من میخواستم سرویس 8 مگابیت یا همون 1 مگابایت رو بعد از تموم شدن سرویس فعلی بگیرم یادم افتاد که خط تا 4 مگابیت میکشه، راهی نداره که سرعت بالاتر گرفت؟ سرویس 4 مگ ماهی 25 گیگ خیلی کمه یه جورایی حد وسط نداره طرح ها
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من میخواستم سرویس 8 مگابیت یا همون 1 مگابایت رو بعد از تموم شدن سرویس فعلی بگیرم یادم افتاد که خط تا 4 مگابیت میکشه، راهی نداره که سرعت بالاتر گرفت؟ سرویس 4 مگ ماهی 25 گیگ خیلی کمه یه جورایی حد وسط نداره طرح ها
شما یه vps بگیر خودتو راحت کن نه وقتت میره نه حجمت خیلی به صرفه تره که
شما تست گرفتی؟ امتحان کن،احتمالا اشکال نگارشیه! وگرنه واقعا سر گردنست
اره واقعا با این گندی که زدن فکر نکنم از این طرح ها به تورمون بخوره!!!!
فعلا هیچ تنوعی در طرح ها نیست و باید منتظر بمونیم. بدتر نشه، بهتر نمیشه. یکی از یکی دزدتر
اشتباه گفتم 25 اصلاح میکنم 50 گیگ بین الملل
از اونور هم تخلیه و رفتن یه شرکت دیگه خیلی مصیبته حداقل برای من پورت ها همه پره،این طرح ها هم معلوم نیست کی تایید میشه،فقط مورد خوبش همون انتقال حجم به دوره بعده اگر چند ماهه خریداری شده باشه(البته اگر چیزی بمونه بره دوره بعد)
با قیمتایی که نت موبایل داره اصلا به صرفه نیست. VDSL سرعت آپلودش حداقل نصف دانلودشه و حتی می تونه برابر هم باشه. هزینه ترافیکش هم خیلی خیلی به صرفه تر از موبایله. ولی ارزون ترین راه همون طور که دوستمون arming900 گفت استفاده از vps هستش.
البته اگه این رفیقمون که صاحب سایته بخواد روزی یه بار سایتشو آپدیت کنه می تونه آپلوداشو با شبانه رایگان 4g انجام بده.
Last edited by AliMirzaie; 04-12-2017 at 14:10.
من رایگان رو گفتم معمولی گرون میشه.
آره ولی خوب شبانه رایگانم واسه اداره سایت خوب نیست چون باید کل شبو بیدار بمونه. فقط شبا هم می تونه آپلود کنه و از رقبا عقب می مونه.
از آسیاتک بدون اعصاب خردی و مراجعه حضوری چطوری میشه خواست خط رو خالی کنن؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)