60%حتما می زسه
60%حتما می زسه
سلام امیر جان
سرعتم حدود 75 میچرخه
راستی امیر جان منظور یارو این بود که از اون بالا بالا ها بشون گفتن که پهنای باند رو یک سوم کنن یا سیاست خود شرکت هست ؟
سلام از ماست...
چی بگم... گفت ما بخش پشتیبانی هستیم بخاطر همین فقط در مورد موضوعات به ما اطلاع رسانی میکنن.. که اگه کسی زنگ زد نالید از قبل بدونیم مشکلی از سمت کاربر در 90 درصد موارد نیست... اینی که این گفت منظورش این بود خود شرکت دستور داده... گفت الان پهنای باند نسبت به ماه پیش روی یک سوم کل قفل شده... نه دلیلشو میدونست.. یا میدونست و نگفت... ولی وقتی با مویابل خودش زنگ زده حتما میخواسته کمک کنه وگرنه میگفتم چیز میز مهندسی تلاوت کرده
من احتمال میدم تا چند صباح دیگه درست میشه آخه اگه یه شرکت بیاد واسه طولانی مدت اینطوری با مشترک هاش رفتار کنه همه تخلیه میکنن خودم اولیش
یه زمزمه هایی هم در مورد Down Stream 16 هست که اگه با دید واقعگرایانه بش نگاه کنیم میبینیم که اوضاع رو خیلی بدتر میکنه اینها همش مارکتینگ هست که اگر اجرا بشه مشترکهای زیادی به هوای سرعتهای فضایی به سمت پارس سرازیر میشن که اون وقت دیگه جای من و شما نخواهد بود اینجا![]()
والا داداش بعید میدونم قضیه 16 مگ واقعیت پیدا کنه.... اینا همینجوریش هم تر زدن... خودمم فکر کنم داشت راستشو میگفت.. یعنی شما نگاه کن . ربطی به شهر و منطقه نداره یکی از کرج یکی از شیراز! همه با هم دچار مشکل میشیم... ایشالا که تا بعد عید فطر درست میشه.. وگرنه بخدا دیگه 1 ماهم پاش وا نمیستم. هم پول بدم هم *ون؟
جدی جدی فکر کنم بهنام رو گرفتن! اخه این مدت همش تو تاپیک میومد ... هر جور بود باید خودشو میرسوند
Last edited by hasanoooooooo; 25-07-2014 at 04:20.
یه زمانی خیلی راضی بودی از شبانه
واسه من که سرعت زیر ه 300 منیاد
آحه کجا داریم بریم بهترینشون شاتله که وضعش معلومه بقیه هم که ول معطلن مخابرات قم هم که مثل مخابرات شما پوکیده البته خیلی وضعش بدتر از خوزستان نامحدود که اصلا نمی ده شبانه هم همه سرویس ها رو روی 30kb بسته
دیگه جایی نمی مونه...
مگه اینکه بریم افغانستان شنیدم سرعت اونجا خوبه تا الان ما از افغانیا پذیرایی کردیم حالا نوبت اوناست![]()
داداش میریم صبا نت! مقصد بعدی من صبانت هست... سرویس 12 مگش باب دانلود هست... برا من که ارزونتر از 2 مگ پارس در میاد!!!!!
تو پارس موندن اگر درست نشه بلانسبت شما دیوونگیه
خوب هستی حامد جان ؟
آره خوب حالا نمیدونم دلیلش چی بود البته راضی نبودم ولی خوب نسبت به بقیه وضعم یه مقداری بهتر
البته الان هم با اینکه یک مگ گرفتم بعضی شبها خوب هست و حتی سرعت بیش از سرویسم میگیرم البته فقط بعضی وقتا
چه خوب کاش واسه من هم اینطوری بود
چند وقته که برات درست شده ؟ پشتیبانی برات کاری کرده یا خود به خود درست شده ؟
صبانت یه خوبی داره سرویستو اسمی میبنده.یکمم بالاتر... مثلا وقتی 2 مگ بخری رو 4 میبنده... وقتی 6 بخری رو 6... اینجوری جفا نمیشه به کاربرای بدبخت و بدشانس.
داش رضا... سرعتت شبایی که بالا میره مثلا تا چه حد؟ حدودای 200 میشه؟ اگه اره که بنظرم برو 2 مگشو بخر اگه میتونی... سرعتت دو برابر میشه!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)