تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 800 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه narsy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز setup ویندوز خراب شده cd ویندوز رو درون درایو بزار تا سیستم رو riboot کن
    مرسی دوست عزیز ، ولی ممکنه یه مقدار بیشتر توضیح بدین یعنی اینکه چطور اونرو riboot کنم
    چون سعی کردم ویندوز رو عوض کنم ولی پیغامی که گفتم رو می ده

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرسی دوست عزیز ، ولی ممکنه یه مقدار بیشتر توضیح بدین یعنی اینکه چطور اونرو riboot کنم
    چون سعی کردم ویندوز رو عوض کنم ولی پیغامی که گفتم رو می ده
    سلام

در هنگام نصب ویندوز با زدن کلید R به محیط Recovery Console رفته و سیستم رو Repair کن یا به لینک زیر برو طبق مراحل انجام بده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک Cd ویندوز دیگه رو هم امتحان کن.

موفق باشید

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بعضی مواقع اتفاق می افته که موقع نصب ویندوز ، اون قسمتی که باید ویندوز نصب شده روی سیستم رو بشناسه ، نمی شناسه و در نتیجه امکان Repair از اون جا وجود نداره ، اون Repair خیلی ساده است ، ولی اگه این اتفاق افتاد و بدون اینکه ویندوز رو بشناسه ، بره سراغ انتخاب پارتیشن نصب و ... ، تنها راه برای Repair اون گزینه ی Repair ایه که اول اول نصب با زدن کلید R قابل دسترسیه...ولی اون Repair یه مقدار مشکله و از محیط Dos هست...
    می خوام ببینم کسی می تونه بگه توی Dos واسه Repair ویندوز موجود روی سیستم چی باید نوشت؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بعضی مواقع اتفاق می افته که موقع نصب ویندوز ، اون قسمتی که باید ویندوز نصب شده روی سیستم رو بشناسه ، نمی شناسه و در نتیجه امکان Repair از اون جا وجود نداره ، اون Repair خیلی ساده است ، ولی اگه این اتفاق افتاد و بدون اینکه ویندوز رو بشناسه ، بره سراغ انتخاب پارتیشن نصب و ... ، تنها راه برای Repair اون گزینه ی Repair ایه که اول اول نصب با زدن کلید R قابل دسترسیه...ولی اون Repair یه مقدار مشکله و از محیط Dos هست...
    می خوام ببینم کسی می تونه بگه توی Dos واسه Repair ویندوز موجود روی سیستم چی باید نوشت؟
    سلام

این دو تا رو بخون کامل توضیح داده شده :

کد:
    کد:
    موفق باشید

5. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام

این دو تا رو بخون کامل توضیح داده شده :

کد:

کد:

موفق باشید
     ممنون...

البته این شیوه زیادی manual و غیر اتوماتیکه ، جوری که همه ی دستورا رو خودمون باید بهش بدیم...!
    ولی خب تو اون یکی Repair خودش اتوماتیک ایراد ها رو می گیره و رفع می کنه...

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام دوستان
    یک سیستم هست که وقتی ویندوز میاد بالا صفحه دسکتاپ مشکی هست و فقط نشانگر موس روی دسکتاپ مشخص هست.
    از طریق safe mode هم میتونم وارد سیستم بشم و مشکلی نیست!
    مشکل چی هست؟!

پروفشنال yaghob.boss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مغز رایانه - CPU

پيش فرض

با سلام دوستان یکی از درایو های من 10 گیگ هست کل اطلاعات داخلش 6 گیگ هست ولی مینویسه فضای آزاد 1 گیگ پس بقیه فضا کجا رفته چطوری برشگردونم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون...

البته این شیوه زیادی manual و غیر اتوماتیکه ، جوری که همه ی دستورا رو خودمون باید بهش بدیم...!
    ولی خب تو اون یکی Repair خودش اتوماتیک ایراد ها رو می گیره و رفع می کنه...
    سلام

فکر نکنم راه دیگه ای باشه اگر خودش تو صفحه آبی نصب ویندوز Repair اتوماتیک انجام نده.

سلام دوستان
    یک سیستم هست که وقتی ویندوز میاد بالا صفحه دسکتاپ مشکی هست و فقط نشانگر موس روی دسکتاپ مشخص هست.
    از طریق safe mode هم میتونم وارد سیستم بشم و مشکلی نیست!
    مشکل چی هست؟!
    احتمالا فایل های بوت و لاگ آن کردن ویندوز خراب شدند.

در Safe Mode از لینک پایینی استفاده کن :

کد:
    با سلام دوستان یکی از درایو های من 10 گیگ هست کل اطلاعات داخلش 6 گیگ هست ولی مینویسه فضای آزاد 1 گیگ پس بقیه فضا کجا رفته چطوری برشگردونم
    اینو بنگاه :

کد:
    موفق باشید

10. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام؛من در حال حاضر يك هارد اينترنال 80 گيگابايتي روي سيستم دارم و قصد دارم كه با Norton Ghost 14.0 يك بك اپاز كل كامپيوتر بگيرم كه بعداً وقتي هارد رو عوض كردم كليه اطلاعات رو recovery كنم در هارد جديد.براي اين منظور من از تب Advanced گزينه Define New Backup رو زدم و بعد Backup My Computer رو زدم و بعدهم Next رو زدم و حالا ميگه كه بايد درايو ها را مشخص كنيد در حالي كه فقط درايو c در ليست هست حالا چه طور بايد ساير درايو ها رو هم انتخاب كنم چون من قصد دارم كه از كل هارد بك اپ بگيرم و نه فقط يك درايو.راستي من درايو هاي c , D , F رو در سيستم دارم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض مشكل در نرم افزار

با سلام؛من در حال حاضر يك هارد اينترنال 80 گيگابايتي روي سيستم دارم و قصد دارم كه با Norton Ghost 14.0 يك بك اپاز كل كامپيوتر بگيرم كه بعداً وقتي هارد رو عوض كردم كليه اطلاعات رو recovery كنم در هارد جديد.براي اين منظور من از تب Advanced گزينه Define New Backup رو زدم و بعد Backup My Computer رو زدم و بعدهم Next رو زدم و حالا ميگه كه بايد درايو ها را مشخص كنيد در حالي كه فقط درايو c در ليست هست حالا چه طور بايد ساير درايو ها رو هم انتخاب كنم چون من قصد دارم كه از كل هارد بك اپ بگيرم و نه فقط يك درايو.راستي من درايو هاي c , D , F رو در سيستم دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •