارم این خط رو توی نرم افزار Office Word تایپ می کنم . همون طور که دیدید اینجا تونستم به راحتی کلمهی Office Word رو وسط این جمله های فارسی تایپ کنم و ادامهی جمله رو هم از بعد از این کلمه بنویسم . مشکل من اینه که توی خود Word نمی تونم این کار رو بکنم ...
مثلا دارم یه جمله رو می نویسم و می خوام بین جمله های فارسی یه کلمهی انگلیسی بنویسم ، ولی وقتی که Shift+Alt می زنم تا انگلیسی بنویسه و اون کلمهی انگلیسی رو می نویسم همهی جمله به هم میریزه و هم اون کلمه انگلیسی اون جایی که من می خواستم قرار نمیگیره و هم اون جمله های فارسی ترتیب کلمه هاش به هم میریزه !!!
باید چکار کنم آخه؟!؟ لطفا سریع راهنمایی کنید ، فردا باید تحقیقم رو ارایه بدم ، هنوز کلی چیز هست که باید تایپ کنم ...
وقتی داری فارسی مینویسی ctrl + shiift زیر دکمه inter را بزن بعد وقتی میخوای انگلیسی بنویسی فقط alt + shift زیر دکمه enter را بزن مشکلت حل میشه
با سلام
هر سانتي متر 35 / 28 pt هستش
اگه منظور فاصله بين خطوطه که معمولاً single هست که فکر مي کنم که عدد روبروييش مي شود 1 .
سلام خدمت دوستان عزیز.
من یک فایل ورد با صفحات بالا دارم که قسمتهایی از آن تکراری است می خواستم ببینم راهی وجود داره که قسمتهای تکراری حذف بشوند.
ممنون از راهنماییتون.
شما مي تونيد از دكمه تركيبي Ctrl+f استفاده كنيد . پس از زدن اين كليد سر برگ دوم يعني Replace رو انتخاب مي كنيد و توي قسمت اول كلمه ي تكراي رو مي نويسي و تو قسمت پايين هم كلمه جديد و بعد روي گزينه Replace All كليك مي كني تا جايگزين بشه.
با سلام
الان چند وقتی که با پرینت توی ورد مشکل دارم
مشکلام اینکه که اگر مثلا 10 تا 15 یا 5 صفحه پرینت بگیریم ، هر صفحه ای می خواد پرینت بگیره یه اررور از پرینتر میاد که میگه برای ادامه پرینت گرفتن دکمه ی Continue رو بزنید.با هیچ برنامه ای به جز ورد این مشکل رو ندارم.حتی فایل های وردی قدیمی که داشتم یا از اینترنت میگیریم این مشکل رو ندارم
آیا تنظیم یا چیزی داره؟من که چیزی پیدا نکردم
با تشکر
منتظر هستم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)