تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3455 از 4751 اولاول ... 2455295533553405344534513452345334543455345634573458345934653505355539554455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 34,541 به 34,550 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

من که الان یک سال و ۶ ماهه همش از وی پی استفاده میکنم ۲ برابر میزنه شارژ رو
    منم دارم همینو میگم... بقیا دوستان هم نتایج اعلام کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خیر شارژتون را 2برابر نمی خوره مثل زمانی هستش که ار وی پی ان استفاده نیم کنید

3. این کاربر از jorok20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام اصلا همچين چيزي صحت نداره من بارها فايلهاي سنگين چه با وي پي ان و چه غير وي پي ان دانلود كردم بعدا رفتم سرويسم رو چك كردم حسابم درست درست بوده احتمالا اين دوستاني كه اين حرفها رو ميزنن يك كمي دقت نمي كنن وگرنه شركتهاي pap مريض نيستن كه حجم كاربر رو كم كنند الانم كه اين حرفها رو زدم يك عده از دوستان حمله مي كنند كه داري از شركتها طرفداري مي كني اصلا همچين چيزي نيست بايد يك مقدار هم كه شده واقع بين بودو با انصاف منم مثل شما يك كاربر هستم كه زيادم دل خوشي از شركتها ندارم ولي چيزي كه حقيقت باشه رو هم ميگم هر چند كه باب ميل بعضي ها نباشه موفق باشيد

5. 3 کاربر از aliameri18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان عزیز من الان با پشتیبانی صحبت کردم گفتن شما تا پایان دورتون درست نمیشه
    و دیگه نمیتونید دانلودی شبانه با سرعت خوب داشته باشید باید مثل من که 14 روز هستش با سرعت 3 کیلو بایت دانلود کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

دوستان عزیز من الان با پشتیبانی صحبت کردم گفتن شما تا پایان دورتون درست نمیشه
    و دیگه نمیتونید دانلودی شبانه با سرعت خوب داشته باشید باید مثل من که 14 روز هستش با سرعت 3 کیلو بایت دانلود کنید
    چیزی که من تجربه دارم ... حداقلش ده الی دوازده روز مشترک محدود میشه
    البته شبانه منظورمه

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کسی اینجا هست که ART2 یا ART3 داشته باشه؟

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شاتل داره از من حجم میدزده در حد تیم ملی ... :|

10. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

الانپس کدوم شرک تخوب هستش که سرعت شبانه ش خوبه که بگیریم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

از طریق یکی از اقوام که تو آسیاتک تهران بوده فهمیدم که شاتل چه گندی زده و چرا سرعت ها رو پایین آورده. جریان از این قراره که شاتل تا جایی که می تونسته پیش فروش کرده (به طمع پول بیشتر) حالا که مخابرات بهش پورت نداده اومده اونایی رو که پیش فروش کرده رو سایر خط های قدیم بسته . به همین دلیل محدودیت شبانه رو گذاشتند.ظاهرا عده ای از مسوولین و متصدیان این شرکت به خاطر این عملکرد ضعیف شاتل از این شرکت رفتند. به شما دوستان هم توصیه می کنم هر چه سریعتر از این شرکت برید که روز به روز بدتر می شود.
    مرگ بر این شاتل دزد و طمع کار.
    دوست من دقیقا فرمایشات شما رو تایید می کنم دوستانی که نوشته هام رو خوندن حالا ادامه اشو بخونین :
    یکی از رفقایه خوبم در نمایندگی شاتل مراغه کار می کنه اسمش نویده بچه گلیه خدایش من قبل از اینکه شروع کنم بحث شکایت رو شروع کنم ته دلم گفتم بزار با نوید هم صبتی بکنم بعد ازم گله نکنه برگشت بهم گفت مجتبی داداش من از شرکت استعفا دادم من میخ کوب کردم یعنی چی چرا گفت با همه رفقا زنگ می زنن بهم شکایت می کنن انگاری من شاتل رو درست کردم نوید بنده خدام می گفت یکماهی می شه این مسخره بازی رو را انداختن همه برو بچ که اکثرشون به تحریک نوید ثبت نام کردن همشون شاکی نویدم هی زنگ می زنه شرکت اونام می گن به تو ربطی نداره نویدم استعفا داده و حالام کلا لنگ موندن مراغه کسی که سرویس را اندازی بکنه ندارن
    ده بیا اینم نوید که نتونسته تحمل کنه سر ملت کلا بزارن ایول به تو دوست خوبم که شرفت رو به پول حروم نفروختی
    این گفتم در تایید فرمایشات دوست عزیز هست

13. 6 کاربر از arjanx62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام اصلا همچين چيزي صحت نداره من بارها فايلهاي سنگين چه با وي پي ان و چه غير وي پي ان دانلود كردم بعدا رفتم سرويسم رو چك كردم حسابم درست درست بوده احتمالا اين دوستاني كه اين حرفها رو ميزنن يك كمي دقت نمي كنن وگرنه شركتهاي pap مريض نيستن كه حجم كاربر رو كم كنند الانم كه اين حرفها رو زدم يك عده از دوستان حمله مي كنند كه داري از شركتها طرفداري مي كني اصلا همچين چيزي نيست بايد يك مقدار هم كه شده واقع بين بودو با انصاف منم مثل شما يك كاربر هستم كه زيادم دل خوشي از شركتها ندارم ولي چيزي كه حقيقت باشه رو هم ميگم هر چند كه باب ميل بعضي ها نباشه موفق باشيد
    دوست من شما خودتون با خودتون دعوا دارین البته قصدم شوخی بود
    ولی اینا حق ندارن بیش از این دزدی کنن چه با چیز پی ان یا هر چی دانلود کنی نمی تونن کم کنن اون یه کانکشن هست ربطی به حجم مصرفی نداره چه شما حرف حق رو بفرمائین یا نفرمائین شرکتها اگر کم کنن رسما رو دزدی خودشون تایید می زنن
    و دوستی که با چیز پی ان موقع استفاده حجمشون کم می شه بنظر بنده شاید در حین اون ویندوزشون بصورت پنهان آپدیت بشه یا آنتی ویروسشون آپ دیت بشه و ایشون متوجه نباشن

15. 2 کاربر از arjanx62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •