تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 346 از 1635 اولاول ... 2462963363423433443453463473483493503563964468461346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوستان (لطفا منو راهنمایی کنید)

بهترین دوربین در رنج قیمت 300 تومن مارک : canon,sony,samsung کدومه؟

کیفیت و ظریفی دوربین خیلی برام مهمه

لطفا نام کاملشو برام بنویسید

ممنون
    دوربین های سامسونگ که به دلیل کیفیت پایینشون توصیه نمیشه. ولی بین دوربین های ظریف این قیمت کنان SD790 IS گزینه ی خوبیه.

Dreamland
    Guest

پيش فرض

دوربین های سامسونگ که به دلیل کیفیت پایینشون توصیه نمیشه. ولی بین دوربین های ظریف این قیمت کنان SD790 IS گزینه ی خوبیه.
    میشه مشخصات فنیشو برام بنویسید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

میشه مشخصات فنیشو برام بنویسید
    ممنون
    10 مگاپیکسل, لنز 105-35 با محدوده دیافراگم 4.9-2.8, لرزشگیر لنز, فوکوس 9 نقطه ای با تشخیص چهره, ماکرو 3 سانتیمتر, وایت بالانس 5 نقطه ای, سرعت شاتر 15 تا 1/1600 ثانیه, فلاش 3.5 متر, فیلمبرداری VGA, زمان بندی عکاسی, سنسور چرخش, ال سی دی 3 اینچی با رزولوشن 460000 پیکسل, USB 2.0, باتری لیتیومی, وزن 195 گرم, قطر 21 میلیمتر.

Dreamland
    Guest

پيش فرض

بسیار ممنونم
    میشه یه عکس ازش بزارید؟
    دیگه هیچ گزینه ای بهتر ازین نیست؟
    کیفیتش رو تزمین میکنید؟
    با تشکر..............

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

بسیار ممنونم
    میشه یه عکس ازش بزارید؟
    دیگه هیچ گزینه ای بهتر ازین نیست؟
    کیفیتش رو تزمین میکنید؟
    با تشکر..............
    به نظر من امکان نداره از خریدش پشیمون بشی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه setayesh_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

خواهشا این بحث بدتر و بهتر رو مطرح نکنید. هر دوربینی نقاط قوت و ضعف خودشو داره.
    ماکروش از این سه تا بهتره. سرعت شاترش هم خوبه و تنظیمات دستیش هم کامله. فلاش و زوم تله ش هم از اینا بهتره. ولی واید 38 میلیمتری چیزی نیست که بشه با 25 میلیمتری مقایسه ش کرد. کیفیت عکسش هم عالی نیست. البته انتخاب با خودتونه. ولی این زوم واید به نظر من اهمیتش اونقدر هست که در انتخاب تاثیر بذاره.
    البته فکر کنم اینو قبلا براتون گذاشته بودم. ولی باز هم پیشنهاد میکنم یه نگاهی بندازین تا تفاوتشون رو در عمل متوجه شین.
    کد:
    تا الان فکر کنم سه ماه شد که در حال انتخاب دوربین هستید. یه ذره دیگه صبر کنین مدل های جدید هم میاد.
    فقط تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

معرفی دوربین پاناسونیک FZ38 :
    http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2009/07/28/Panasonic-Lumix-DMC-FZ38/p1
    قیمتش چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بالاخره بابت هر دوربيني كه ميخري بايد پول بدي پس چه بهتر كه نهايت دقت را داشته باشي كه بعدا پشيمون نشي
    من فقط به اين دليله اينقدر سوال ميكنم چون دوست ندارم با اين همه حساسيتي كه بخرج ميدم يه دوربيني بخرم كه دو روز بعدش پشيمون بشم كه چرا اينا خريدم
    در ضمن من يه دوربيني را انتخاب ميكنم ولي وقتي ميرم قيمت ميگيرم سرم سوت ميكشه! براي اينكه اين قيمتا براي دوربينهاي كامپكت زيادي بالا هستند . خداوكيلي ZS1 ميصرفه 400،000 هزار تومان ؟
    در ضمن تو ايران بايد هم اينقدر دقت داشته باشي تا يه وقت سرت كلاه نزارن حتي نمايندگيهاي كمپانيها
    بنظرم شما تا حدود زیادی انتخاب خدتونو انجام دادید و کافی یکی از دوستان بگه w290 یا w230 خوب امیدوارم این برند گرایی باعث نشه دو روز بعد پشیمون بشید.

کد:
    خداوكيلي بیان 400 تومان بدید یک G9 یا lx3 بخرید تا خیالتون بابت همهچی راحت بشه
    خواهشا این بحث بدتر و بهتر رو مطرح نکنید. هر دوربینی نقاط قوت و ضعف خودشو داره.
    ماکروش از این سه تا بهتره. سرعت شاترش هم خوبه و تنظیمات دستیش هم کامله. فلاش و زوم تله ش هم از اینا بهتره. ولی واید 38 میلیمتری چیزی نیست که بشه با 25 میلیمتری مقایسه ش کرد. کیفیت عکسش هم عالی نیست. البته انتخاب با خودتونه. ولی این زوم واید به نظر من اهمیتش اونقدر هست که در انتخاب تاثیر بذاره.
    البته فکر کنم اینو قبلا براتون گذاشته بودم. ولی باز هم پیشنهاد میکنم یه نگاهی بندازین تا تفاوتشون رو در عمل متوجه شین.
    کد:
    تا الان فکر کنم سه ماه شد که در حال انتخاب دوربین هستید. یه ذره دیگه صبر کنین مدل های جدید هم میاد.
    با prowler88 کاملا موافقم واید لنز یکی فاکتور های مهم در انتخاب دوربین هست.من واید 25 با 5x زوم را به واید 38 و 10x زوم ترجیه می دم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

سلام دوستان من امروز میخوام برای یکی از بچه ها دوربین بخرم تا سقف 250 هزار تومن چه مدل هایی رو پیش نهاد میکنید؟
    (عکساش کم نویز باشه اگه فیلم برداریش HD باشه که چه بهتر هم چنین تنظیمات دستی هم داشته باشه که عالیه)
    ممنون(فقط فوری چون میخوام بدازظهر بگیرم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان من امروز میخوام برای یکی از بچه ها دوربین بخرم تا سقف 250 هزار تومن چه مدل هایی رو پیش نهاد میکنید؟
    (عکساش کم نویز باشه اگه فیلم برداریش HD باشه که چه بهتر هم چنین تنظیمات دستی هم داشته باشه که عالیه)
    ممنون(فقط فوری چون میخوام بدازظهر بگیرم)
    بنظرم تو این رنج قیمت sx110 کنن.اگه بیشتر می شد هزینه کنید در چند پست قبل مدلهایی از پاناسونیک و فوجی هم معرفی شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •