تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3458 از 4428 اولاول ... 245829583358340834483454345534563457345834593460346134623468350835583958 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,571 به 34,580 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

عروسی به کوچه ما هم میرسه عایا؟!!!
    60%حتما می زسه

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام داشی... سرعت خودت الان چطوره؟
    سلام امیر جان
    سرعتم حدود 75 میچرخه
    راستی امیر جان منظور یارو این بود که از اون بالا بالا ها بشون گفتن که پهنای باند رو یک سوم کنن یا سیاست خود شرکت هست ؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام امیر جان
    سرعتم حدود 75 میچرخه
    راستی امیر جان منظور یارو این بود که از اون بالا بالا ها بشون گفتن که پهنای باند رو یک سوم کنن یا سیاست خود شرکت هست ؟
    سلام از ماست...
    چی بگم... گفت ما بخش پشتیبانی هستیم بخاطر همین فقط در مورد موضوعات به ما اطلاع رسانی میکنن.. که اگه کسی زنگ زد نالید از قبل بدونیم مشکلی از سمت کاربر در 90 درصد موارد نیست... اینی که این گفت منظورش این بود خود شرکت دستور داده... گفت الان پهنای باند نسبت به ماه پیش روی یک سوم کل قفل شده... نه دلیلشو میدونست.. یا میدونست و نگفت... ولی وقتی با مویابل خودش زنگ زده حتما میخواسته کمک کنه وگرنه میگفتم چیز میز مهندسی تلاوت کرده

4. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام از ماست...
    چی بگم... گفت ما بخش پشتیبانی هستیم بخاطر همین فقط در مورد موضوعات به ما اطلاع رسانی میکنن.. که اگه کسی زنگ زد نالید از قبل بدونیم مشکلی از سمت کاربر در 90 درصد موارد نیست... اینی که این گفت منظورش این بود خود شرکت دستور داده... گفت الان پهنای باند نسبت به ماه پیش روی یک سوم کل قفل شده... نه دلیلشو میدونست.. یا میدونست و نگفت... ولی وقتی با مویابل خودش زنگ زده حتما میخواسته کمک کنه وگرنه میگفتم چیز میز مهندسی تلاوت کرده

من احتمال میدم تا چند صباح دیگه درست میشه آخه اگه یه شرکت بیاد واسه طولانی مدت اینطوری با مشترک هاش رفتار کنه همه تخلیه میکنن خودم اولیش
    یه زمزمه هایی هم در مورد Down Stream 16 هست که اگه با دید واقعگرایانه بش نگاه کنیم میبینیم که اوضاع رو خیلی بدتر میکنه اینها همش مارکتینگ هست که اگر اجرا بشه مشترکهای زیادی به هوای سرعتهای فضایی به سمت پارس سرازیر میشن که اون وقت دیگه جای من و شما نخواهد بود اینجا

6. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من احتمال میدم تا چند صباح دیگه درست میشه آخه اگه یه شرکت بیاد واسه طولانی مدت اینطوری با مشترک هاش رفتار کنه همه تخلیه میکنن خودم اولیش
    یه زمزمه هایی هم در مورد Down Stream 16 هست که اگه با دید واقعگرایانه بش نگاه کنیم میبینیم که اوضاع رو خیلی بدتر میکنه اینها همش مارکتینگ هست که اگر اجرا بشه مشترکهای زیادی به هوای سرعتهای فضایی به سمت پارس سرازیر میشن که اون وقت دیگه جای من و شما نخواهد بود اینجا
    والا داداش بعید میدونم قضیه 16 مگ واقعیت پیدا کنه.... اینا همینجوریش هم تر زدن... خودمم فکر کنم داشت راستشو میگفت.. یعنی شما نگاه کن . ربطی به شهر و منطقه نداره یکی از کرج یکی از شیراز! همه با هم دچار مشکل میشیم... ایشالا که تا بعد عید فطر درست میشه.. وگرنه بخدا دیگه 1 ماهم پاش وا نمیستم. هم پول بدم هم *ون؟

جدی جدی فکر کنم بهنام رو گرفتن! اخه این مدت همش تو تاپیک میومد ... هر جور بود باید خودشو میرسوند
    Last edited by hasanoooooooo; 25-07-2014 at 04:20.

8. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

یه زمانی خیلی راضی بودی از شبانه
    واسه من که سرعت زیر ه 300 منیاد

10. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آحه کجا داریم بریم بهترینشون شاتله که وضعش معلومه بقیه هم که ول معطلن مخابرات قم هم که مثل مخابرات شما پوکیده البته خیلی وضعش بدتر از خوزستان نامحدود که اصلا نمی ده شبانه هم همه سرویس ها رو روی 30kb بسته
    دیگه جایی نمی مونه...
    مگه اینکه بریم افغانستان شنیدم سرعت اونجا خوبه تا الان ما از افغانیا پذیرایی کردیم حالا نوبت اوناست

12. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آحه کجا داریم بریم بهترینشون شاتله که وضعش معلومه بقیه هم که ول معطلن مخابرات قم هم که مثل مخابرات شما پوکیده البته خیلی وضعش بدتر از خوزستان نامحدود که اصلا نمی ده شبانه هم همه سرویس ها رو روی 30kb بسته
    دیگه جایی نمی مونه...
    مگه اینکه بریم افغانستان شنیدم سرعت اونجا خوبه تا الان ما از افغانیا پذیرایی کردیم حالا نوبت اوناست
    داداش میریم صبا نت! مقصد بعدی من صبانت هست... سرویس 12 مگش باب دانلود هست... برا من که ارزونتر از 2 مگ پارس در میاد!!!!!
    تو پارس موندن اگر درست نشه بلانسبت شما دیوونگیه

14. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یه زمانی خیلی راضی بودی از شبانه
    واسه من که سرعت زیر ه 300 منیاد
    خوب هستی حامد جان ؟
    آره خوب حالا نمیدونم دلیلش چی بود البته راضی نبودم ولی خوب نسبت به بقیه وضعم یه مقداری بهتر
    البته الان هم با اینکه یک مگ گرفتم بعضی شبها خوب هست و حتی سرعت بیش از سرویسم میگیرم البته فقط بعضی وقتا
    چه خوب کاش واسه من هم اینطوری بود
    چند وقته که برات درست شده ؟ پشتیبانی برات کاری کرده یا خود به خود درست شده ؟

16. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

صبانت یه خوبی داره سرویستو اسمی میبنده.یکمم بالاتر... مثلا وقتی 2 مگ بخری رو 4 میبنده... وقتی 6 بخری رو 6... اینجوری جفا نمیشه به کاربرای بدبخت و بدشانس.
    داش رضا... سرعتت شبایی که بالا میره مثلا تا چه حد؟ حدودای 200 میشه؟ اگه اره که بنظرم برو 2 مگشو بخر اگه میتونی... سرعتت دو برابر میشه!

18. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •