اقا این سرعت بر حسب کیلو بیت هستش که شما باید تقسیم به 8 بکنی و بر حسب کیلو بایت می شه که در حقیقت سرعت دانلود شماست یعنی طبق این عکس دانلود شما باید بین 7 و8 باشه.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
اقا این سرعت بر حسب کیلو بیت هستش که شما باید تقسیم به 8 بکنی و بر حسب کیلو بایت می شه که در حقیقت سرعت دانلود شماست یعنی طبق این عکس دانلود شما باید بین 7 و8 باشه.
سرور اتصال را haifa زده که نمی دونم کجاست؟؟؟ پینگ مدت زمان جواب گویی سرور است که موقعی که در خواست دادین چغدر طول می کشد جواب دهد. برای بازی و یا جایی که انتظار جواب سریع از سرور را دارید به درد می خورد و هر چه قدر کمتر باشد بهتر است . دیستنس فاصله شما از سروری که با ان تست کردین را نشان می دهد. دانلود که مشخص است سرعت دریافت را می دهد. اپلود هم سرعت ارسال isp هم ip که دارید از ان استفاده می کنید نشان می دهد مال کدام شرکت است.
اقای hadiasadi
من دیگر بیشتر از این اطلاعی ندارم ببخشید
از جواب تقسیم کردن هم که به دوستمان گفتید ممنون.
اقا یه جوونمرد تو این فروم نیست که جواب ما رو بده.
فقط یه isp خوب تو منطقه مخابراتی ازادگان معرفی کنید.
شما 4 رقم اول شماره تلفن خودتون رو بزارید تا دوستان بهتر بتونند جواب شما رو بدهند.
والا قبول دارم داتك يكم مشكل دارن ولي اينكه بعضي وقتا مشكلات اينچنين پيش مي آد كه واقعا ربطي هم به اي اس پي نداره بر مي گرده به مخابراتو كابل كشي و هزارتا چيز ديگه من كه تا حالا مشكل جدي با داتك نداشتم ! اينم تست ما براي 256 مي بينيد كه سرعت آپلودش كمه نبايد اينقدر كم باشه چون سرويس من 256 / 256 ولي خوب سرعت دانلودش مناسبه :
![]()
این تو چه ساعتی هست؟
من فکر نمیکنم توی روز بتونی به همچین سرعت دانلودی برسی
از طرف صبا نت 7 روز اعتبار به كليه كاربران شركت اضافه گرديده است
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
haifa برای اسرائیل است...
از همتون ممنون
سلام.
پیش شماره من 4471.
آقا حقیقتش من میخوام یه سرویسی باشه که مجبور نباشم برای اینکه عذاب وجدان نداشته باشم تمام روز رو بذارم برا دانلود.
یه جوری که روزا کارای معمولی ( وبگردی و خوندن ایمیل ) این چیزا رو انجام بدم شبا هم بذارم برا دانلود.
حالا کدوم شرکتا این کارو میکنن؟
البته بهتره از 12 شب تا صبح باشه وگر نه کی از 3 تا 7 دانلود میکنه؟
دانلودت بیشتر از چه سایتهایی هست ؟ اگه می خوای از راپیدشیر بگیری و اکانت هم نداری صبا به دردت نمی خوره چون هم سرعتش پایینه هم هر یک ساعت یک بار قطع می شه ... ولی اگه از سایت های دیگه می خوای بگیری و لینک مستقیم داری همون صبانت خوبه تا یه حدودی هم می شه مشکل بیدار بودن ساعت 3 رو با برنامه ای مختلف حل کرد یعنی مثلا با تنظیمات مادربرد بگی ساعت 2:55 روشن بشه و با dap تنظیم کنی که از ساعت 3 شروع به دانلود بکنه ... البته همون طور که گفتم هر یک ساعت یک بار قطع می کنه و شاید گرفتن یک فایل دو روز طول بکشه . صبانت عالی هستش و به گفته های خودش تمام و کمال عمل می کنه ولی مشکلی که مثلا من داشتم این بود که برنامه خوابیم به هم ریخته بود ! یه جورایی می شه گفت صبانت برای کسانی که با شب زنده داری مشکل ندارن عالی هستش ...
ولی اگه دانلود زیاد دارید چند تومن اضافه بدید و از شرکتی مثل آسیاتک که الان خودم دارم و یا داتک بگیرید که هیچ اطلاعی ازش ندارم ! ترکیب آسیتک با اکانت راپیدشیر گزینه خوبی برای دانلودرهای راپیدشیر هستش !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)