تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3456 از 3745 اولاول ... 24562956335634063446345234533454345534563457345834593460346635063556 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,551 به 34,560 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

با این طرح های جدید شبانه میپره؟ نامحدود که خیلی بهتر میشه اگه ضریب اشتراک 1/8 برداشته شه

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

امشب باید سرویس تمدید کنم تو پنل چیزی نیاومده... زنگ زدم یه یارو که فارسی صحبت کردن هم براش سخت بود بعد از کلی این پا اون پا کردن گفت فعلا معلوم نیست اون سرویس ها اصلا ارائه بشه ! شاید تغییر کنن! گفتم از کی؟ گفت فردا پس فردا چیزی معلوم نیست... میگم امشب من باید سرویس بگیرم چیکار کنم؟ میگه از قبلیها بگیر... بعد از صبانت بدترین اپراتورها رو بدون شک آسیاتک داره...
    فن آوا و ... با این شزایطشون واقعا فهموندن که چقدر این شرکتای آسیاتک و ... طمعکار هستن
    آسیاتک اگه طرح خاصی رو نکنه بازنده میدان خواهد بود ریزش مشتری شدیدی پیدا میکنه من خودم به شخصه میرم فن آوا هم 225 گیگ حجم بین الملل میده به جای 150 گیگ هم 2-8 رایگانه دیگه چی میخام؟

3. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

فن آوا و ... با این شزایطشون واقعا فهموندن که چقدر این شرکتای آسیاتک و ... طمعکار هستن
    آسیاتک اگه طرح خاصی رو نکنه بازنده میدان خواهد بود ریزش مشتری شدیدی پیدا میکنه من خودم به شخصه میرم فن آوا هم 225 گیگ حجم بین الملل میده به جای 150 گیگ هم 2-8 رایگانه دیگه چی میخام؟
    اسیاتک یکی از شلوغ ترین و بی نظم ترین لیست تعرفه ها رو داره. استفاده بی خود از اسامی زیاد و بی ربط برای ساخت اسم تعرفه ها و علاوه بر اون سیاست شیطنت امیزشون در محدود کردن تعداد تعرفه قابل نمایش در هر صفحه به ۱۰ عدد ( هر چند تعداد قابل افزایشه اما ۹۹ درصد مواقع کار نمیده ) و پنهان کردن بقیه تعرفه ها در صفحات بعدی که قطعا خیلی ها فقط صفحه اول رو چک میکنن.

علاوه بر این ها همین الانش داره ۱۰ گیگ رو میده ۴۰ تومن و حاضر هم نیست لیست تعرفه ها رو به روز کنه.

سردرگمی در انتخاب یک لیست موج میزنه توی بالا رده هاشون.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

5. 2 کاربر از h_gh_gamkhor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

متاسفانه جدیدا تو پنل کاربری این نوشته ذکر شده:
    براساس ضریب مصرف ترافیک بین الملل دو برابر ترافیک داخلی محاسبه می شود.

معنیش چیه؟!
    یعنی ما 10 مگ از یه سایت خارجی دریافت کنیم 20 مگ از حسابمون کم میشه!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

متاسفانه جدیدا تو پنل کاربری این نوشته ذکر شده:
    براساس ضریب مصرف ترافیک بین الملل دو برابر ترافیک داخلی محاسبه می شود.

معنیش چیه؟!
    یعنی ما 10 مگ از یه سایت خارجی دریافت کنیم 20 مگ از حسابمون کم میشه!!!!!!
    شما یک حجمی توی پنل دارید الان. مثلا ۱۰ گیگ دارید. اگر از سایت خارجی یه فیلم ببینی که ۱ گیگ حجمشه توی پنل باقیمونده حجمت میشه ۹ گیگ
    حالا اگر بری یه سایت داخلی و یه فیلم ۱ گیگی ببینی حجم باقیماندت میشه ۹.۵ گیگ یعنی ۵۰۰ مگ کم میکنه برات.
    حجم الان شما توی پنل کاربری حجم بین الملل هست.

Last edited by h_gh_gamkhor; 05-12-2017 at 00:11.

