تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 346 از 2403 اولاول ... 2462963363423433443453463473483493503563964468461346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال anf-b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    R@sht

پيش فرض

دوستان عزیز
    من در حال حاظر از دامون 2 تا ADSL برای خونه گرفتم
    256 بدون محدودیت میدم ماهی 58 تومن که سرعت دانلودش 120 هست
    و یکی دیگه هم 256 چهار گیگ گرفتم ماهی 19 تومان که فعلا مودم رو وصل نکردم تا تست کنم

الان شرکت های متخلف سرعت دانلود 256 شون روی چنده؟ و بدون محدودیت رو ماهیانه چقدر میدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

تبریک می گم دوست عزیز ...
    امیدوارم بقیه دوستان هم که تو مرکز 5 و 727 بودن سرعتشون روز به روز بهتر شه .
    اما به نظرم برای تست سرعت این سایتا زیاد قابل استناد نیستن . سرعت واقعی رو در حین دانلود کردن فایلها چک کن . یه فایل رو به صورت مستقیم یا غیر مستقیم دانلود کن و ببین بالاترین سرعت دانلودت بطور پیوسته در چه حدودی بوده ... چون مهمترین چیز سرعت پایدار هست که تو زمان دانلود خودش رو خوب نشون میده. این سایتا سرعت لحظه ای رو نشون میدن و متاسفانه بیشتر وقتا نتیجشون دقیق نیست . مثلا ممکنه همون لحظه که سایت سرعت 512 کیلو بیت رو بهت نشون داده عملا سرعتت بالاتر باشه و بتونی بالای 100 کیلو بایت در ثانیه ( 800 کیلو بیت ) دانلود کنی .
    موفق باشی.
    تو IDM فایل 150 مگی رو با لینک مستقیم و سرعت بازم 64 بود ولی نمی دونم چرا بعضی اوقات سرعت میاد پایین و صفر میشه و بعد تکون نمی خوره یا خیلی کم چند کیلو بیت میشه. مشکل چیه؟ راه حل چیه؟
    (حالا یه تعریف کردما )
    باتشکر
    Last edited by p0w3rfu7; 20-04-2010 at 13:13.

داره خودمونی میشه arsess2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

منم همین داومون نت تبلیغش رو دیدم، کسی هایی که گرفتن راضی هستن؟؟؟؟
    این که تبلیغ کرده فیبر نوری فقط 7500، سرعتش چنده؟
    واقعا فیبر نوریه؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان عزیز
    من در حال حاظر از دامون 2 تا ADSL برای خونه گرفتم
    256 بدون محدودیت میدم ماهی 58 تومن که سرعت دانلودش 120 هست
    و یکی دیگه هم 256 چهار گیگ گرفتم ماهی 19 تومان که فعلا مودم رو وصل نکردم تا تست کنم

الان شرکت های متخلف سرعت دانلود 256 شون روی چنده؟ و بدون محدودیت رو ماهیانه چقدر میدن؟
    شما از وظعیت خوبی برخوردار هستید .
    شما کدوم منطقه هستید؟کدام پیش شماره؟چند وقت هست مشترک دامون هستید؟سرعت همیشه 120 است با نامحدود؟با IDM تست کردی سرعت را ؟
    خیلی ممنون.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من دامون نت می شناسم تو لاهیجا ن کار می کرده و پدر مردم در اورده بود از موقعی که اندیشه رفت تو همه شهرها از جمله لاهیجان همه مشترکاشون از جمله یکی از فامیلهای خودم کوچ کردن اندیشه می گفتن که کلا داشت بسته می شد از لج اندیشه اومده تو رشت که مثلا حاله اندیشه رو بگیره .
    اینو می دونم که خیلی شرکت کوچیکیه در حد پارس و اندیشه نیست که بتونیم مقایسه هم کنیم این همه سال این شرکتها دارن سرویس می دن هنوز یه مشکلاتی دارن چه برسه به شرکتی که تو یه شهره کوچیکی مثل لاهیجان نتونسته بود مشترکاشو راضی کنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من دامون نت می شناسم تو لاهیجا ن کار می کرده و پدر مردم در اورده بود از موقعی که اندیشه رفت تو همه شهرها از جمله لاهیجان همه مشترکاشون از جمله یکی از فامیلهای خودم کوچ کردن اندیشه می گفتن که کلا داشت بسته می شد از لج اندیشه اومده تو رشت که مثلا حاله اندیشه رو بگیره .
    اینو می دونم که خیلی شرکت کوچیکیه در حد پارس و اندیشه نیست که بتونیم مقایسه هم کنیم این همه سال این شرکتها دارن سرویس می دن هنوز یه مشکلاتی دارن چه برسه به شرکتی که تو یه شهره کوچیکی مثل لاهیجان نتونسته بود مشترکاشو راضی کنه.
    این معیار مقایسه نیست هر شرکتی که بتونه قیمت پایین تر بده و 1 کیلوبایت سرعتش بیشتر باشه همه میرن اونجا .

