آقا چقدر مانور میدین رو این جمله؟!!!!
مگه میشه شما 10 مگ دانلود کنی 20 مگ حساب کنه؟!!!!!!!!!!!![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آقا چقدر مانور میدین رو این جمله؟!!!!
مگه میشه شما 10 مگ دانلود کنی 20 مگ حساب کنه؟!!!!!!!!!!!![]()
تعرفه جدیدارو تو سایت asiatech.ir گذاشته ولی تو 1544 نیست کهحالا ما که اخرای سرویسمونه چیکار کنیم ؟ باید سروییس قبلیمونو بخریم 1 ماه پولمون به فنا بره؟
راستی من ۱,۹۷۱.۳۹ امتیاز دارم تو باشگاه به چه دردم میخوره لول! همین الان فهمیدم این امتیازاتو 5 ساله اسیاتک دارم !!!
Last edited by bernybeast; 05-12-2017 at 12:31.
دقیقا همین مشکل و داشتم دیشب و بعد از صحبت با 3 تا به اصطلاح کارشناس... همه تاکید داشتن باید سرویس قدیمی بگیری...
یکیشون میگفت هنوز مشخص نیست با همون تعرفه های اعلامی سرویس بدیم...
حتی پرسیدم بعد از قرار گرفتن سرویس های جدیدتون میشه این قدیمی رو که به اجبار میگیرم تبدیل کنم؟ گفتن نه نمیشه مگر اینکه سرویس قدیمیت بسوزه...
تعرفه ها توو 1544 قرار داده شد
همونایی هست که اعلام کردن و هیچ تغییری ندادن
من امیدوار بودم که شبانه رو اضافه کنند که نکردند!!!!
فکر کنم تخلیه بهترین راه حل باشه
شبانه که هیچ، اصلا طرح رقابتی نسبت به بقیه نداره
فعلا فناوا بهترینه
خودم حداقل ۱ ماه صبر میکنم تا ببینم چی میشه
فعلا، خدا را شکر، اینترت از آپراتور استفاده میکنم، ده برابر سرعت هdsl مسخره و بیست برابر ارزونتر
Last edited by dadash42; 05-12-2017 at 17:25.
حاجی ما با طرحای قدیم شبی 20-30 گیگ دانلود میکردیم ماهی 600 گیگ شاید بیشتر الان با این طرح های جدید ماهی 150 گیگ بیشتر نمیشه... چجوری این بهتره و بصرفه تره... هزینمونم 100 تومن بود...
شبانه رو باید برگردونن وگرنه بیچاره میشیم که ما دانلودرا...من فکر میکردم خوبه بنظر خوب میومد که دیدم برترین سایتهای ایرانی هم سروراشون از خارجه و 300 گیگی وجود نداره فقط یه ترفنده تو نگاه اول بگی خیلی خوب شده....wtf
فن اوا شبانه داره حجم بیشتر میده چاره اینه که کوچ کنیم وگرنه باید صبر کنیم ببینیم اینا از ترس از دست دادن مشتری شبانه رو برمیگردونن یا مثلا حجمو زیاد میکنن...![]()
Last edited by bernybeast; 05-12-2017 at 19:28.
کلا پسرفت داریم این کجاش ارزون شده حتی برای نامحدودها هم گرون شده
برای ما که مصرف کمی داشتیم حالا مجبوریم این طرح های مزخرف رو بگیریم ماهی چند برابر
یک زمانی فن آوا نامحدود داشتم عالی بود سرعت اسمی برای دانلود می داد تو دانلود بدون سقف مصرف منصفانه بعد وقتی منصفانه شد سرعت اسمی رو 8 برابر کمتر کرد سرعتش و شبانه هاش هم کم سرعت شد از اونجا به بعد کلی مشتری از دست داد و حالا دوباره میتونه به اوج خودش با چندین برابر نسبت به قبل مشتری. شرکتهایی امثال شاتل و آسیاتک بارشون رو بستن و ریزش کاربر اونقدر در وضعیتشون تاثیری ندارد.
یه سوال
این حجم اضافه که ما میخریم داخلی حساب میشه؟
یعنی برای 1 گیگ خارجی باید 2 گیگ داخلی بخریم که بشه 4 هزار؟
الان ارزون شده؟
ویرایش:
فن آوا این توضیح رو نوشته:
در صورت تمایل به خرید ترافیک اضافه، قیمت هر گیگابایت ترافیک 2000 تومان خواهد بود که در صورت مصرف داخلی، حجم خریداری شده به میزان 2 برابر محاسبه خواهد شد.
ولی آسیاتک چیزی ننوشته
Last edited by gmuosavi; 05-12-2017 at 21:31.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)