8. این کاربر از h_gh_gamkhor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

حالا کی اینا فعال میکنن این طرحای جدیدو همه شرکتا فعال کردن
    یه چیز اسیاتک تو نامحدودش خیلی چرته این همه طرحای مختلف داره ولی نامحدود میای از 2 مگ 60 ت ماهی بری 4 مگ میشه 250 ت ماهی حالا اگه این طرحای جدیدو بزارن بنظر از این لحاظ خوب بشه درکل فکر کنم رقابت خیلی میشه تو این طرحای جدید و باعث بشه شرکتا به خودشون بیان و هوای کاربرارو داشته باشن
    150 گیگ ماهی 16 مگ 80 ت بود دیگه نه؟ (طرحای جدید) برای من کافیه ولی خب برای کسی که دانلود خیلی داره فکر کنم هنوز شبانه با ارزش تر باشه اگه هنوز داشته باشه ، داره؟
    بعد یه سوال این طرحای جدید بدون حجمه دیگه یعنی همون نامحدود خودمون که بعد از اون 150 گیگ سرعتو پلکانی کم میکنن تا حجم بگیری همم؟ ولی قطع نمیشه؟
    ضریب اشتراک راستی همونطوری مونده؟
    ---
    ظاهرا 150 گیگ خارجی هست داخلی 300 گیگ! دانلودرهامون معمولا از سایتای داخلی دانلود میکنن. ولی بازم شبانه نامحدود فکر کنم به صرفه تره شبی 20 گیگ شاید بیشتر بشه دانلود کرد با 16 مگ 20x30=600
    گیگ (ولی بازم این جدیدا نامحدوده)
    Last edited by bernybeast; 05-12-2017 at 02:12.

10. این کاربر از bernybeast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

شما یک حجمی توی پنل دارید الان. مثلا ۱۰ گیگ دارید. اگر از سایت خارجی یه فیلم ببینی که ۱ گیگ حجمشه توی پنل باقیمونده حجمت میشه ۹ گیگ
    حالا اگر بری یه سایت داخلی و یه فیلم ۱ گیگی ببینی حجم باقیماندت میشه ۹.۵ گیگ یعنی ۵۰۰ مگ کم میکنه برات.
    حجم الان شما توی پنل کاربری حجم بین الملل هست.

با سپاس

شما مطمئنین؟ آخه اگه اونجوری باشه میتونستن بنویسن ترافیک داخلی نیم بهاء نه اینکه بین الملل دوبرابره داخلی!!!!
    Last edited by VahidDG2007; 05-12-2017 at 16:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    دیجی کالا رو زدم تو این سایت میگه سرور اون تو خارجه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

با سپاس

شما مطمئنین؟ آخه اگه اونجوری باشه مینویسن ترافیک داخلی نیم بها نه اینکه بین الملل دوبرابره داخلی!!!!
    وقتی داخلی ۱/۲ بین الملل باشه جمله :

داخلی نصف بین الملل

یا

بین الملل دو برابر داخلی

در اصل یک‌ معنی میده.

14. 2 کاربر از h_gh_gamkhor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با قیمتایی که نت موبایل داره اصلا به صرفه نیست. VDSL سرعت آپلودش حداقل نصف دانلودشه و حتی می تونه برابر هم باشه. هزینه ترافیکش هم خیلی خیلی به صرفه تر از موبایله. ولی ارزون ترین راه همون طور که دوستمون arming900 گفت استفاده از vps هستش.
    البته اگه این رفیقمون که صاحب سایته بخواد روزی یه بار سایتشو آپدیت کنه می تونه آپلوداشو با شبانه رایگان 4g انجام بده.
    ممنون از راهنمایی هاتون
    من vps دارم منتها بعضی فایل هایی که برای دانلود قرار میدم گاها برخی مشتری ها پیام میدن که ما نمیتونیم دانلود کنیم برامون پستی بفرستین
    اینجاست که مشکل من شروع میشه و باید اون فایل ها رو اول دانلود کنم رو سیستم بعدش رایت و ارسال
    حجم ها هم که خیلی زیاده
    با این اوصاف احتمالا مجبورم 16 مگ آسیاتک رو بگیرم و با تموم شدن حجم دوباره حجم بگیرم !
    هزینه هامون رفت بالا بدجور

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •