اینکه همون لباس قدیمی بارسلوناست.به نظر خودم لباسمون زشت شده.نظر شما چیه؟؟؟؟
اینکه همون لباس قدیمی بارسلوناست.به نظر خودم لباسمون زشت شده.نظر شما چیه؟؟؟؟
ماسیمو بوساکا داور خوبیه یا نه؟ چند باری که داوری کرده یادم نیست خوب بود یانه. البته بازی برگشت منچستر - پورتو را داوری کرده که منچستر یک -هیچ برد. ( انشا الله این دفعه هم دستش خیر باشه) میگن ایشون احتمالا داوره - کاش روبرتو داور بود واقعا که دست خیر بود. اوه ! سوتش
![]()
Last edited by ninabina; 21-05-2009 at 22:50.
آره دیگه بازم راه راه شده.حالا نظرتونو بگید.لباس دوم هم نارنجیهاینکه همون لباس قدیمی بارسلوناست.
مشکیه حرف نداره خیلی با کلاسه
اون صورتیه(نمیدونم چه رنگیه همین طوری گفتم) هم خوبه
اما پیراهن شماره1 مقدس هم که واسه گذشته هستش و فکر کنم از قصد این کار رو کردن که یادآوری گذشته هم باشه
من که نمی تونم بگم زشته اما به نظر من که خوبه
تمرین چهارشنبه در فکر رم
تیم اول بارسا، تمرینات آماده سازی خود را برای بازی روز شنبه مقابل اوساسونا، آغاز کرد. در این تمرین که چهارشنبه عصر برگزار شد، بازیکنان بیشتر روی بازی فینال لیگ قهرمانان مقابل منچستر یونایتد، متمرکز بودند. بعد از یک استراحت دو روزه، بازیکنان به زمین تمرین بازگشتند و خود را برای بازی روز چهارشنبه مقابل منچستر یونایتد آماده کردند.
قبل از منچستر، بارسا شنبه شب در نیوکمپ مقابل اوساسونا به میدان می رود. بعد از بازی، بازیکنان در جشن قهرمانی هر دو جام شرکت می کنند و در حضور هواداران، هر دو جام را بالای سر می برند و یک شب به یاد ماندنی را سپری خواهند کرد. گواردیولا اعلام کرده است که به بازیکنان اصلی خود در بازی روز شنبه استراحت خواهد داد.
18 بازیکن از تیم اول، 6 بازیکن از بارسا اتلتیک
24 بازیکن در تمرین چهارشنبه عصر حضور داشتند که 18 بازیکن از تیم اصلی و 6 بازیکن از بارسا اتلتیک که این 6 بازیکن، ژاوی تورس، جفرن، آبراهام، اسپاساندین، بوتیا و اویر بودند. پینتو که به علت درد قوزک پا به مایورکا سفر نکرده بود، در تمام تمرین حضور داشت. گودیانسن به دلیل ضرب دیدگی پای راست، در تمرین حضور نداشت و از کنار زمین، تمرین را نظاره گر بود.
اینیستا و آنری
به جز مارکز، که دوران مصدومیت طولانی مدتش را سپری می کند، خورکرا، میلیتو، آنری و اینیستا در تمرین حضور نداشتند و تمرینات شخصی خود را سپری کردند. آنری و اینیستا، امیدوارند که در بازی فینال لیگ قهرمانان مقابل منچستر یونایتد، حضور داشته باشند.
توپ بازی فینال
در تمرین دیروز، نکته جالب این بود که بازیکنان با توپی که قرار است در بازی فینال لیگ قهرمانان مورد استفاده قرار بگیرد، تمرین کردند. بر روی این توپ، ستاره های قرمز طراحی شده بود
ميتر سم لباسشون عوض شه بازيشون بد شه!؟
همين خوبه حالا!
تا بازي رم دست نگه دارن!
ميشيم !!! (شديم)
به نظر من این لباس جدیده یا همون قدیمه... راه راه رو میگم یه ابهت دیگه ای داشت....
بچه ها راستی اینیستا و هانری به فینال میرسن..؟ (من چند روزی از اخبار دور بودم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)