من بازی dirt رو گرفتم و نصب کردم و بازی حتی با گرافیک خیلی خیلی پایین هم قابل بازی کردن نیست و به شدت تیک داره کارت گرافیک من 7600 gs هست و تا حالا با هیچ بازی مشکل نداشتم cpu 2.8 full و 2 تا رو 512 ddr1 دارم
من بازی dirt رو گرفتم و نصب کردم و بازی حتی با گرافیک خیلی خیلی پایین هم قابل بازی کردن نیست و به شدت تیک داره کارت گرافیک من 7600 gs هست و تا حالا با هیچ بازی مشکل نداشتم cpu 2.8 full و 2 تا رو 512 ddr1 دارم
سیستمت که خوبه برای بازی ولی یه رم 512 دیگه میخوای .من بازی dirt رو گرفتم و نصب کردم و بازی حتی با گرافیک خیلی خیلی پایین هم قابل بازی کردن نیست و به شدت تیک داره کارت گرافیک من 7600 gs هست و تا حالا با هیچ بازی مشکل نداشتم cpu 2.8 full و 2 تا رو 512 ddr1 دارم
و در مورد مشکلت :
شما ورژن DirectX رو چک کردی ؟
تا اونجایی که من می دونم 8800gtx هم Dirt رو تا آخر نمی کشه ؟ وای به حال سری 7!!!!
اين مشكل بخاطر چيه؟
وقتي pes2007 نصب مي كني اين ارورو ميده:
Feature: DefaultFeature
Componet: Files2
File: h:\ data3.cab
Eror: Incorrect function
من با 7600جی تی روون اجرا کردم!!!
به احتمال زياد سي دي اشكال داره و يه عكس بزارنوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
يكي جواب سوال منو بده تو چند صفحه پيش صفحه 342 و 343
Last edited by ali-07; 02-07-2007 at 12:48.
منم همين احتمالو ميدم عكس نميشه گذاشتبه احتمال زياد سي دي اشكال داره و يه عكس بزار
ارورش تو يه باكسه متنش مهمه نه..
اروكال توروخدا كمك كن:
اين مشكل بخاطر چيه؟
وقتي pes2007 نصب مي كني اين ارورو ميده:
Feature: DefaultFeature
Componet: Files2
File: h:\ data3.cab
Eror: Incorrect function
من با علی موافقم سی دی مشکل داره
دوست عزيز سي دي شما خرابه . خيلي خش داره . به همين دليل نميتونه يك فايل رو نصب كنه .منم همين احتمالو ميدم عكس نميشه گذاشت
ارورش تو يه باكسه متنش مهمه نه..
اروكال توروخدا كمك كن:
اگه هم سي دي خش نداره ، كپي گرفته شده از يك سيدي خش دار بوده .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)