تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 346 از 616 اولاول ... 246296336342343344345346347348349350356396446 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,451 به 3,460 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه kelark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Kent Farm

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان .

راستش من در حال حاضر دارم پروژه پایانی مهندسی رو انجام میدم تا 2 هفته دیگه هم تمومه ... بعدش میخوام برای سربازی اقدام کنم .

شرایطی که دارم اینه که دوستان میگن 100 درصد معافی !! حال خواستم از اساتید اینجا بپرسم . . .

پدرم حدود 57 سالشونه و 10 سال پیش عمل قلب باز کردن . حدود 3 سال پیشم بازم قلبشون گرفت با آنژیو و دارو هایی که تا حالا می خورند خطر رفع شده ... هنوز زیر نظر دکتر هستند و دارو مصرف میکنند .

حال میخواستم بپرسم میتونم معافی کفالت از طریق پدرم بگیرم ؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام من متولد 20/1/1371 درسمم پارسال تموم شده میخواستم ببینم تا کی وقت دارم برای گرفتن معافی پدرمم فوت کرده
    شما ، مشمول هستید ، همین امروز میتونید اقدام کنید برای معافی

میگم الان که برگ سبز میاد مشخصه کجا افتادم؟
    بله

یعنی قانون کسر خدمت برای جبهه پدر برداشته شده؟
    خواهشا کسی که اطلاع دقیق داره جواب بده
    ممنون
    هنوز هیچ قانونی برداشته نشده
    کسری خدمت برای جبهه پدر به هیچ عنوان برداشته نمیشه

دوستان چند وقت اخیر من چندین نفر رو دیدم که بعد از دوره آموزشی بقیه زمان خدمتشون رو افتادن شهر خودشون . اکثرا هم لیسانسه بودن . میخواستم ببینم این 1 قانون هست یا اینکه شانسی بوده ؟
    یه قانون نیست ، یا آشنا داشتن ، یا متاهل بودن ، یا شانسی بوده

البته یه قانون تصویب کردن که هر کسی باید تو شهر خودش باشه ( چندین سال پیش تصویب کردن ) یا حداقل باید استان همجوار باشه ولی همیشه استان همجوار اولویت داشته! یعنی کسی که استان خودش کرمان هست ، ممکنه بره سیستان و بلوچستان ( که دوره ی ما کلا اینجوری بوده )

با سلام خدمت دوستان .

راستش من در حال حاضر دارم پروژه پایانی مهندسی رو انجام میدم تا 2 هفته دیگه هم تمومه ... بعدش میخوام برای سربازی اقدام کنم .

شرایطی که دارم اینه که دوستان میگن 100 درصد معافی !! حال خواستم از اساتید اینجا بپرسم . . .

پدرم حدود 57 سالشونه و 10 سال پیش عمل قلب باز کردن . حدود 3 سال پیشم بازم قلبشون گرفت با آنژیو و دارو هایی که تا حالا می خورند خطر رفع شده ... هنوز زیر نظر دکتر هستند و دارو مصرف میکنند .

حال میخواستم بپرسم میتونم معافی کفالت از طریق پدرم بگیرم ؟
    اگه تک فرزند ذکور خانواده هستید ، میتونید معافیت بگیرید.

موفق باشید

3. 3 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kelark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Kent Farm

پيش فرض

البته یه قانون تصویب کردن که هر کسی باید تو شهر خودش باشه ( چندین سال پیش تصویب کردن ) یا حداقل باید استان همجوار باشه ولی همیشه استان همجوار اولویت داشته! یعنی کسی که استان خودش کرمان هست ، ممکنه بره سیستان و بلوچستان ( که دوره ی ما کلا اینجوری بوده )

اگه تک فرزند ذکور خانواده هستید ، میتونید معافیت بگیرید.
    موفق باشید
    بله دوست عزیز ... تک فرزند پسر هستم و یک خواهر دارم...

این سوال رو بیشتر کردم چون میگن که قانونی وجود نداره ممکنه یک نفر از همین طریق معاف شه یک نفر اون دکتر یا سروانی که باید آخرین امضا رو بزنه از قیافش خوشش نیاد معاف نشه ...

از اینکه سریع جواب رو دادید بینهایت ممنونم .

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من افتادم نيروي زميني ارتش . مركز آموزش 01 . دو هفته ديگه ميرم .
    كسي ميدونه كجا هست و چجور جاييه ؟
    با تشكر . . . .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    من افتادم نيروي زميني ارتش . مركز آموزش 01 . دو هفته ديگه ميرم .
    كسي ميدونه كجا هست و چجور جاييه ؟
    با تشكر . . . .
    سلام

پادگان فرح آباد تهران هست، (شهدای وظیفه نزاجا )

کلا ارتش یه کمی سخته دیگه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی
    Last edited by farshidshd; 09-04-2011 at 11:19.

7. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فرشید جان من کاملا تو یک خانواده نظامی بزرگ شدم!
    هم قانون 3 برادری شاملم میشد هم 26 ماه جبهه پدرم و متولد 72 هستم رفتم اقدام کنم که هر دو قانون رو برداشتند فقط در مورد کسر خدمت آنان که نامه کسر خدمت در سال 89 تایید شده میتوانند استفاده کنند ولی در سال 90 ارزشی ندارد!
    الانم از بابت اصلن شرایط روحی خوبی ندارم چون تمام برنامه هام بهم ریخت!
    هم از نظام وظیفه کل و هم حضوری از 4 واحد پلیس + 10 پرسیدم!
    کسی شک دارد میتواند مراجعه کند به پلیس + 10 محلشون!

