تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 346 از 1219 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

حالا تا دیروز دوستان همه در فکر H A C K شدن PS3 بودند امروز که شد طرفدار بازی اورجینال شدند !

شاید شما خودت مایه دار باشی ولی من و امثال من نمی تونن 90 هزار تومان پول بازی بدهند .

من خودم PS3 داشتم ولی قیمت بالای بازی ها پدر من رو در اورد . سرم کلاه گذاشتن و بازی که شده 19 $ رو بهم 55 هزار تومان انداختند . همین طور خیلی دیگه از دوستان من رو .

حدود چند هزار نفر فقط در کشور هایی که قانون کپی رایت توشون رعایت می شه منتظر عمل هاتز هستند .
    حالا ایران و چین و روسیه و . .. . . . .. بماند !
    Last edited by Hunter lord; 01-04-2010 at 20:25.

2. 2 کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

11

نظر شما محترم هستش ولی باید توجه کنید بعضی نظرات دوستان باعث ناامیدی و یاس در کسانی می شه که امید به H A C K این کنسول دارند .

PSP 3000 هم بعد از یک سال H A C K شد حالا اینم ممکن H A C K بشه .

من به هاتز امید دارم .

این هکر مثل Davee به فکر شهرت نیست .

خدمت دوستان که چند عدد باگ خفن توی فریم ویر PSP GO دیده شده که نزدیکه این کنسول هم H A C K بشه !!!
    اصلا مگه قراره نظر ما ملت رو خوشحال کنه ، حالا مثلا من بگم -- نمی شه یا دوست ندارم -- شه این جورجی دست از کارش می کشه ! این از اون حرفا بودا !!!!!!!!!!!! بگذریم بهتره تاپیک داره می ره به یه جاهای دیگه که نباید بره ...

دوستان کسی جایی می شناسه گیم کارت اروپا بفروشه ( برای خرید از PSN) ، من هر جا پرسیدم همه آمریکا داشتن ...

داره خودمونی میشه ManUtd$1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حالا تا دیروز دوستان همه در فکر H A C K شدن PS3 بودند امروز که شد طرفدار بازی اورجینال شدند !

شاید شما خودت مایه دار باشی ولی من و امثال من نمی تونن 90 هزار تومان پول بازی بدهند .

من خودم PS3 داشتم ولی قیمت بالای بازی ها پدر من رو در اورد . سرم کلاه گذاشتن و بازی که شده 19 $ رو بهم 55 هزار تومان انداختند . همین طور خیلی دیگه از دوستان من رو .

حدود چند هزار نفر فقط در کشور هایی که قانون کپی رایت توشون رعایت می شه منتظر عمل هاتز هستند .
    حالا ایران و چین و روسیه و . .. . . . .. بماند !
    زیاد لازم این بحث رو کش بدیم،فقط اینو بگم که مایه دار بودن من در حدیه که تازه آخر هفته ی دیگه میخام پلی 3 بگیرم و هنوز نمیدونم پول بازیش و دسته ی اضافی رو از کجا بیارم!

ما یه آشنا تو چین داریم ،اگه به اون بگم پلی3 بیاره خیلی فرقی داره با اینجا یا نه!
    موندم که بگم بش یا نه!!!راهنمایی لطفا

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

به نظر من تو ایران مغازه دارها رو پلی سه بیشتر رو بازی هاش سود می کنن تا خود کنسول یعنی فکر می کنم خیلی فرقی نداشته باشه ،می تونید از آشناتون قیمت بگیرید اینجا هم قیمت بگیرید ببیند براتون صرف داره یا نه ، البته اگه از اونجا براتون بیارن ریجیونش سه می شه ولی اینجا می تونید ریجیون دو بگیرید ، البته برای اجرای بازی ها فرقی نداره ولی من کلا با ریجیون سه ها مشکل دارم !!!!

6. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirchifekkardi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک سوال دسته ی USB به PS3 وصل می شه دیگه؟ دسته ی من (مدل fgp-666 ) که با blue tooth کار می کنه(بدون سیم هست ولی ----- داره که با usb به کامپیوتر وصل می شه) توی بازی های shooter اول شخص نمی شه ازش استفاده کرد ولی تمام دکمه هاش کار می کنه از کنترل پنل چک کردم درایورش رو هم نصب کردم
    حالا این دسته تمام دکمه هاش تو PS3 کار می کنه؟یعنی با این دسته تو PS3 می شه بازی shooter انجام داد؟

داره خودمونی میشه amirchifekkardi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم عکسش هست:

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فکر نکنم کار کنه ..... دسته USB معمولی سیم دار قبلا تست کردم کار می کرد ، ولی حال نمی داد دکمه هاش خیلی خر تو خر شناخته بود ! البته می گن رو فریم ور جدید کار نمی کنه ، من دیگه تست نکردم ...

10. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

دوستان من تصمیم خودم رو گرفتم حتی اگه PS3 دیگه H A C K نشه من بازم می خرم .

به نظر شما برای روز اول این بازی ها خوبه بخرم :

Metal gear solid 4
    God of war collaction
    Uncharted 2

اگه بازی بهتری می شناسین بگید با یکی از بازی ها جا به جا کنم .

این بازی God of war collaction ارزش خریدن رو داره ؟ یا به جاش Heavy rain یا Killzone رو بگیرم !( من شماره 2 رو نصفه بازی کردم و شماره 1 رو اصلا )

فقط چون از ایران نمی خوام بخرم باید کدوم ریجن رو بگم برام بیارن ؟ ایا موقع خرید بازی ها هم باید ریجنشون رو نگاه کنم ؟
    Last edited by Hunter lord; 03-04-2010 at 14:04.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آره میشه ولی خب Component's حداکثر از 1080i پشتیبانی میکنه ( فقط بعضی TV ها میتونن از 1080p استفاده کنن با این کابل)
    و دیگه اینکه Refresh تصاویر تو این کابل کند تر از HDMI هست ,چون شما به جای داشتن یک کابل از چندین سیم مجزا دارید استفاده میکنید که هر کدوم اطلاعات خودشون رو میفرستن.
    ببخشین فرق 1080i با 1080p چیه!؟

---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

Metal gear solid 4
    God of war collaction
    Uncharted 2

این بازی God of war collaction ارزش خریدن رو داره ؟ یا به جاش Heavy rain یا Killzone رو بگیرم !( من شماره 2 رو نصفه بازی کردم و شماره 1 رو اصلا )

فقط چون از ایران نمی خوام بخرم باید کدوم ریجن رو بگم برام بیارن ؟ ایا موقع خرید بازی ها هم باید ریجنشون رو نگاه کنم ؟
    به نظرمن Heavy Rain روبگیر در درجه دوم کلیزون2،من خودم اصلا خوشم از God Of War نمیاد!ریجنش که فرقی نداره،ولی ببین ریجن دستگاهت چیه بگو باهمون ریجن برات بیارن!واسه اطمینان خودت!

13. این کاربر از golabi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

Metal gear solid 4
    God of war collaction
    Uncharted 2

دوست من اگه مولتی پلیر بازی می کنی یه Bad company 2 هم بگیر ! killzone 2 رو حتما بگیر
    gow : c هم بله برای حال کردن با 3 حتما باید 1 و 2 رو بازی کرده باشین
    هوی رین هم یکم حوصله میخواد البته هنوز نخریدمش
    ببخشین فرق 1080i با 1080p چیه!؟

به نظرمن Heavy Rain روبگیر در درجه دوم کلیزون2،من خودم اصلا خوشم از God Of War نمیاد!ریجنش که فرقی نداره،ولی ببین ریجن دستگاهت چیه بگو باهمون ریجن برات بیارن!واسه اطمینان خودت!
    i فکر کنم تا 60 فریم هست ولی p 25 فریم بازم دقیق نمی دونم تا اونجایی که می دونستم بهتون گفتم

دوست من هر کی یه نظری داره شاید gow دوست داشته باشن

15. این کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •