واله با این خر شانسی که من دارم تا پام بزارم صبانت اونجا هم میپکه شما برو صفحه 100 صفحه قبلتر تایپک پارس بخون همه ازش راضی بودن ولی تا من اومدم شیرفلکه رو بستن
الان من میدونم برم صبا اونجا هم شیرفلکه رو میبندن
واله با این خر شانسی که من دارم تا پام بزارم صبانت اونجا هم میپکه شما برو صفحه 100 صفحه قبلتر تایپک پارس بخون همه ازش راضی بودن ولی تا من اومدم شیرفلکه رو بستن
الان من میدونم برم صبا اونجا هم شیرفلکه رو میبندن
پس نیا
سرعت من رسیده به 170 الان! تا 200 هم بالا میره.... البته خیلی بازی میکنه....
من بدبختو بگو 30 تومن دادم هنوز 3 گیگ نتونستم دانلود کنم!!!!
خداوکیلی تا قبل رمضون شبی 7 گیگ فیکس دانلود داشتم سرعتم میرسید به 450!!!!! ولی الان
Last edited by hasanoooooooo; 25-07-2014 at 04:39.
بعضی وقتا بیشتر هم میشه (حدود 280 ) آخه قبلش 2 مگ داشتم باز هم وضعیت همین بود میتونم بگم فرقش خیلی کمه با 2 مگ ...........
خود پشتیبانی گفت سرویس دو مگ برای وقتیه که وضعیت عادی باشه که بتونی باش سرعت 500-600 بکشی و گرنه همین یک مگ بسه (البته خودش میگفت 512 بگیر حالا من 1 مگ گرفتم )
برا من دو برابر میشد× ... 512 که بودم... همون ماهی که اخرش رسید به رمضون و سرعت کذایی... روز اخر دیدم ای وای! چرا سرعت رسیده به 20؟ گفتم حتما امشب خبریه.... خوابیدم صبح شارژ کردم دیدم بله 2 مگ هم وضعش خرابه... ای کاش کف دستم رو بو کرده بودم و همون موقع حداقل 256 بر میداشتم...من تو مرکزم از 128 تا 2 مگ رو تست کردم... کلا الان وضعیت 128 های مرکز ما سرعتشون زیر 5 کیلوبایت هست... خداوکیلی دقیق دارم بهت میگما.... ببین این بدبختا چی میکشن×
سلام رفیق
من کار خاصی نکردم خودش اینجور هست
مثلا 2شب پیش سرعت زیر 700نمیرفت
هستن دوستانی تایم رایگان 12گیگ تا 17 گیگ دان کردن
من 2مگ دارم
الان تابستون هم هست بچه مدرسه ای ها... دانشگاهی ها همشون اکثرا تو کار دانلود شبانه هستن... این وضعیت رسیده به این مشکل جدید پارس زندگی رو برا ما سخت تر هم کرده... یعنی همیشه تابستون یه مقدار سرعت کمتر میشد اما نه دیگه در این حد.!
چرا راه دوری میری من خودم تا نیمه رمضون شبی 12 گیگ می گرفتم ولی الان باید بیای وضعیتم ببینی بیشتر از 70 تا نمی ره یعنی میخوام سرم بکوبم به دیوار
گفتم این تابستونیه میشینم حسابی دانلود میکنم ولی جناب شرکت پارس انلاین یک پاشون گذاشتن اینطرف یک پاشون گذاشتن اونطرف و ر*دن به تابستون ما
فانتزیت تو حلق مدیر عاملش!
تجربه نشون داده که این شتر پهنای باند پشت در خونه همه نشسته...شما شک نکن اونی که تو این تاپیک سر میزنه خودش فهمدیه سرعتش کم شده... حالا مثلا قبلا 1 مگ دانلود میکرده حالا شده 400!
مال ما 400 بود شد 40! ... دیر یا زود این شتره می-ینه به کل دانلودها
سلام
زیتون کارمندی ، ولیعصر ...
دیدید گفتم دو فایل رو همزمان بزنید رو دانلود بهتر میشه !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)