9. 2 کاربر از basketball بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

فرشید جان من کاملا تو یک خانواده نظامی بزرگ شدم!
    هم قانون 3 برادری شاملم میشد هم 26 ماه جبهه پدرم و متولد 72 هستم رفتم اقدام کنم که هر دو قانون رو برداشتند فقط در مورد کسر خدمت آنان که نامه کسر خدمت در سال 89 تایید شده میتوانند استفاده کنند ولی در سال 90 ارزشی ندارد!
    الانم از بابت اصلن شرایط روحی خوبی ندارم چون تمام برنامه هام بهم ریخت!
    هم از نظام وظیفه کل و هم حضوری از 4 واحد پلیس + 10 پرسیدم!
    کسی شک دارد میتواند مراجعه کند به پلیس + 10 محلشون!

جالبه ، قرار نبود تا پایان سال 90 هیچ قانونی عوض بشه ،

چقدر بی سر و صدا !!!

11. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جالبه ، قرار نبود تا پایان سال 90 هیچ قانونی عوض بشه ،

چقدر بی سر و صدا !!!
    بنده دانشگاه قبول شدم نرفتم که کارت سربازیم بیاد بعد برم انیمیشن پودمانی علمی کاربردی! الانم اینجوری شدم!

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

تابناک: اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کرد: مشمولان دیپلم و زیردیپلم متولدین سال‌های ۱۳۵۵ تا پایان سال ۱۳۷۰ که برگه اعزام به خدمت از سازمان وظیفه عمومی ناجا در ۱۸و۱۹ فروردین ماه ۱۳۹۰ دریافت کرده‌اند برای اعزام به خدمت به مکان‌های زیر مراجعه کنید…
    ۱- مشمولان ساکن تهران بزرگ کلیه مشمولان دیپلم غایب و غیرغایب که زمان اعزام آنان در برگه‌های اعزام به خدمت صادره از سازمان وظیفه عمومی ناجا فروردین ماه سال ۱۳۹۰ قید شده است در ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۰ فروردین سالجاری و کلیه مشمولان عادی (زیردیپلم) غایب و غیر غایب در ساعت ۶ صبح روز یکشنبه ۲۱ فروردین به محل و مراکزی که توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا در قالب برگ محل مراجعه ابلاغ شده است حضور یابند تا به خدمت دوره ضرورت اعزام شوند.۲- مشمولان ساکن شهرستان‌ها کلیه مشمولان دیپلم غایب و غیرغایب که زمان اعزام آنان دربرگه‌های اعزام به خدمت صادره از سازمان وظیفه عمومی ناجا فروردین ماه سال ۱۳۹۰ قید شده است در ساعت ۷ صبح روز شنبه ۲۰ فروردین و کلیه مشمولان عادی (زیر دیپلم) غایب و غیرغایب در ساعت ۷ صبح روز یکشنبه ۲۱ فروردین به معاونت وظیفه عمومی استان مربوطه (درمرکز استان) مراجعه و حضور یابند تا به خدمت دوره ضرورت اعزام شوند.
    همچنین، سازمان وظیفه عمومی ناجا در اطلاعیه‌ای زمان اعزام به خدمت مشمولان فارغ التحصیل دوره‌های کاردانی، کارشناسی و بالاتردر را اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۰ اعلام کرد.
    مشمولان فارغ التحصیل دوره‌های کاردانی، ‌کارشناسی و بالاتر و همچنین مشمولان فارغ‌التحصیل گروه‌های پزشکی که برگه اعزام به خدمت از سازمان وظیفه عمومی ناجا به تاریخ اول اردیبهشت ماه ۱۳۹۰ دریافت کرده‌اند برابر مفاد این اطلاعیه برای اعزام به خدمت سربازی خود اقدام کنند.
    کلیه مشمولان فارغ‌التحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی (فوق دیپلم تا دکترا) که زمان اعزام آنان در برگه‌های اعزام به خدمت صادره از سازمان وظیفه عمومی ناجا اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۰ قید شده است؛ بایستی در ساعت و محلی که توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا در قالب برگ محل مراجعه اعلام شده است حضور پیدا کنند و آن دسته از مشمولانی که به هر دلیلی تاکنون موفق به دریافت برگ اعلام محل مراجعه نشده‌اند. می‌توانند به نزدیکترین دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی ( پلیس+۱۰) مراجعه و نسبت به دریافت این برگ اقدام و براساس اطلاعات مندرج در آن عمل کنند.
    سازمان وظیفه عمومی در این اطلاعیه از مشمولان خواست به هنگام مراجعه به رده‌های وظیفه عمومی، کلیه اوراق مربوط به اعزام شامل برگ اعزام به خدمت، ‌برگ واکسیناسیون، ‌برگ اعلام محل مراجعه و سایر مدارک مورد نیاز از جمله شناسنامه، کارت ملی و … را به همراه داشته باشند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این سازمان وظیفه ی عمومی سایت معتبر درست و حسابی نداره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •