راستي ال سي دي گوشي من خراب بود عوض كردن ال سي دي اصل چنده از كجا مي شه فهميد اصله؟
ماله من 45 تومن در اومد![]()
راستي ال سي دي گوشي من خراب بود عوض كردن ال سي دي اصل چنده از كجا مي شه فهميد اصله؟
ماله من 45 تومن در اومد![]()
سلام دوست خوبم...
ال سی دی اصل نوکیا ان95 قیمتش=90 هزار تومانه...اصل فنلاند...
به نظر شما من گوشيمو بفروشم يه ان 82 بگيرم ال سي دي ان 95 رو هم عوض كردم با قاب آلماني؟؟؟
plz راهنمايي كنيد![]()
دوست خوبم...
ان95 و ان82 تقریبا تو یک سطح هستند...که 20 درصدی ان82 از ان95 معمولی بهتره...
ولی اگه عکس خوب میخوای حتما ان82 بگیر...
خیلی عالیه...
9کرممم...
دوست عزیز لازم نیست این کارو بکنی
چرا میخوای گوشی رو عوض کنی؟
82 که پاینتر از 95 هستش
من ديروز رفته بودم علادين که يه s500i بگيرم خودتون ميدونيد برايه چه مناسبتي
وقتي اونجا بودم با خودم گفتم اين WLAN هم تست کنم . هر کاري کردم مينوشت WLAN network not found يه نيم ساعتي امتحان کردم نشد ديگه بيخيالش شدم. وقتي که کارم تموم شد اومدم جلو پاساژ که سوار ماشين بشم و برگردم همون موقع که تو ماشين جلو پاساژ پشت چراغ بودم گوشيمو در آووردم ديدم گوشه صفحه عکس چهار تا نقطه اومده زود رفتم تو WLAN ديدم چند تا نوشته اومده که يدونش sana3 که پايينش نوشته بود unknown و ديگري نوشته بود dlink wirelessبقيشونو نتونستم بخونم. ديگه چراغ هم که سبز شد و رفتيم. حالا چه جوري بايد با اينا به اينترنت وصل بشيم . لطفا دقيقتر توضيح بديد
هیچی
شما میرید تو هر برنامه ای که می خواید با اینترنت کار کنید.
وقتی خواست به اینترنت وصل بشه و نوع اینترنت را ازتون پرسید، شما wlan را انتخاب می کنید و بعد .....
البته اگه پسورد نخواد.
هیچی روش انتخاب رو یزن و خودش شروع میکنه به کانکت شدن و بعد از این که کانکت شد شما دوباره option رو بزن و از اونجا start internet browsing رو بزن تا شروع کنه . . .
سلام به همه دوستان
آقایون یه مشکلی برام پیش اومده:
چند روزی هست که وقتی میرم توی گالری گوشی گالری هنگ میکنه و دیگه هیچ کاری نمیشه بکنی!
نه میشه عکس باز کرد نه میشه فیلم دید نه میشه بری عکس بعدی!
چند بار عکسها رو پاک کردم و از اول ریختم ولی بازم همینجوری میشه!
به نظرتون مشکلش چیه؟
مشکل از مموری کارتمه؟
از فون مموریه؟
دم همتون گرم اگه به ما کمک کنید!
یه بار مموریتو فرمت کن.
اگه نشد، گوشیتو فرمت کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)