قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
بهتره اين مردك رو زياد گندش نكنيم و بهش نپردازيم كه اصلا ارزش نداره
كل فوتبال رو به گند كشيده با توجيحات مسخره : 170 ساعت پرواز و ....
از اين محروميتها همه جا هست : ايشالله براش باز هم بباره
اون پسره هم اينقدر داد ميزد كه صداش در نميومد : جناب ماركوپولو رو ميگم كه ميگفت ما عينه هو يه تيم بين المللي زديم زير توپ و به همامي هم گفتيم وقت بكش و البته پرسپوليس هم كه مث 50 سال قبل توپ رو دروتزه ميريخت و مارو ذله كرده بود و ...
جاي يووه اگه بود كه دق ميكرد . فقط ننه من غريبم رو بلده نه دانش داره و نه ... در عوض پول داره كه جايگزينه همه چيزه حتي شخصيت : فقط بايد تاسف خورد : بيخيال
دوستان همین قسمتی که ساکت داشت حرف میزد و میگفت باید امتیاز از پرسپولیس کم بشود
برق های خونه ما رفت و نتونستم بقیه اش را ببینم کسی میتونه حاشیه های نود را به من بگه
تازه من متوجه نشدم چرا ساکت گفته باید امتیاز کم بشه
ایا واقعا حادثه مثل اون سرباز احمدی شده یا نه
اگر امتیاز کم کنند شاه حسینی را اتش میزنم
اون بچه ....سید صالحی ...براش متاسفم ..
برای ایران متاسفم که ادم کوچولویی مثل ایشون کاندید بهترین بازیکن آسیا شده
سپاهانیا حرفهای جالبی زدن ...خب به ما چه ربطی داره ،که شما چند جام بازی میکردید ...میخاستید جام حذفی را بیخیال شید تا خسته نشید...دیگه از اون حرفها بود
در مورد هجوم مردم به زمین که خیلی داد میزد ... قهرمانی اینتر را نگاه کنه متوجه میشه ...
یه جایی گفت پرسپولیس اصلا بازی نکرد همش زد زیر توپ ...چنان خنده ای سر دادم که تا عمرم اینجور مسرور نشده بودم
ببین آقا کوچولو ...خودت میدونی هیچ تیمی دنبالت نمیاد ...با این حرفات میخای دل مسولین سپاهان را بخری..
خیلی مونده تا بزرگ بشی ...کسی که نمیتونه جلوی چند خبر نگار حرف بزنه ...باید توپ جمع کن بمونه ...
واقعا متاسفم ..
اینکه فیلم بازی را به ای اف سی میفرستی ..چه فاید داره ؟ مگه پرسپولیس و تیمای دیگه چند بار این کا را نکردن ؟...بجز خراب کردن داوران خودمون هیچ تاثیری نداره...ایرانی یعنی زیر آب زن
حیف نام مدیر نمونه ورزشی ..
رفتی نام مجروحین را حفظ کردی تا مظلوم نمایی کنی ...؟
مردم خودشون بهترین قضاوت کننده هستند ....
امیدوارم استقلال در جام حذفی قهرمان بشه ...این زرد پوشان شخصیت قهرمانی ندارن
تازه دیروز فهمیدم این ساکت چه آدم مزخرفیه!
پست بالا کاملا تایید میشه
اینش خیلی جالبهیه جایی گفت پرسپولیس اصلا بازی نکرد همش زد زیر توپ
دوستان همین قسمتی که ساکت داشت حرف میزد و میگفت باید امتیاز از پرسپولیس کم بشود
برق های خونه ما رفت و نتونستم بقیه اش را ببینم کسی میتونه حاشیه های نود را به من بگه
تازه من متوجه نشدم چرا ساکت گفته باید امتیاز کم بشه
ایا واقعا حادثه مثل اون سرباز احمدی شده یا نه
اگر امتیاز کم کنند شاه حسینی را اتش میزنم
نترسین هیچ اتفاقی نمیفته
الکی دارن شلوغ میکنن
اما واقعا خیلی پر رو هستن اینا
هم در مورد وقت اضافه
هم در مورد اینکه حقشون بود قهرمان بشن
...
کلی خندیدم
Dear Ya30n
شايعه اي در كار نيست . اين حرف رو خوردبين هم تو برنامه ورزش از نگاه 2 گفت ( جمعه شب ) و هم تو شبكه IRIB 2 دوشنبه صبح گفت . جمله ي خوردبين دقيقا اين بود : (( با صحبتهايي كه با قطبي كردم متوجه شدم دوست نداره ايران بمونه )) .
البته برنامه نود ديشب هم كاشاني گفت فقط 50 درصد ماندن قطبي احتمال داره كه اونم از طرف ماست . از طرف خودش معلوم نيست .
البته فكر كنم ايرانگردي هم كه با همسرش رفته براي خداحافظي با ايرانه .
جالبه فحاشی و سنگ اندازی تو استادیوم تماشاچی های سپاهان شروع کردن و ما تو استادیوم پایین جایگاه اصفهانی ها نشسته بودیم و خدا رحم کرد به ما که سنگ و سیمان تو کلمون نخورد اصلا معلوم نبود این همه سنگ از کجا آوردم این اصفهانیها!!!!!!!
شیشه اتومبیل ها اصفهانی ها زدن شکوندن و بعد از بازی هم هاشمی از پرسپلیسی ها خواست که اصفانی ها تشویق کنن و کاری باهاشون نداشته باشن و معرفتشون نشون بدن اما اصفهانی ها جواب این کار بعد از خالی شدن تقریبی استادیوم با فحاشی دادن و فرهنگ سازی آقای ساکت به همه نشون دادن
همه متوجه شدند ساکت با این طرز حرف زدنش توی برنامه نود چه شخصیتی داره! آقای سیدصالحی که بازی با پرسپولیس مفت بازی نکرد آنچنان میاد مانند یک کارشناس همه فن حریف حرف می زند که اگر ندونی این سیدصالحی است با رونالدو اشتباهش می گیری! یک فرد چقدر می تونه ادعا داشته باشه! در مورد ادعاهای کذایی که ساکت مطرح کرد خود سردار عزیزمحمدی عنوان کردند که در جریان بازی و در حین جشن قهرمانی پیروزی در ورزشگاه هیچ اتفاقی برای سپاهانی ها نیفتاده! ایشون فقط می خوان با حرف ها تکراری شون قهرمانی پرسپولیس رو لوث کنند چون در جریان بازی به جایی نرسیدند چون تحمل این شکست رو ندارند! آقای ساکت همه جا مطرح می کنه که خدا رو شکر که ما قهرمان نشدیم وگرنه..! مگر همین تیم سپاهان در فصل قبل تو ورزشگاه آزادی پیروزی رو با شانس شکست داد اونم مقابل 100 هزار تماشاگر؟ مگر توی اون بازی اتفاقی برای بازیکنان و کادرفنی این تیم افتاد؟ این ادعاهای مزخرف مسئولان سپاهان و بعضی از بازیکنان آن نشان از غرور خورد شده آنها مقابل 100 هزار تماشاگر و میلیون ها نفر طرفدار تیم پرسپولیس هست که می خواهند با این کارها باخت خودشون رو توجیح کنند. بی خیال به زار انقدر حرف بزنند که از ... در بیاد!
اومیدوارم این ژنرال استقلالی ها بتونه سپاهان رو تو جام حذفی شکست بده و روی این ساکت رو کم کنه!
Last edited by Ghasem.M; 20-05-2008 at 10:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)