دوم اینکه سرعت 256 نامحدود این شرکت اگر دوستمان درست گفته باشه از همه ی شرکت ها بالاتر است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یک عیدی بسیار جالب از طرف شرکت دامون به مشتری های خود برای عیدی:(اندیشه یاد بگیره)
    عیدی دامون نت به کاربران ADSL

با عرض تبریک به مناسبت سال جدید و فرا رسیدن بهار 1389 شرکت دامون نت به کلیه کاربران ADSL در 13 روز ایام عید کلیه سرویس های خود را در ساعات 21 الی 9 صبح به صورت رایگان ارائه میکند .
    امیدواریم در سال جدید با سرویس دهی بهتر لحظات خوبی را برای کاربران محترم به وجود آوریم.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یک عیدی بسیار جالب از طرف شرکت دامون به مشتری های خود برای عیدی:(اندیشه یاد بگیره)[/COLOR]
    تو عید من رفته بودم اندیشه بهم پکیج سررسید دادن که راحت بالای 20000 تومن می ارزید. مگه تو نگرفتی؟

این که تبلیغ کرده فیبر نوری فقط 7500، سرعتش چنده؟
    واقعا فیبر نوریه؟؟؟؟؟
    چی فیبر نوریه؟ از سابتشون تا مخابرات یا از مخابرات تا خونه شما
    adsl یعنی ارائه سرویس پرسرعت نا متقارن روی سیم مسی تلفن. اگه بجای سیم مسی فیبر باشه که دیگه adsl نیست میشه FTTx مثل FTTH یا FTTB یا FTTN و .... اگه قرار بشما ADSL بدن پس باید روی سیم مسی بدن نه فیبر.
    پس منظورشون اینه که از مخابرات تا سایتشون فیبر دارن باید بگم اینکه عجیب نیست جدیدم نیست .
    این تبلیغات برای جلب کاربرای کم اطلاعه و واقعا آدمو دلخور میکنه که چرا از این روشا برای جلب مشتری استفاده میشه. توضیح کامل می خوای باید واستی بیرک بیاد که یک کتاب برات توضیح بده روشن شی

عجالتا اینو ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان

چندتا سوال داشتم:
    - اگه ADSL بگیرم و بعد خونه رو عوض کنیم, باید چیکار کرد؟
    - میخوام 128 اندیشه (با 1 گیگ ترافیک ماهانه) بگیرم, مسئله ای که هست اینه که برای بازی های آنلاین, این سرعت و ترافیک ماهانه, کفایت میکنه. پینکش چطوریاست؟

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این معیار مقایسه نیست هر شرکتی که بتونه قیمت پایین تر بده و 1 کیلوبایت سرعتش بیشتر باشه همه میرن اونجا .

دوم اینکه سرعت 256 نامحدود این شرکت اگر دوستمان درست گفته باشه از همه ی شرکت ها بالاتر است.
    مهمترین معیار رضایتنمدی مشتری هاست که همونطوری که گفتم تو لاهیجان الانم که خیلی باقیمت پایین تر سرویس می ده بازم کسی ازشون نمگیره.هیچکی حاضر نیست بخاطر 1000 تومان کمتر دادن یه سرویس بد بگیره و یکماه زجر بکشه و هر شرکت تازه واردی چه کوچیک چه بزرگ وقتی می خواد وارد بازار بشه زیره قیمت بقیه می ده پس هر روز همه مشترکا باید بمونن هر کی پایین تر داد برن اونجا .
    بهر حال انشالله سرعت اندیشه همینطوری بمونه من حاضرم 1000 تومان بیشترم بدم چون عملا 128 نگرفتم 1 مگ گرفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •