براساس ضریب مصرف ترافیک بین الملل دو برابر ترافیک داخلی محاسبه می شود.
این یعنی چی اسیاتک در پنل زده!!!
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
براساس ضریب مصرف ترافیک بین الملل دو برابر ترافیک داخلی محاسبه می شود.
این یعنی چی اسیاتک در پنل زده!!!
![]()
Last edited by sara_2656; 04-12-2017 at 18:51.
یعنی از این 140 گیگ 70 گیگ فقط بین الملله! یعنی شما الان 70 گیگ حجم داری نه 140 گیگ! در صورتی 140 گیگ داری که فقط از سایتهای داخلی (همون 500 سایت) استفاده کنی... یعنی اگه 2 گیگ بین الملل استفاده کنی 4 گیگ از 140 گیگتون کم میشه...
مطمعنی فقط اون 500 سایته؟؟ قرار بود کلا هر سایتی که سرورش تو ایرانه محسوب بشه از شنبه ایرانسل که اینطوری شده به صرفه تر شده
سرویس جدید نیس که خودشون گفتن سرویس های قدیم تا اخر مدت زمان شون پا برجا هستن بعدشم اگر اینطوری باشه یعنی دو برابر قبل هزینه برای یوزر میشه و این کجاش برای کاربر ارزون شده لطفا بقیه دوستان هم چک کنن این مورد باید مورد اعتراض قرار بگیره در مجموع فکر نکنم به نفع کاربر باشه مخصوصا کسانی که قبلا سرویس خریدن و حجم هم قبل از شروع زمان یاد شده خریداری کردن و قرار داد هم قدیمی هست پس این موارد چیه زدن
از من 98 میده با این ادرسی ک دادین. اصفهانم البته! اسیا تک هم دارم بستگی به مسافت شما تا مرکز مخابرات سیم کشی نوع مودمت و خیلی چیزای دیگه داره پینگ!منظورم اینه فقط شرکت ارائه دهنده اینترنت مهم نیس. لیگ اف لجند ک بازی میکنم 100 بعضی وقتا 95 یا 105 این حدود!استیمه
پ.ن باید زنگ بزنی بهشون مثلا من خودم ده بار بیشتر زنگ زدم بهشون گفتم بزارید رو گیمینگ اینترنت و سرویس من رو! البته تفره میرن میگن نداریم این چرت پرتا ولی پیله ک بشی چند بار زنگی بزنی ی ادم دیگه ک ج بده انجام میده واست
Last edited by sunshineboy; 04-12-2017 at 19:37.
اینم حجم اضافه که دارن می فروشن
![]()
Last edited by sara_2656; 04-12-2017 at 19:39.
از سافت 98 یه فایل یه گیگی گرفتم همون اندازه حساب کرد ( قبلا دوستان گفته بودن سافت 98 خارجی حساب میشه ) احتمالا اون نوشته رو نباید برای سرویس های قبلی جدی گرفت
Last edited by MehrZaad; 04-12-2017 at 20:00.
مطمین نیستم سافت ۹۸ خارجی حساب شه، چون جز اولین سایت هایی بود که اساتک ، ماکسیمم سرعت رو روش فعال کرد
دوستان ترجیحا از یه سایت دیگه تست کنید
امشب باید سرویس تمدید کنم تو پنل چیزی نیاومده... زنگ زدم یه یارو که فارسی صحبت کردن هم براش سخت بود بعد از کلی این پا اون پا کردن گفت فعلا معلوم نیست اون سرویس ها اصلا ارائه بشه ! شاید تغییر کنن! گفتم از کی؟ گفت فردا پس فردا چیزی معلوم نیست... میگم امشب من باید سرویس بگیرم چیکار کنم؟ میگه از قبلیها بگیر... بعد از صبانت بدترین اپراتورها رو بدون شک آسیاتک داره...
Last edited by MehrZaad; 04-12-2017 at 20:56.
از این سایت میشه فهمید سرور سایت تو کدوم کشوره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)