دوربین های سامسونگ که به دلیل کیفیت پایینشون توصیه نمیشه. ولی بین دوربین های ظریف این قیمت کنان SD790 IS گزینه ی خوبیه.
دوربین های سامسونگ که به دلیل کیفیت پایینشون توصیه نمیشه. ولی بین دوربین های ظریف این قیمت کنان SD790 IS گزینه ی خوبیه.
میشه مشخصات فنیشو برام بنویسید
ممنون
10 مگاپیکسل, لنز 105-35 با محدوده دیافراگم 4.9-2.8, لرزشگیر لنز, فوکوس 9 نقطه ای با تشخیص چهره, ماکرو 3 سانتیمتر, وایت بالانس 5 نقطه ای, سرعت شاتر 15 تا 1/1600 ثانیه, فلاش 3.5 متر, فیلمبرداری VGA, زمان بندی عکاسی, سنسور چرخش, ال سی دی 3 اینچی با رزولوشن 460000 پیکسل, USB 2.0, باتری لیتیومی, وزن 195 گرم, قطر 21 میلیمتر.
بسیار ممنونم
میشه یه عکس ازش بزارید؟
دیگه هیچ گزینه ای بهتر ازین نیست؟
کیفیتش رو تزمین میکنید؟
با تشکر..............
به نظر من امکان نداره از خریدش پشیمون بشی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط تشكر
قیمتش چنده؟![]()
بنظرم شما تا حدود زیادی انتخاب خدتونو انجام دادید و کافی یکی از دوستان بگه w290 یا w230 خوب امیدوارم این برند گرایی باعث نشه دو روز بعد پشیمون بشید.
خداوكيلي بیان 400 تومان بدید یک G9 یا lx3 بخرید تا خیالتون بابت همهچی راحت بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با prowler88 کاملا موافقم واید لنز یکی فاکتور های مهم در انتخاب دوربین هست.من واید 25 با 5x زوم را به واید 38 و 10x زوم ترجیه می دم
سلام دوستان من امروز میخوام برای یکی از بچه ها دوربین بخرم تا سقف 250 هزار تومن چه مدل هایی رو پیش نهاد میکنید؟
(عکساش کم نویز باشه اگه فیلم برداریش HD باشه که چه بهتر هم چنین تنظیمات دستی هم داشته باشه که عالیه)
ممنون(فقط فوری چون میخوام بدازظهر بگیرم)
بنظرم تو این رنج قیمت sx110 کنن.اگه بیشتر می شد هزینه کنید در چند پست قبل مدلهایی از پاناسونیک و فوجی هم معرفی شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)