تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 416 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

این مانگا داره بی مزه میشه.. من رفتم و یه شبه مانگا های باقی مونده بلیچ رو خوندم .. اون تازه داره داغ تر و بهتر میشه !!! تازه دسته 0 از زیر زمین در اومده بیرن ..اونم 5 تا شینیگامی درب و داغون !!!

2. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دیگه از سر ناچاریه . چندین ساله که پیگیر داستان بودیم و حالا که به جاهای حساس رسیده نمیتونیم اینقدر راحت ولش کنیم .
    درسته که کیشی دیوانه بازی در میاره و خرابکاری زیادی توی داستان داشته ولی به هر حال هنوز جذابیت های خودش رو داره و دیگه اونقدر از رده خارج حساب نمیشه .
    ما امیدواریم کیشی سر عقل بیاد و داستان رو طبیعی تر جلو ببره .
    نه این که همه افراد با امدادهای غیبی یا به قول میثم کیشی نوجوتسو زنده بمونن و یا برنده بشن.
    این وسط فیلرهای انیمه خیلی رو اعصابه !

4. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mgha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من که یک سالی میشه بیخیالش شدم و نمیخونمش. صبر میکنم تموم که شد یکدفعه از اول همش رو میخونم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بشتابید که مانگای 610 اومد . ما بریم بخونیم بعد بیام برای تبادل نظر همیگشی و بحث با بقیه . بخصوص میثم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

ای میخندیم اگه آخر سر بی+ناروتو+گای+کاکاشی جیوبی رو کاملا شکست بدن : دی

9. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

احسنت بر حجت الاسلام والمسلمین وسکر اصلا یاد مانگا نبودم

پسر یعنی جوبی هم جلوی کیشی دووم نمیاره دارن بیجو داما میکوبن تو چشش!
    کاکاشی هم که ماشالا داره فن های اوبیتو رو یاد میگیره! خدای سر شاهده نه خودم خود اوبیتو نمیتونه اونطور یه بیجو رو تو هوا تکون بده و ببره و بیاره ولی کاکاشی تونست اونم بعد از 5 ثانیه ریکاوری نیجتسو!

اوبیتو با همه ی خونسردیش و اماده بودنش برای همه چی هول کرده ولی مادارا همچنان داره بر و بر نگاه میکنه! موندم چطور میخواد جوبی رو رام کنه که ازش برای گنجتسو استفاده کنه چون فکر نکنم جوبی خودش اهل گنجتسو خوردن از بقیه باشه!!

11. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که گفتم کاکاشی و شرکا زنده میمونن و این مادارا و اوبیتو هستن که باید شکست بخورن .
    جوبی با اون همه سر وصدا اومد ولی همین اول کاری دارن حالش رو میگیرن . کاکاشی در عرض چند ثاینه طوری هاچیبی رو به یک بعد دیگه میفرسته که هیچکس نمیفهمه !
    مادارا و اوبیتو هم که کلا جنگ یادشون رفته و وایسادن خاطره تعریف میکنن !
    البته به احتمال زیاد جوبی این حمله رو دفع میکنه و یک جورایی تابلوئه که این حمله بی اثره . ولی کلا کیشی بدجوری داره خرابکاری میکنه تا بتونه ناروتو و ارتش متحد رو پیروز کنه.

13. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نمیدونم کیشی چه فکری با خودش کرده ولی دیگه تو این 2 3 تا اخری ریده!!! عملا کل مانگا رو برده زیر سوال

د اخه قبل از احیا شدن جوبی اسمش هم میومد کیوبی زوزه میکشید میگفت وجودش به معنی پایان خلقته حالا اون که هیچ حالا جالبیش اینه که تو همین مانگا جوبی یه مشت زد با دستش اونقدر سریع بود ناروتو که مثلا سریعترین نینجاست اصلا ندیدش بعد یهو کاکاشی رفت بالا سرش و بیجو به اون گندگی رو کشید بیرون؟ والا خود اوبیتو هم کلی لفت میداد تا فقط خودش رو انتقال بده!! بماند که چشم جوبی ترکیب مانگکیو و شارینگان و رینگان هست یعنی پشه جلوش تکون بخوره میفهمه...

15. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حالا کیشی و ارتش متحد به همراهی ناروتو و دوستان یک بلایی سر جوبی بیارن که خودش دیگه روش نشه بمونه و برگرده همونجایی که بوده.
    اون بمب بیجویی که جوبی زد من نمیدونم چطور توسط هاچیبی و کیوبی بی اثر شد ؟! کلا خط روی اینا نیفتاد !!!
    حالا همه اینا به کنار ... بعدا قراره که گای مورد لطف کیوبی قرار بگیره و بهش چاکرا برسه . یعنی در اصل از این گروه 4 نفره قرار نیست کسی کشته بشه . هر کی چاکراش ته کشید بره در خونه ی کیوبی و یه دیگ چاکرا بگیره .

در مورد تکنیک انتقال اوبیتو هم همونطور که کونان گفت زمانی که اوبیتو افراد و چیزهای دیگه رو به داخل میکشه خیلی سریع تر از زمانی است که میخواد خودش رو انتقال بده.
    پس از این بابت مشکلی نیست .
    یادمه سوناده میگفت اوبیتو به معنای واقعی شکست ناپذیر یا فنا ناپذیره . ولی نمیدونه 4 تا فناناپذیر هم توی ارتش خودشون داره فعالیت میکنه

17. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه ها

به نظرتون این شیپودن یکم طولانی نشده ؟
    در حال حاظر از چه شبکه هایی پخش میشه ؟

من میخوام دوباره شروع کنم به دیدنش
    از شنبه هم قسمتای جدید که برای فصل جدید هست رو ( از قسمت 290 به بعد ) مستقیم میکنم میزارم تو سایتم
    ولی بعید میدونم کسی دانلود کنه ، آخه هنوز نا شناختس بین کارتون دوست ها

راستی من یه بار اومدم تهران واسه یه کاری
    توی خیابون انتقلاب چند تا CD فروش دیدم که دوبله قسمتای سری 1 رو گذاشته بودن واسه فروش
    کسی دوبلشو دیده تا حالا ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •