تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 670 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 6694

نام تاپيک: >> درخواست معرفي بازيها فقط اينجا <<

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

Assissin's Creed و Alan Wake رو بازی کردم!Batman هم که داستانش خوبه ولی چند لایه و خیلی عالی نیست! Mirror's Edge هم که در سطح سریال های ایرانی داستان داره عزیز من!(AC مثل متال گیره؟؟؟؟؟ شما یا متال گیر رو نفهمیدی چیه یا AC!!!!!)
    دو بازي كه معرفي مي كنم داستان بسيار گيرا و جذابي دارند ولي از نظر گيم پلي هيچ ربطي به متال گير ندارند:

از نظر داستاني dragon age يه دنياي بسيار بزرگ داره كه در بازي هاي رايانه اي كم نظيره.
    سري بازي هاي legacy of kain هم از داستان چند لايه و بسيار زيبايي برخوردار هستند

2. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Cristiano_Ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

معرفیه بازی street fighter رو می خواستم

داره خودمونی میشه mohammad13.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض بازی با سبکی متفاوت

سلام بر دوستان گرامی.من بازی assassins creed1,2 و بازی gun رو بازی کردم و باهاشون بسیار حال کردم.چون سبک بازی متفاوت از دیگر بازی ها بود ؛ یعنی در بازی به جای اتومبیل از اسب و به جای اسلحه های کلیشه ای از شمشیر و گرز و ... استفاده شد.وبعد بازی های age of pirates1,2 رو تموم کردم، اونم خیلی محشر بود ؛ چون کاملا جدید بود و بجای اسلحه های کلیشه ای از شمشیر و تپانچه های قدیمی و به جای اتومبیل از کشتی استفاده شده بود و ما می توانستیم در دریا به غارت بپردازیم و همانند بازی های استراتژیک برای پیروزی بر دشمن فکر خود را به کار بیندازیم.حالا من در انبوه بازی های کلیشه ای مانند gta , call of duty , wanted , splinter cell , و .... به دنبال یک بازی با سبک جدید می گردم ، لطفا بهم کمک کنید.شرایط بازی پیشنهادی:1.ترجیحا بازی مربوط به دوران گذشته باشد2.استراتژیک نباشد و تصویر از پشت شخصیت اول نمایش داده شود/3.گرافیک بازی مانند AC2 عالی باشد4.بازی تخیلی نباشد و شخصیت ها و دشمنان همگی آدم باشندخیلی گلیدmohammad13.blogfaid@yahoo.com

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

سلام بر دوستان گرامی.من بازی assassins creed1,2 و بازی gun رو بازی کردم و باهاشون بسیار حال کردم.چون سبک بازی متفاوت از دیگر بازی ها بود ؛ یعنی در بازی به جای اتومبیل از اسب و به جای اسلحه های کلیشه ای از شمشیر و گرز و ... استفاده شد.وبعد بازی های age of pirates1,2 رو تموم کردم، اونم خیلی محشر بود ؛ چون کاملا جدید بود و بجای اسلحه های کلیشه ای از شمشیر و تپانچه های قدیمی و به جای اتومبیل از کشتی استفاده شده بود و ما می توانستیم در دریا به غارت بپردازیم و همانند بازی های استراتژیک برای پیروزی بر دشمن فکر خود را به کار بیندازیم.حالا من در انبوه بازی های کلیشه ای مانند gta , call of duty , wanted , splinter cell , و .... به دنبال یک بازی با سبک جدید می گردم ، لطفا بهم کمک کنید.شرایط بازی پیشنهادی:1.ترجیحا بازی مربوط به دوران گذشته باشد2.استراتژیک نباشد و تصویر از پشت شخصیت اول نمایش داده شود/3.گرافیک بازی مانند AC2 عالی باشد4.بازی تخیلی نباشد و شخصیت ها و دشمنان همگی آدم باشندخیلی گلیدmohammad13.blogfaid@yahoo.com
    به نظرم Prince of Persia: The Forgotten Sands به درد شما بخوره فقط دشمناش يه جورايي تخيلي هستند.(اكثراً اسكلت هستند) به غير از اين بقيه ي موارد با هم منتبق اند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    من کلا از بازی های جنگ جهانی مثل ولفنشتاین خیلی خوشم میاد 10 بار همه بازی هاشو تا آخر رفتم
    اگه کسی بتونه یه بازی قشنگتر از اون بهم معرفی کنه ممنونش میشم
    فقط یادتون باشه که نصبش راحت باشه که اصلا حال حوصوله ستاپ های طولانی ندارم
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

دوستان سلام
    من کلا از بازی های جنگ جهانی مثل ولفنشتاین خیلی خوشم میاد 10 بار همه بازی هاشو تا آخر رفتم
    اگه کسی بتونه یه بازی قشنگتر از اون بهم معرفی کنه ممنونش میشم
    فقط یادتون باشه که نصبش راحت باشه که اصلا حال حوصوله ستاپ های طولانی ندارم
    ممنون.
    سري بازي هاي محبوب call of duty به خصوص نسخه هاي 4 و 6 از بهترين بازي هاي جنگ جهاني هستند.

همچنين brothers in arms: hell's highway هم خيلي قشنگه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنونم
    call of هارو بازی کردم جالب بودن
    مورد دومم امیدوارم نصب کوتاهی داشته باشن نه مثل assassin creed

در آغاز فعالیت arash.magical's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

ماشا... چقدر پُست !!!

اقا یکی رحمت بکشه دو تا بازی

1- آزاد تر و قشنگ تر از dragon age
    2- بازی آسون تر و باحال تر و داستان دار مثه undercover

ممنون
    چی شد پس ؟ من منتظر شمام که معرفی کنید. من بی بازی موندم !!!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

ماشا... چقدر پُست !!!

اقا یکی رحمت بکشه دو تا بازی

1- آزاد تر و قشنگ تر از dragon age
    2- بازی آسون تر و باحال تر و داستان دار مثه undercover

ممنون
    چی شد پس ؟ من منتظر شمام که معرفی کنید. من بی بازی موندم !!!
    آخه من دقيقاً منظور شما رو نفهميدم.
    1:اگه منظورت يه بازيه نقش آفرينيه. Risen بازيه ي خوبيه از دراگون محيط بازتري داره و بسيار آزادتره.(البته اگه زبانتون خوب نيست و يا بازي هاي نقش آفريني زياد دوست نداريد طرفش نريد

2: undercover يه بازيه ماشينيه شما هم ماشيني مي خواهيد يا براتون داستان مهمه؟ به هر حال پيشنهاد من wheelman هست

اگه منظورتون چيز ديگه اي بود. بگيد تا راهنمايي كنم.

---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:27 AM ----------

ممنونم
    call of هارو بازی کردم جالب بودن
    مورد دومم امیدوارم نصب کوتاهی داشته باشن نه مثل assassin creed
    بله شايد از اونم سريع تر نصب مي شه.

داره خودمونی میشه OQyanoOoOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چندتا بازی سطح بالا (از نظر امتیاز) که:

1) داستان پردازیش قوی باشه (مثل مافیا)
    2) هیولا، زامبی و موجودات فضایی و ... نداشته باشه یا خیلی کم باشن، ولی اگر شخصیتهای انسانی دارای قدرتهای ماوراء الطبیعه باشن اشکالی نداره
    3) اکشن ماجرایی باشه

ضمنا اینا رو هم بازی کردم: Mafia, Assassin's Creed, Call of Duty و از این سبکها خوشم میاد.
    Last edited by OQyanoOoOS; 02-07-2010 at 18:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •