تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3457 از 4105 اولاول ... 245729573357340734473453345434553456345734583459346034613467350735573957 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,561 به 34,570 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان، یه خبری شنیدم در حد شایعه، کسی خبر داره از این خبر؟ میگن قراره از سال دیگه خدمت بشه 18 ماه و در ضمن کسایی که از نیمه دوم 93 سربازن برا اونا هم این قانون اعمال بشه و 3 ماه کسری بگیرن و اینو قراره 22 بهمن اعلام کنن، هست همچین چیزی؟

دوست عزیز در مملکت ما اصولا چیزی پایین نمیاد در مورد زمان خدمت اینو بگم طبق پیش بینی ستاد نیروی انسانی نیرو های مسلح به شدت در سال های اینده عزیران با کمبود سرباز
    مواجه خواهند شد حتی الانم شدید کمبود دارن اگه میبینی اعزاما دیره دو علت داره یکی مراکز اموزشی ظرفیت ندارن یکی همون داستان پیش بینی سال های ایندست میخوان سربازا رو پخش کنن
    از این رو به هیچ وجه زیر بار کسر خدمت نخواهند رفت بلکه در سال های اینده که صد در صد با کمبود سرباز مواجه شن هم خدمت بالاتر میره هم فضا رو برای کسانی که خدمت نرفتند سخت تر میکنن
    به هر حال کم موهبتی نیست سربازی که باید قانونی بهش ماهی دست کم یه تومن بدی با نود تومن راش بندازی و ازش سواری بگیری

2. 2 کاربر از hemeyang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

آخه این چه مدلیشه ؟! انصافم نیست ! از دوستام کسانی که هم زمان با من رفتن خدمت اما تو نیروی انتظامی نهایت 10 روز گرفتن کارتشون رو !
    من برا یه سری آزمون استخدامی و اینا نیاز دارم به کارتم ! 3 4 ماه قبل خدمت علافمون کردن الانم میخوان 5 6 ماه بعدش علاف کنن که خدمت بشه 3 سال !
    اگه میشه لینک سایتی که فرمودید رو بدید. ممنون
    تو یگان ما کسایی بودن که به دلیل داشتن رابط 40 روز قبل از پایان خدمت ثبت کارت کردن و دو سه روز بعد از اینکه رفتن خونه کارتشون اومده ! خیلی راحت و خوشمزه !
    اونوقت ما باید الاف یه کارت باشیم ! استخدامی تامین اجتماعی پرید ! خیلی های دیگه هم خواهد پرید !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کد سخا میخواد که اگه بعد از خدمت یه بار برگ سبز پرفته باشی تو همون نوشته وگرنه باید بری از +10 بگیریش.

دوستان عزیز پارتی و این چیزا همش حرفه.تا وقتی اون اراده بالا و برتر مقدر نکنه حتی برگم از درخت نمی افته.
    بنده با به پارتی به اصطلاح گردن کلفت خیلی راحت پذیرش سپاهو گرفتم حتی وقتی که خدمت بعضیا رو عقب مینداختن 4 ماه تعجیل زدم و برج 8 که قرار به اعزام بود شرایط جوزی شد که پادگان ما رو برگردوند گفت برج 10 بیاین برج 10 که شد گفتن اعزامی نداریم برو برا برج 12.الانم وضعیتم اصلا نشخص نیست شاید گفتن برو برا برج 2 سال 95.
    همه اینا رو گفتم تا برسم به این مطلب که امید و توکلتون فقط به خدای قادر متعال باشه که همه چیز تحت اراده خودشه و بس و البته فقط دلگرم باشید به تلاش و کوشش خودتون که بقیه چیزا فقط حرفه و گرافه گویی.
    به قول پدربزرگم که خدا رحمتش کنه با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باشو هرچه خواهی کن
    اون بالایی خیلی خیلی شرطه ، اما پارت هم کم تاثیر نداره ! 21 ماه خدمت نعمت نداشتن پارتی رو در مقابل کسایی که پارتی داشتن یا حتی میتونستن خرج کنن ! پاچه خواری کنن و ... کامل چشیدم ! اینارو فقط کسی میتونه حس کنه که بدون پارتی کارش رو تموم کرده ! نابرابریی که .... بیخیال ! علاقه ای به صحبت در موردش ندارم ! ولی اینا بیشتر شعاره ! تو عمل پارت مهمه و وسلام !
    روان پدر بزرگتون شاد که الحق بهترین سخن رو گفتن
    Last edited by alex_love; 04-02-2016 at 00:42.

4. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان، اگر دوره آموزشی تو شهر خودمون بیوفتیم میذارن خونه بریم؟ یا تو پادگان نگه میدارن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان پادگان شهید دستغیب جهرم چطوره؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

دوستان، اگر دوره آموزشی تو شهر خودمون بیوفتیم میذارن خونه بریم؟ یا تو پادگان نگه میدارن؟
    بستگی داره کدام ارگان باشه ! بعضیا میزارن بعضیا هم فقط اخر هفته میزارن برید.

در آغاز فعالیت m0ota's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016
    محل سكونت
    رشت شهر باران

پيش فرض

سلام بر همه ...

من متولد 1373/6/8 هستم ... اردیبهشت 95 کارشناسی عمران رو تموم میکنم و الان فقط 20 واحد دانشگاه باقی مونده ...

می خاستم بدونم بعد اینکه درسم تموم شد وقت دارم 1 سال بخونم تا اردیبهشت سال بعدش کنکور ارشد بدم ؟

ممنون ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام بر همه ...

من متولد 1373/6/8 هستم ... اردیبهشت 95 کارشناسی عمران رو تموم میکنم و الان فقط 20 واحد دانشگاه باقی مونده ...

می خاستم بدونم بعد اینکه درسم تموم شد وقت دارم 1 سال بخونم تا اردیبهشت سال بعدش کنکور ارشد بدم ؟

ممنون ...
    دوست عزیز شما تاریخ فارغ التحصیلیتون یا 95/04/31میشه یا 95/06/31
    حالا هرکدوم از این تاریخ ها شد،شما تا سال بعد همون موقع معافیت تحصیلی دارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان تمومه برید به اضافه 10 برگ ابی بگیرید اموزشیتون رو هم بفهمید
    من افتادم 01 تهران کسی میدونه ازش جای خوبیه؟

11. 2 کاربر از hemeyang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اعزامی های 19 اسفند هم مشخص شده یا فقط 1 اسفندی ها؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

اعزامی های 19 اسفند هم مشخص شده یا فقط 1 اسفندی ها؟
    19 اسفند زوده هنوز
    حداقل 1 اسفند ممکنه مشخص بشه

Sent by Tapatalk on Android

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •